gratis pjes com geef me gratis sex

Ik maak meestal animatie of lachfilmpjes samen met een vriend. Als je nog een youtube account wil maken lukt dat waarschijnlijk niet want de accounts zijn bijna op.

Ik heb wel een account die helemaal leegstaat. Als het je niet lukt een account te maken mag je mijn account wel hebben. Ik zal er eens tijd voor moetn maken, mar het is inmiddels ook al terug een tijdje geleden dat ik iets heb gemaakt, ik maak meestal filmpjes over mijn vrienden ofzo met grappige foto's voor een speciale gelegenheid dan zoals einde van dit schooljaar gingen we elk onze weg uit en zullen we niet meer samen zitten Dusja maar ik zou graag videoclips en mss wel kortfilms willen maken, maarja tijd!

Staan jou filmpjes op youtube?? Als je een account maakt op youtube, gebruik dan je sofinr lukt vaak. P filmpie spongebob voice over: Je burgerservice nr wordt het ook wel genoemt. Bestaat uit 9 cijfers en is persoon gebonden dus niemand heeft een zelfde nr. Naast gitaarspelen mn nieuwste hobby hou ik erg van lezen voornamelijk fantasy , tekenen, fotograferen en gamen.

Gitaartabs maken vind ik een mooie hobby, verder wandel ik graag, ik ben een echte film fanaat en ik ben een fanatieke gamer guildwars, WoW: En dan is mijn werk eigen bedrijf ook nog eens een erg tijdrovende hobby.

Ik voetbal En verder vrij weinig: Ik doe aan karate, heb mijn duikbrevet en een filmpje op zijn tijd kan ik ook wel waarderen Naast leren gitaar spelen doe ik zoal: Vissen met mijn zoon, Paard rijden met het hele gezin, onze 4 paarden verzorgen, onderhoud plegen aan alles wat met onze paarden te maken heeft, proberen miljonair te worden is trouwens mijn grootste hobby.

Naast het gitaarspelen, ben ik graag in de natuur om te wandelen met mijn hond of om te mountainbiken. Verdere hobby's zijn zwemmen, tekenen coloursoft, pastel, houtskool, grafiet , tattoo-ontwerpen maken, lezen, gamen, muziek luisteren en films.

Oh ja, en ik ben helemaal idolaat van de serie 'House'! Ik ben fanatiek voetbalster, en zit vrij veel op msn: Ik ga zo zaalvoetballen, als ik in me hoeven kan komen:: Hallo, Ik sport veel, glas graveren is ook een grote hobby van mij en zelf wijn maken is een mooie en lekkere hobby, lezen en puzzelen, ik kom tijd te kort voor mijn hobby's, het wordt tijd dat ik een prijs uit de loterij win, dan kan ik stoppen met werken en meer tijd aan mijn hobby's besteden.

Muziek luisteren, boeklezen, TV kijken Voetbal en Gitaar spele zijn wel de grootste. Gitaar spelen, voetballen vooral 3e helft , vissen als het mooi weer is. Met elektro spelen motortjes aansturen enzo. Uitgaan is ook wel een hobby  ;D. Mijn hobby's zijn golfsurfen, gamen in competitieverband http: Gamen, Websites maken, uuuhhhh gitaar? Ik zal ook maar ff wat neerzetten ; - Muziekmaken in het algemeen.

Ik speel gitaar, drums en keyboard. Fifa en test drive unlimited - Darten - Pokeren Kortom Das leuk als je even niks te doen hebt mijn record is 43 seconden. Mijn hobby is Windsurfen naast gitaar spelen dan. Dan gaat veel tijd in het vriendje: Verder ben ik altijd veel bezig met de computer en mijn kat. Mijn werk neemt ook heel veel van mijn tijd 's avonds en in het weekend, dat is wel jammer, want daardoor heb ik mijn paardje moeten verkopen.

En ow ja net als Lars houd ik ook wel van lekker eten! Zo zeg die vriend van je woont ver weg, echt een voorbeeld van een Long Distance Relationship. Zo zeg die vriend van je woont ver weg, echt een voorbeeld van een Long Distance Relationship Leuk toch, ken je bellen: Long Distance Information give me Nashville, Tennessee Of desnoods bel je Silvia's mother voor 20 cents more  ;D. P audi a3 uit met pk En nog een hobby nl gamen. Was het wel zo'n beetje ;. Hobby's ,intresses Computers, 3D studio max,photoshop,programmeren in VB5,host van verschillende domeinen,clanleader ,spellen spelen en ontwikkeling van spel gerelateerde zaken.

K1,Kyokushin, Mijn hond,mijn sierduiven,Koken Gitaar spelen een paar uur per dag Vrijwilliger voor de buurt activiteiten voor kinderen,Vrijwilliger voor de ouderen in de buurt zoals kleine reparaties,boodschappen doen als ze ziek zijn etc. Dat was het wel zo'n beetje. Sporten fitness , zwemmen 1x per week als sport , lezen, tekenen, shoppen, uitgaan, wandelen, gezellig doen met vrienden, naar festivals en concerten gaan. Wow we hebben een echte artiest in ons midden nice drawings dude ; gr Ron.

Hiermee start je ook met niets en maak je een hele 3d wereld waar je in kan gamen. Mijn werk is in de IT maar mijn passie is de auto techniek. Met een dikke streep onder tuning. Hieronder kan je verstaan: Mijn hobby naast gitaarspelen  is vooral schrijven denk ik dan enenen paardrije x'D.

Naast gitaar spelen, speel ik ook piano. Mijn hobby's zijn voetballen keepen , saxofoon spelen, lezen, gitaar spelen, gamen Mijn hobby's zijn gitaar spelen, drummen, en veel muziek luisteren. Deze zijn wat anders; ik heb geprobeerdo m de stijl EN songs van de artiest uit te drukken in een lijnencompositie.

De derde is een ander thema maar gelijkaardige stijl ff een copy paste: Jimi Hendrix' style is psychedelic and sometimes hard to follow; just as this mesh of lines is; you might recognize: Johnny Cash's style is more claer and straight forward with the typical themese of cowboys, prison, jesus, trains Jimi Hendrix composition http: Johnny Cash composition http: Gitaar spelen off course wat zou ik anders op dit forum doen Muziek luisteren Varen Heel veel winkelen Stappen, kroeg Heb der vast nog veel meer maar dan blijft er geen ruimte over voor andere mensen om iets te plaatsen ;.

Mijn hobby's zijn fotograferen, ik volg hiervoor ook een opleiding waar ik gisteren mijn laatste examengesprek voor heb gehad, dus hoop binnenkort geslaagd te zijn! De hieronder geplaatste foto's zijn trouwens 3 van de 5 foto's die ik gebruikt heb voor mijn eindexamen. Ze zijn geëxposeerd in de gang van school. Creatieve dame, nice; vooral die foto in dat veld vind ik de max! Leuke foto's Wat ben je als je geslaagt bent? Wat ben je als je geslaagt bent?

D Als ik geslaagd ben P  ;D Officieel ben ik dan fotograaf Zodra ik ben geslaagd zal ik het hele forum hier inlichten ;. Lady of the Rose Maar je snapt dat dit nu niets meer in de draad hobby's te zoeken heeft?

Kan een van de moderatoren dit even verplaatsen naar een draadje professies? Nou, een paar postjes etrug had ik foto's en tekeningen geplaatst, als een van mijn hobbies P Maar daardoor is het met terugwerkende kracht geen hobby meer. Wen er maar aan: En alles wat je op het gebied van fotografie tot nu toe hebt gedaan is dus het jeugdwerk van een professional.

Je kunt er nu ook veel meer voor vragen, net zoals de kindertekeningen van Rembrandt een vermogen kosten. Piet, hou je mond Nou, ik moet een beetje aanpappen om een goedkope fotograaf op mijn huwelijk te regelen Gaat goed, 2 gratis bands al half half geregeld Trouwen zelf wordt gratis En toch gaat het uiteindelijk veeeeeel geld kosten Ron de Groot Sorry, ik wist niet dat ik de markt voor je aan het verpesten was: Hi, Yep gemaakt in 3dMax: Waar ben je mee bezig dan?

Ik heb heel veel tips maar ik moet wel weten waar je mee bezig ben want zoals je weet 3d max daar kan je alle kanten mee uit , 3d animatie is ook iets waar ik veel mee bezig ben op dit moment: Laat ff weten wat je zoal doet: Hi   Ik heb sierduiven en help nu een buurman omdat tie slecht ter been is en een ongeluk heeft gehad. Dus heb nu plannen om ook een paar postduiven te gaan houden. Mijn vraag is zijn hier nog meer mensen met postduiven of sierduiven?

Ik ben nu met een programma bezig waarmee je de postduiven kan opslaan en beheren ,uitprinten etc http: Dus hier nog een hobby van mij dat is kloten met Visual basic enz Gr Ron. Als je postduiven kunt printen, kun je ze dan ook niet gewoon faxen?? P Ik heb 14 augustus nog een bruidsreportage. Als het je interesseert Wanneer ga je trouwen? Is de voorzichtige planning  ;. Oh dat duurt dus nog ff  ; Wie weet ben ik tegen die tijd allang zelf getrouwd!

Ik neem niet aan dat trouwen een hobby is: Euhm, nee, ik was niet van plan het vaker te doen, is me veel te duur: Dus center, sub en surrounds op niveau van mijn hoofd speakers Tsja, hifi is mijn andere grote hobby Mijn werk is ook mijn hobby ik zit in een animatieteam en geef gymnastiek op een basisschool. En nog veel meer dingen denk ik. Hé neill, wat voor kite heb je precies??? Zelf vind ik de 3. P heb ook nog een 2 meter brede parachute -type voor als de wind te hard is voor de  peterlynn.

Ik heb naast de pepper nog een cheapy 1. P ben zelf ook geen pro: P btw is dat filmpje spaarnwoude of bij soest daar??? Da's dan dezelfde als van mn maatje De wind is nooit optimaal daar, maar betreffende dag waaide het echt hard, de rest werd dan ook omvergetrokken  ;D Is gewoon leuk om zo nu en dan eens te doen   P Hahaha nee, momenteel ben ik met dit figuurtje bezig: P Ik heb vroeger veel soldaatjes geschilderd en matchbox auto'tje omgebouwd enzo.. Tegenwoordig doe ik vooral Conversions een bestaand figuurtje aanpassen.

En dan het liefst zo onserieus mogelijk. Voor wat dagen terug nog met een figuurtje uit een kindersuprise aan de gang geweest: Doe je dit al airbrushend je hebt het over bezinestift?

En ga je ook over de sex verhalen? D je ziet de oude oeps de rijpere is erg leergierig LOL. Ook ik heb nog andere dure hobby's naast gitaarspelen,nl: Taarten maken Kleding op maat tekenen en maken zit nu al 5 jaar op naailes en kan mijn eigen kleding tekenen Ik wil me in de toekomst gaan richten op Historische kostuums.

Oké, klinkt een rare hobby, maar als je eens zou optellen hoeveel uur ik bezig ben met elke hamster Als we voor school iets moeten maken ben ik altijd degene die het op zich neemt en thuis alles afwerkt, en voor de hamsters ben ik ook vaak met hout bezig enzo Ik heb er momenteel maar drie hoor, is nog niet zo veel dus ;. Nou robin-w,je hebt wel smaak wat betreft de Mustang. Nu nog even doorsparen voor een Mustang schaal 1op1. Het zou wel kunnen,maar dan moet ik ook een grotere werkplek hebben.

Dan word de hobby al snel een tijdrovende plicht. Als ik mijn brommer dat was indertijd zo'n opgevoerde Puch met een hoog stuur uit elkaar had gehaald en weer in elkaar had gezet dan hield ik altijd heel veel onderdelen over. En toch deed hij het nog, dus die overtollige onderdelen kon je dan mooi verpatsen.

Hahaha,dat is een goeie Piet,ik hoop niet dat je die Puch te veel uit elkaar hebt gehad. En ja aan schadeauto's kan je zeker leuk verdienen,maar ja al die regels en eisen voor de autodemontage handel kosten uiteindelijk ook weer heel veel geld. Of wat oude wrakken nog net door de APK helpen dan vang je er in verhouding een stuk meer voor.

Maar aangezien het garage uurloon denk wel rond de 60 euro ligt kan je leuk bij verdienen met zwart bijklussen.. Ik ben gestopt met één van mijn hobby's en dat is aan computers sleutelen dat doe ik nu alleen nog maar beroepsmatig. Want als je bv bij een bekende Windows op een pc zet je dan verantwoordelijk wordt gezien voor het hele gebeuren dus als ze met kaaza virussen en trojans binnen haal elke keer weer dan is het de computer die problemen geeft en dat zal dan wel komen door de instellingen die ik heb gedaan want opeens gaat het fout en dat zal het wel komen omdat ik er windows op heb gezet en dan kan ik elke week wel een keertje komen opdraven voor onzin die men zelf veroorzaakt en daar heb ik het helemaal mee gehad,dus heb ik besloten geen computers meer te repareren voor kennisen of te configureren.

Deed er tot voor kort nog 1 en dat is nu ook afgelopen. Ik zal best nog wel eens mensen helpen, maar als ik het pand verlaat wil ik ook geen gemekker meer. Lijkt me ook leuk om te doen.. Probleem is alleen gebrek aan ruimte en mischien wel kennis: Hier nog een liefhebber van oude Americanen,heb er zelf helaas geen èèn,maar ben er helemaal weg van. Alleen het gebrul van zo'n V8 bezorgd mij al kippevel laat staan als ik er ooit zelf in zou kunnen rijden Mijn trouwwagen was een Buick Elektra uit '59 en toen mijn vrouw en ik 12,5 getrouwd waren werd ik met een Ford Galaxy Cabrio uit '59 naar een feestzaal vervoerd.

Ik ben niet zo een auto sleutellaar. Maar als er ooit genoeg geld in het laatje zit is de Dodge Charger '68 wel mijn droom. En dan wel zo orgineel mogelijk. Wie weet komt hij er ooit nog.. Om verder te gaan over hobbies. Ik heb nu sinds kort weer een oude hobby van mij opgepakt.

Ik zat namelijk vroeguh op ijshockey en sinds 2 maanden doe ik dat ook weer voor de lol op het Museumplein hier in Amsterdam. Nu met de Olympische Spelen is het toch weer gaan kriebelen om weer in club verband te gaan spelen.

En na vandaag naar de training zijn geweest van studententeam Thor heb ik te horen gekregen ik een kans krijg.! IJshockey is niet zo populair hier in Nederland. Dus denk ik niet echt dat er liefhebbers hier zullen zijn, Of heb ik het hier mis????

Het valt bij mij in ieder geval onder de mannen sporten en dat is het wel owkee ik kijk naar het canadese team bv.

In het ziekenhuis getekend , dag of 2 na de geboorte van men zoon. En ik hou van vechten als in vechtsport. Heb je een art gallery Lieven? Nice job by the way: Ik doe naast gitaarspelen aan boogschieten. Mijn hobby's naast me gitaar.. Normaal zou ik ook zeggen me grootste hobby is me vriendin, maja ik ben alweer een tijdje vrijgezellig dus die gaat niet op hier: En vind het knutselen aan me peugeot generation ook heerlijk..

Nee hij blijft origineel geen plastic eraan, maar gewoon hem in tiptop conditie houden: Mijn hobby's zijn lezen, het liefst spannende boeken zoals van Stephen King.. Met de hondjes wandelen heb er 3 stuks, een cane corso, een Am.

Spelletjes spelen met mijn dochter 9 , zoals yahtzee ofzo.. Op haar verjaardag heeft ze een trio sex 3. Op kantoor beft hij de kale kut laat zich pijpen en neukt haar 4. De spaanse geile werkster pijpt zijn stijve lul en laat haar tieten neuken 5.

Geil in de camera kijken en de stijve lul een pijp beurt geven. Gratis sex neger aftrekken dokter vastgebonden slaaf shemale grote tieten bdsm sperma betrapt dikke tieten massage nederlands party homo negerin squirt gangbang neuken school squirten oud milf webcam pijn dildo strand plassen feest orgasme oma hard poep bondage plas gay stiekem tieten leraar trio klaarkomen tiener buiten pijpen opa eerste keer zwanger beffen lesbo cartoon tieners dik sex vingeren plassex spuiten moeder ebony anaal neukmachine.

Geef een blond sletje een koffer vol seksspeeltjes en voila het geile sletje is helemaal happy. Zo happy dat ze zijn lul ook nog even oraal bevredigd.

Geef mijn pik een geile zuig beurt dan spuit ik je mondje vol sperma. Als ik je zeik natte kut bef en vinger, geef me dan een geile pijp beurt zodat ik je mond vol sperma spuit. Stoute werkneemster gaat al pijpende carriere maken. Zonder diploma maar toch carriere maken! Lekker harig oma kutje. Jeanette is een al wat oudere dame die zich niets schaamt voor haar sexleven. Ze pakt een dildo erbij, stopt hem in haar met schaamhaar bedekte poesje en stuurt ons de tape!

Amateur sexy pics Ebony chick uitvoerig getest! Ze krijg speeltjes en een echte paal in haar heerlijke zwarte kutje gestopt. Film van de dag 4. Vandaag hebben we een film uitgezocht in het genre voyeur. In deze voyeur film wordt je meegenomen op pad met een aantal swingers en mag je meegenieten tijdens hun geweldige orgies.

Meid met tepelringen heeft hoerige sex. Haar tepelringen schudden op en neer als deze meid snoeihard in haar kletsnatte kutje wordt geneukt.

Genieten jullie even mee? Kayla is een lekkere brunette die wel van wanten weet. Dan zeggen ze dat Wendy Zomer heet is maar dit sletje kan er wat van. Neuk mijn mond kut en anus en geef me een dubbel penetratie. Twee stijve lullen neuken haar mond kut en anus, geven haar een dubbel penetratie en spuiten haar anus en mond vol sperma. Porno blooper tijdens instructie filmpje voor aftrekken.

..

Vrouw trekt man af prive en escort limburg

Een trio sex met een milf en twee tieners. Drie mooie bisex meiden pijpen en laten zich door hem neuken. Voor deze trio sex met twee zwarte lullen krijgt ze duize Hier geniet de geile milf van geneukt worden in de buiten Deze blonde tiener laat hij pijpen en neukt hij. Twee lesbische leraressen beffen elkaars natte kut. Drie pijp en neuk scenes met oudere dames. Twee gulzige bisex mondjes worden vol sperma gespoten.

De milf slaat haar billen showt de tepels en tieten en vi Twee geile lesbische meiden beffen elkaar waarna er een g Ze pijpt de grote lul van haar man terwijl ze geneukt wor Zijn grote lul neukt haar kale kut in de buitenlucht.

Haar filmend laat hij zijn grote lul pijpen en neukt hij Dit is haar eerste trio sex met twee grote zwarte lullen. Na zijn vriendin te hebben gebeft beft hij ook de moeder De dikke billen slaan tegen het gezicht van haar lesbisch Zijn stijve lul word afgetrokken en gepijpt door moeder e In de sauna neukt de jongeman de geile oma.

Dit geile tiener meisje kijkt in de camera tijdens het pi Terwijl hij filmt word hij gepijpt en neukt de grote tiet De milf ontmaagd de buurjongen door te pijpen en door hem Twee bisex meiden krijgen hun mondje vol sperma. De ene lesbi duwt tijdens het beffen van de andere lesbo Zijn grote lul neukt de kale kut en word door het kleine Op vakantie filmt het vriendje hoe zijn vriendin pijpt en Moeder en dochter pijpen en neuken de grote stijve lul. Vijf lesbische meiden in een groep sex.

De moeder geeft de dochter les in aftrekken en pijpen. Na de lullen stijf te hebben gemaakt word ze geneukt in d Een van deze twee oudere dames krijgt haar mondje vol sperma. Vier zwarte en een witte lul spuiten de sperma in haar ge In de buitenlucht likt ze na het masturberen haar vingers. Het ene stel kijkt toe hoe het andere stel buiten sex heeft. In deze trio sex met het oudere stel en het meisje kijkt Ze showt de grote tieten en geeft zijn stijve lul een pij De hieronder geplaatste foto's zijn trouwens 3 van de 5 foto's die ik gebruikt heb voor mijn eindexamen.

Ze zijn geëxposeerd in de gang van school. Creatieve dame, nice; vooral die foto in dat veld vind ik de max! Leuke foto's Wat ben je als je geslaagt bent? Wat ben je als je geslaagt bent? D Als ik geslaagd ben P  ;D Officieel ben ik dan fotograaf Zodra ik ben geslaagd zal ik het hele forum hier inlichten ;. Lady of the Rose Maar je snapt dat dit nu niets meer in de draad hobby's te zoeken heeft? Kan een van de moderatoren dit even verplaatsen naar een draadje professies? Nou, een paar postjes etrug had ik foto's en tekeningen geplaatst, als een van mijn hobbies P Maar daardoor is het met terugwerkende kracht geen hobby meer.

Wen er maar aan: En alles wat je op het gebied van fotografie tot nu toe hebt gedaan is dus het jeugdwerk van een professional. Je kunt er nu ook veel meer voor vragen, net zoals de kindertekeningen van Rembrandt een vermogen kosten.

Piet, hou je mond Nou, ik moet een beetje aanpappen om een goedkope fotograaf op mijn huwelijk te regelen Gaat goed, 2 gratis bands al half half geregeld Trouwen zelf wordt gratis En toch gaat het uiteindelijk veeeeeel geld kosten Ron de Groot Sorry, ik wist niet dat ik de markt voor je aan het verpesten was: Hi, Yep gemaakt in 3dMax: Waar ben je mee bezig dan?

Ik heb heel veel tips maar ik moet wel weten waar je mee bezig ben want zoals je weet 3d max daar kan je alle kanten mee uit , 3d animatie is ook iets waar ik veel mee bezig ben op dit moment: Laat ff weten wat je zoal doet: Hi   Ik heb sierduiven en help nu een buurman omdat tie slecht ter been is en een ongeluk heeft gehad. Dus heb nu plannen om ook een paar postduiven te gaan houden. Mijn vraag is zijn hier nog meer mensen met postduiven of sierduiven?

Ik ben nu met een programma bezig waarmee je de postduiven kan opslaan en beheren ,uitprinten etc http: Dus hier nog een hobby van mij dat is kloten met Visual basic enz Gr Ron. Als je postduiven kunt printen, kun je ze dan ook niet gewoon faxen?? P Ik heb 14 augustus nog een bruidsreportage. Als het je interesseert Wanneer ga je trouwen?

Is de voorzichtige planning  ;. Oh dat duurt dus nog ff  ; Wie weet ben ik tegen die tijd allang zelf getrouwd! Ik neem niet aan dat trouwen een hobby is: Euhm, nee, ik was niet van plan het vaker te doen, is me veel te duur: Dus center, sub en surrounds op niveau van mijn hoofd speakers Tsja, hifi is mijn andere grote hobby Mijn werk is ook mijn hobby ik zit in een animatieteam en geef gymnastiek op een basisschool.

En nog veel meer dingen denk ik. Hé neill, wat voor kite heb je precies??? Zelf vind ik de 3. P heb ook nog een 2 meter brede parachute -type voor als de wind te hard is voor de  peterlynn. Ik heb naast de pepper nog een cheapy 1. P ben zelf ook geen pro: P btw is dat filmpje spaarnwoude of bij soest daar??? Da's dan dezelfde als van mn maatje De wind is nooit optimaal daar, maar betreffende dag waaide het echt hard, de rest werd dan ook omvergetrokken  ;D Is gewoon leuk om zo nu en dan eens te doen   P Hahaha nee, momenteel ben ik met dit figuurtje bezig: P Ik heb vroeger veel soldaatjes geschilderd en matchbox auto'tje omgebouwd enzo..

Tegenwoordig doe ik vooral Conversions een bestaand figuurtje aanpassen. En dan het liefst zo onserieus mogelijk. Voor wat dagen terug nog met een figuurtje uit een kindersuprise aan de gang geweest: Doe je dit al airbrushend je hebt het over bezinestift? En ga je ook over de sex verhalen? D je ziet de oude oeps de rijpere is erg leergierig LOL.

Ook ik heb nog andere dure hobby's naast gitaarspelen,nl: Taarten maken Kleding op maat tekenen en maken zit nu al 5 jaar op naailes en kan mijn eigen kleding tekenen Ik wil me in de toekomst gaan richten op Historische kostuums.

Oké, klinkt een rare hobby, maar als je eens zou optellen hoeveel uur ik bezig ben met elke hamster Als we voor school iets moeten maken ben ik altijd degene die het op zich neemt en thuis alles afwerkt, en voor de hamsters ben ik ook vaak met hout bezig enzo Ik heb er momenteel maar drie hoor, is nog niet zo veel dus ;.

Nou robin-w,je hebt wel smaak wat betreft de Mustang. Nu nog even doorsparen voor een Mustang schaal 1op1. Het zou wel kunnen,maar dan moet ik ook een grotere werkplek hebben. Dan word de hobby al snel een tijdrovende plicht.

Als ik mijn brommer dat was indertijd zo'n opgevoerde Puch met een hoog stuur uit elkaar had gehaald en weer in elkaar had gezet dan hield ik altijd heel veel onderdelen over. En toch deed hij het nog, dus die overtollige onderdelen kon je dan mooi verpatsen.

Hahaha,dat is een goeie Piet,ik hoop niet dat je die Puch te veel uit elkaar hebt gehad. En ja aan schadeauto's kan je zeker leuk verdienen,maar ja al die regels en eisen voor de autodemontage handel kosten uiteindelijk ook weer heel veel geld.

Of wat oude wrakken nog net door de APK helpen dan vang je er in verhouding een stuk meer voor. Maar aangezien het garage uurloon denk wel rond de 60 euro ligt kan je leuk bij verdienen met zwart bijklussen.. Ik ben gestopt met één van mijn hobby's en dat is aan computers sleutelen dat doe ik nu alleen nog maar beroepsmatig. Want als je bv bij een bekende Windows op een pc zet je dan verantwoordelijk wordt gezien voor het hele gebeuren dus als ze met kaaza virussen en trojans binnen haal elke keer weer dan is het de computer die problemen geeft en dat zal dan wel komen door de instellingen die ik heb gedaan want opeens gaat het fout en dat zal het wel komen omdat ik er windows op heb gezet en dan kan ik elke week wel een keertje komen opdraven voor onzin die men zelf veroorzaakt en daar heb ik het helemaal mee gehad,dus heb ik besloten geen computers meer te repareren voor kennisen of te configureren.

Deed er tot voor kort nog 1 en dat is nu ook afgelopen. Ik zal best nog wel eens mensen helpen, maar als ik het pand verlaat wil ik ook geen gemekker meer. Lijkt me ook leuk om te doen..

Probleem is alleen gebrek aan ruimte en mischien wel kennis: Hier nog een liefhebber van oude Americanen,heb er zelf helaas geen èèn,maar ben er helemaal weg van. Alleen het gebrul van zo'n V8 bezorgd mij al kippevel laat staan als ik er ooit zelf in zou kunnen rijden Mijn trouwwagen was een Buick Elektra uit '59 en toen mijn vrouw en ik 12,5 getrouwd waren werd ik met een Ford Galaxy Cabrio uit '59 naar een feestzaal vervoerd. Ik ben niet zo een auto sleutellaar. Maar als er ooit genoeg geld in het laatje zit is de Dodge Charger '68 wel mijn droom.

En dan wel zo orgineel mogelijk. Wie weet komt hij er ooit nog.. Om verder te gaan over hobbies. Ik heb nu sinds kort weer een oude hobby van mij opgepakt. Ik zat namelijk vroeguh op ijshockey en sinds 2 maanden doe ik dat ook weer voor de lol op het Museumplein hier in Amsterdam.

Nu met de Olympische Spelen is het toch weer gaan kriebelen om weer in club verband te gaan spelen. En na vandaag naar de training zijn geweest van studententeam Thor heb ik te horen gekregen ik een kans krijg.! IJshockey is niet zo populair hier in Nederland. Dus denk ik niet echt dat er liefhebbers hier zullen zijn, Of heb ik het hier mis???? Het valt bij mij in ieder geval onder de mannen sporten en dat is het wel owkee ik kijk naar het canadese team bv.

In het ziekenhuis getekend , dag of 2 na de geboorte van men zoon. En ik hou van vechten als in vechtsport. Heb je een art gallery Lieven? Nice job by the way: Ik doe naast gitaarspelen aan boogschieten. Mijn hobby's naast me gitaar.. Normaal zou ik ook zeggen me grootste hobby is me vriendin, maja ik ben alweer een tijdje vrijgezellig dus die gaat niet op hier: En vind het knutselen aan me peugeot generation ook heerlijk..

Nee hij blijft origineel geen plastic eraan, maar gewoon hem in tiptop conditie houden: Mijn hobby's zijn lezen, het liefst spannende boeken zoals van Stephen King.. Met de hondjes wandelen heb er 3 stuks, een cane corso, een Am.

Spelletjes spelen met mijn dochter 9 , zoals yahtzee ofzo.. Bierbequen met mijn gezin of met vrienden.. En muziek luisteren en mijn nieuwste hobby: Gamen en lezen, daar blijft het toch wel bij als het niks met muziek te maken mag hebben.

Verder speel ik ook graag piano: Eddie Van Halen http: Wel, Ik zal hier ook maar wat toevoegen om het lijstje wat te completen. Hahaha een vrouw is zo duur als je het toelaat toch: P Handboogschieten, dat vind ik dan wel weer cool, zie je niet vaak: Gitaren Buiten Guitar Hero Forums bijlangsgaan: Heb in Limburg gewoond en daar hoor je veel mensen die boog schieten hoor dus mij is het niet geheel onbekend!!

Wat bedoel je precies met "Buiten"?? Ja dat werken he, daar gaat zoveel vrije tijd in zitten 8- Aankomend weekend weer eens mijn andere grote hobby beoefenen, Lekker motor rijden. Ik ben bezig met een Digitale Ron een Ron bot en dat is een  chat bot voor in mijn chatroom ,het is enorm veel werk maar het leek mij ook leuk om deze bot veel van mijn ervaringen mee te geven en hoe ik over dingen denk enzo.

In ieder geval ben ik ff die kant opgedoken: OK Laat het weten als het klaar is, kom ik ff kijken. Ben ook wel benieuwd naar mini-jou Good luck! Vissen, sportklimmen, aikido en sinds kort na mijn scheiding Wat ik allemaal doe in mijn vrije tijd: Lekker in de keuken staan.

En dat was het wel zo ongeveer. Maar dat zit alleen nog maar in de planning,of het er ooit van komt? Steadtler, wat fotografeer jij zoal?? Sjaann, eigenlijk alles wat ik zoal tegenkom maar vooral natuur. Alhoewel oude gebouwen me ook wel interesseren. Beetje jammer wel want nu staan ze allemaal op mn harde schijf stoffig te worden.

Hi dan kan ik jou zeer sterk aanraden om in de oostblok landen op een dump of markt te gaan kijken je zal verbaasd staan wat er allemaal uit rusland te koop wordt aangeboden of op het internet daar zal je ook veel kunnen vinden: En zo'n site is zo in elkaar gezet ;P Greets Ron. Wou laatst een camera uit het oostblok kopen, maar daar vroegen ze belachelijk veel voor.

P Ik spaar namelijk oude camera's. Die man had ook een sterrenkijker of iets daar ben ik niet in thuis Hij mooie verhalen erover houden en dat het een super ding was. Het is ook eigenlijk nooit goed, te veel is niet goed te weinig is niet goed.

En als het een goede prijs is willen we er altijd nog meer vanaf hebben: Mijn hobby's aan elkaar gekoppeld. Het resultaat Hij doet het niet: Eerst de aankomst van die ouwe baardaap hier in de stad es bekijken, en dan de natuur in met mn camera. Als de zon niet te fel is tenminste. Mijn hobby´s zijn niet veel bezonders. D, fietsen, voetbal, zwemmen en mijn twee katten. Mijn gezin en natuurlijk mijn 3 katten.

Crosstrainen ehm is dat een hobby.. Prijsvragen zijn ook mijn hobby: Hello, Hopelijk de juiste topic. Zoals ik al zei ben ik bezig met 3d omgevingen voor spellen hier heb je wat foto's van mijn laatste projecten. De tempel of shedevil , dit is een piramide en daaronder corridors. Hier een screenshot vanuit de game editor net buiten de tempel halverwege de ontwikkeling http: Pffff zo hey Ron! Thanks  ik maak later ween walktrough dan kan je de hele scene zien: Het duurt wel ff hoor LOL het is namelijk enorm veel werk: Ow dat geloof ik graag, ziet er heel ingewikkeld uit voor mij als leek hahaha Neem de tijd, wij hebben het geduld ;D.

D main hobby is gewoon lekker gitaar spelen: P verder ben ik actief watersporter, vooral windsurfen: P maar zeilen vind ik ook leuk om te doen. Spam gerust ff tussendoor hahhaa Zo! Dat zijn nog eens actieve hobby's!

Zo, jij hebt energie genoeg te zien aan je hobby's! Teveel om op te noemen eigen scooterzaak motorcrossen oude usa-cars momenteel een el camino uit 77 snowboarden mountainbiken usa-reizen tijd doorbrengen met vriendin, vrienden en familie.

Oe oe een El Mini, leuk leuk D D G G D A D  en dan ddu udu klinkt volgens mij zo redelijk voor een beginner als ik die alleen open akkoorden speelt  Hobby's Bericht door Sander op Hobby's Bericht door Manuel op Hobby's Bericht door St4rforce op Hobby's Bericht door Jan H op Hobby's Bericht door laurien op Hobby's Bericht door gilerakevie op Hobby's Bericht door PaultjeBas op Hobby's Bericht door Kimber op Hobby's Bericht door zunnepitte opgratis pjes com geef me gratis sex

Ik maak meestal animatie of lachfilmpjes samen met een vriend. Als je nog een youtube account wil maken lukt dat waarschijnlijk niet want de accounts zijn bijna op.

Ik heb wel een account die helemaal leegstaat. Als het je niet lukt een account te maken mag je mijn account wel hebben. Ik zal er eens tijd voor moetn maken, mar het is inmiddels ook al terug een tijdje geleden dat ik iets heb gemaakt, ik maak meestal filmpjes over mijn vrienden ofzo met grappige foto's voor een speciale gelegenheid dan zoals einde van dit schooljaar gingen we elk onze weg uit en zullen we niet meer samen zitten Dusja maar ik zou graag videoclips en mss wel kortfilms willen maken, maarja tijd!

Staan jou filmpjes op youtube?? Als je een account maakt op youtube, gebruik dan je sofinr lukt vaak. P filmpie spongebob voice over: Je burgerservice nr wordt het ook wel genoemt. Bestaat uit 9 cijfers en is persoon gebonden dus niemand heeft een zelfde nr. Naast gitaarspelen mn nieuwste hobby hou ik erg van lezen voornamelijk fantasy , tekenen, fotograferen en gamen.

Gitaartabs maken vind ik een mooie hobby, verder wandel ik graag, ik ben een echte film fanaat en ik ben een fanatieke gamer guildwars, WoW: En dan is mijn werk eigen bedrijf ook nog eens een erg tijdrovende hobby.

Ik voetbal En verder vrij weinig: Ik doe aan karate, heb mijn duikbrevet en een filmpje op zijn tijd kan ik ook wel waarderen Naast leren gitaar spelen doe ik zoal: Vissen met mijn zoon, Paard rijden met het hele gezin, onze 4 paarden verzorgen, onderhoud plegen aan alles wat met onze paarden te maken heeft, proberen miljonair te worden is trouwens mijn grootste hobby.

Naast het gitaarspelen, ben ik graag in de natuur om te wandelen met mijn hond of om te mountainbiken. Verdere hobby's zijn zwemmen, tekenen coloursoft, pastel, houtskool, grafiet , tattoo-ontwerpen maken, lezen, gamen, muziek luisteren en films. Oh ja, en ik ben helemaal idolaat van de serie 'House'! Ik ben fanatiek voetbalster, en zit vrij veel op msn: Ik ga zo zaalvoetballen, als ik in me hoeven kan komen:: Hallo, Ik sport veel, glas graveren is ook een grote hobby van mij en zelf wijn maken is een mooie en lekkere hobby, lezen en puzzelen, ik kom tijd te kort voor mijn hobby's, het wordt tijd dat ik een prijs uit de loterij win, dan kan ik stoppen met werken en meer tijd aan mijn hobby's besteden.

Muziek luisteren, boeklezen, TV kijken Voetbal en Gitaar spele zijn wel de grootste. Gitaar spelen, voetballen vooral 3e helft , vissen als het mooi weer is. Met elektro spelen motortjes aansturen enzo. Uitgaan is ook wel een hobby  ;D. Mijn hobby's zijn golfsurfen, gamen in competitieverband http: Gamen, Websites maken, uuuhhhh gitaar? Ik zal ook maar ff wat neerzetten ; - Muziekmaken in het algemeen.

Ik speel gitaar, drums en keyboard. Fifa en test drive unlimited - Darten - Pokeren Kortom Das leuk als je even niks te doen hebt mijn record is 43 seconden. Mijn hobby is Windsurfen naast gitaar spelen dan. Dan gaat veel tijd in het vriendje: Verder ben ik altijd veel bezig met de computer en mijn kat.

Mijn werk neemt ook heel veel van mijn tijd 's avonds en in het weekend, dat is wel jammer, want daardoor heb ik mijn paardje moeten verkopen. En ow ja net als Lars houd ik ook wel van lekker eten! Zo zeg die vriend van je woont ver weg, echt een voorbeeld van een Long Distance Relationship.

Zo zeg die vriend van je woont ver weg, echt een voorbeeld van een Long Distance Relationship Leuk toch, ken je bellen: Long Distance Information give me Nashville, Tennessee Of desnoods bel je Silvia's mother voor 20 cents more  ;D. P audi a3 uit met pk En nog een hobby nl gamen. Was het wel zo'n beetje ;. Hobby's ,intresses Computers, 3D studio max,photoshop,programmeren in VB5,host van verschillende domeinen,clanleader ,spellen spelen en ontwikkeling van spel gerelateerde zaken.

K1,Kyokushin, Mijn hond,mijn sierduiven,Koken Gitaar spelen een paar uur per dag Vrijwilliger voor de buurt activiteiten voor kinderen,Vrijwilliger voor de ouderen in de buurt zoals kleine reparaties,boodschappen doen als ze ziek zijn etc.

Dat was het wel zo'n beetje. Sporten fitness , zwemmen 1x per week als sport , lezen, tekenen, shoppen, uitgaan, wandelen, gezellig doen met vrienden, naar festivals en concerten gaan. Wow we hebben een echte artiest in ons midden nice drawings dude ; gr Ron. Hiermee start je ook met niets en maak je een hele 3d wereld waar je in kan gamen. Mijn werk is in de IT maar mijn passie is de auto techniek. Met een dikke streep onder tuning. Hieronder kan je verstaan: Mijn hobby naast gitaarspelen  is vooral schrijven denk ik dan enenen paardrije x'D.

Naast gitaar spelen, speel ik ook piano. Mijn hobby's zijn voetballen keepen , saxofoon spelen, lezen, gitaar spelen, gamen Mijn hobby's zijn gitaar spelen, drummen, en veel muziek luisteren. Deze zijn wat anders; ik heb geprobeerdo m de stijl EN songs van de artiest uit te drukken in een lijnencompositie. De derde is een ander thema maar gelijkaardige stijl ff een copy paste: Jimi Hendrix' style is psychedelic and sometimes hard to follow; just as this mesh of lines is; you might recognize: Johnny Cash's style is more claer and straight forward with the typical themese of cowboys, prison, jesus, trains Jimi Hendrix composition http: Johnny Cash composition http: Gitaar spelen off course wat zou ik anders op dit forum doen Muziek luisteren Varen Heel veel winkelen Stappen, kroeg Heb der vast nog veel meer maar dan blijft er geen ruimte over voor andere mensen om iets te plaatsen ;.

Mijn hobby's zijn fotograferen, ik volg hiervoor ook een opleiding waar ik gisteren mijn laatste examengesprek voor heb gehad, dus hoop binnenkort geslaagd te zijn! De hieronder geplaatste foto's zijn trouwens 3 van de 5 foto's die ik gebruikt heb voor mijn eindexamen. Ze zijn geëxposeerd in de gang van school. Creatieve dame, nice; vooral die foto in dat veld vind ik de max! Leuke foto's Wat ben je als je geslaagt bent?

Wat ben je als je geslaagt bent? D Als ik geslaagd ben P  ;D Officieel ben ik dan fotograaf Zodra ik ben geslaagd zal ik het hele forum hier inlichten ;. Lady of the Rose Maar je snapt dat dit nu niets meer in de draad hobby's te zoeken heeft? Kan een van de moderatoren dit even verplaatsen naar een draadje professies? Nou, een paar postjes etrug had ik foto's en tekeningen geplaatst, als een van mijn hobbies P Maar daardoor is het met terugwerkende kracht geen hobby meer.

Wen er maar aan: En alles wat je op het gebied van fotografie tot nu toe hebt gedaan is dus het jeugdwerk van een professional. Je kunt er nu ook veel meer voor vragen, net zoals de kindertekeningen van Rembrandt een vermogen kosten. Piet, hou je mond Nou, ik moet een beetje aanpappen om een goedkope fotograaf op mijn huwelijk te regelen Gaat goed, 2 gratis bands al half half geregeld Trouwen zelf wordt gratis En toch gaat het uiteindelijk veeeeeel geld kosten Ron de Groot Sorry, ik wist niet dat ik de markt voor je aan het verpesten was: Hi, Yep gemaakt in 3dMax: Waar ben je mee bezig dan?

Ik heb heel veel tips maar ik moet wel weten waar je mee bezig ben want zoals je weet 3d max daar kan je alle kanten mee uit , 3d animatie is ook iets waar ik veel mee bezig ben op dit moment: Laat ff weten wat je zoal doet: Hi   Ik heb sierduiven en help nu een buurman omdat tie slecht ter been is en een ongeluk heeft gehad. Dus heb nu plannen om ook een paar postduiven te gaan houden. Mijn vraag is zijn hier nog meer mensen met postduiven of sierduiven?

Ik ben nu met een programma bezig waarmee je de postduiven kan opslaan en beheren ,uitprinten etc http: Dus hier nog een hobby van mij dat is kloten met Visual basic enz Gr Ron. Als je postduiven kunt printen, kun je ze dan ook niet gewoon faxen?? P Ik heb 14 augustus nog een bruidsreportage. Als het je interesseert Wanneer ga je trouwen? Is de voorzichtige planning  ;. Oh dat duurt dus nog ff  ; Wie weet ben ik tegen die tijd allang zelf getrouwd! Ik neem niet aan dat trouwen een hobby is: Euhm, nee, ik was niet van plan het vaker te doen, is me veel te duur: Dus center, sub en surrounds op niveau van mijn hoofd speakers Tsja, hifi is mijn andere grote hobby Mijn werk is ook mijn hobby ik zit in een animatieteam en geef gymnastiek op een basisschool.

En nog veel meer dingen denk ik. Hé neill, wat voor kite heb je precies??? Zelf vind ik de 3. P heb ook nog een 2 meter brede parachute -type voor als de wind te hard is voor de  peterlynn. Ik heb naast de pepper nog een cheapy 1. P ben zelf ook geen pro: P btw is dat filmpje spaarnwoude of bij soest daar???

Da's dan dezelfde als van mn maatje De wind is nooit optimaal daar, maar betreffende dag waaide het echt hard, de rest werd dan ook omvergetrokken  ;D Is gewoon leuk om zo nu en dan eens te doen   P Hahaha nee, momenteel ben ik met dit figuurtje bezig: P Ik heb vroeger veel soldaatjes geschilderd en matchbox auto'tje omgebouwd enzo..

Tegenwoordig doe ik vooral Conversions een bestaand figuurtje aanpassen. En dan het liefst zo onserieus mogelijk. Voor wat dagen terug nog met een figuurtje uit een kindersuprise aan de gang geweest: Doe je dit al airbrushend je hebt het over bezinestift? En ga je ook over de sex verhalen? D je ziet de oude oeps de rijpere is erg leergierig LOL.

Ook ik heb nog andere dure hobby's naast gitaarspelen,nl: Taarten maken Kleding op maat tekenen en maken zit nu al 5 jaar op naailes en kan mijn eigen kleding tekenen Ik wil me in de toekomst gaan richten op Historische kostuums. Oké, klinkt een rare hobby, maar als je eens zou optellen hoeveel uur ik bezig ben met elke hamster Als we voor school iets moeten maken ben ik altijd degene die het op zich neemt en thuis alles afwerkt, en voor de hamsters ben ik ook vaak met hout bezig enzo Ik heb er momenteel maar drie hoor, is nog niet zo veel dus ;.

Nou robin-w,je hebt wel smaak wat betreft de Mustang. Nu nog even doorsparen voor een Mustang schaal 1op1. Het zou wel kunnen,maar dan moet ik ook een grotere werkplek hebben. Dan word de hobby al snel een tijdrovende plicht. Als ik mijn brommer dat was indertijd zo'n opgevoerde Puch met een hoog stuur uit elkaar had gehaald en weer in elkaar had gezet dan hield ik altijd heel veel onderdelen over.

En toch deed hij het nog, dus die overtollige onderdelen kon je dan mooi verpatsen. Hahaha,dat is een goeie Piet,ik hoop niet dat je die Puch te veel uit elkaar hebt gehad. En ja aan schadeauto's kan je zeker leuk verdienen,maar ja al die regels en eisen voor de autodemontage handel kosten uiteindelijk ook weer heel veel geld.

Of wat oude wrakken nog net door de APK helpen dan vang je er in verhouding een stuk meer voor. Maar aangezien het garage uurloon denk wel rond de 60 euro ligt kan je leuk bij verdienen met zwart bijklussen.. Ik ben gestopt met één van mijn hobby's en dat is aan computers sleutelen dat doe ik nu alleen nog maar beroepsmatig. Want als je bv bij een bekende Windows op een pc zet je dan verantwoordelijk wordt gezien voor het hele gebeuren dus als ze met kaaza virussen en trojans binnen haal elke keer weer dan is het de computer die problemen geeft en dat zal dan wel komen door de instellingen die ik heb gedaan want opeens gaat het fout en dat zal het wel komen omdat ik er windows op heb gezet en dan kan ik elke week wel een keertje komen opdraven voor onzin die men zelf veroorzaakt en daar heb ik het helemaal mee gehad,dus heb ik besloten geen computers meer te repareren voor kennisen of te configureren.

Deed er tot voor kort nog 1 en dat is nu ook afgelopen. Ik zal best nog wel eens mensen helpen, maar als ik het pand verlaat wil ik ook geen gemekker meer. Lijkt me ook leuk om te doen.. Probleem is alleen gebrek aan ruimte en mischien wel kennis: Hier nog een liefhebber van oude Americanen,heb er zelf helaas geen èèn,maar ben er helemaal weg van.

Alleen het gebrul van zo'n V8 bezorgd mij al kippevel laat staan als ik er ooit zelf in zou kunnen rijden Mijn trouwwagen was een Buick Elektra uit '59 en toen mijn vrouw en ik 12,5 getrouwd waren werd ik met een Ford Galaxy Cabrio uit '59 naar een feestzaal vervoerd.

Ik ben niet zo een auto sleutellaar. Maar als er ooit genoeg geld in het laatje zit is de Dodge Charger '68 wel mijn droom.

En dan wel zo orgineel mogelijk. Wie weet komt hij er ooit nog.. Om verder te gaan over hobbies. Ik heb nu sinds kort weer een oude hobby van mij opgepakt. Ik zat namelijk vroeguh op ijshockey en sinds 2 maanden doe ik dat ook weer voor de lol op het Museumplein hier in Amsterdam. Nu met de Olympische Spelen is het toch weer gaan kriebelen om weer in club verband te gaan spelen.

En na vandaag naar de training zijn geweest van studententeam Thor heb ik te horen gekregen ik een kans krijg.! IJshockey is niet zo populair hier in Nederland. Dus denk ik niet echt dat er liefhebbers hier zullen zijn, Of heb ik het hier mis???? Het valt bij mij in ieder geval onder de mannen sporten en dat is het wel owkee ik kijk naar het canadese team bv. In het ziekenhuis getekend , dag of 2 na de geboorte van men zoon. En ik hou van vechten als in vechtsport.

Heb je een art gallery Lieven? Nice job by the way: Ik doe naast gitaarspelen aan boogschieten. Mijn hobby's naast me gitaar.. Normaal zou ik ook zeggen me grootste hobby is me vriendin, maja ik ben alweer een tijdje vrijgezellig dus die gaat niet op hier: En vind het knutselen aan me peugeot generation ook heerlijk.. Nee hij blijft origineel geen plastic eraan, maar gewoon hem in tiptop conditie houden: Mijn hobby's zijn lezen, het liefst spannende boeken zoals van Stephen King..

Met de hondjes wandelen heb er 3 stuks, een cane corso, een Am. Spelletjes spelen met mijn dochter 9 , zoals yahtzee ofzo.. Op haar verjaardag heeft ze een trio sex 3. Op kantoor beft hij de kale kut laat zich pijpen en neukt haar 4. De spaanse geile werkster pijpt zijn stijve lul en laat haar tieten neuken 5. Geil in de camera kijken en de stijve lul een pijp beurt geven. Gratis sex neger aftrekken dokter vastgebonden slaaf shemale grote tieten bdsm sperma betrapt dikke tieten massage nederlands party homo negerin squirt gangbang neuken school squirten oud milf webcam pijn dildo strand plassen feest orgasme oma hard poep bondage plas gay stiekem tieten leraar trio klaarkomen tiener buiten pijpen opa eerste keer zwanger beffen lesbo cartoon tieners dik sex vingeren plassex spuiten moeder ebony anaal neukmachine.

Geef een blond sletje een koffer vol seksspeeltjes en voila het geile sletje is helemaal happy. Zo happy dat ze zijn lul ook nog even oraal bevredigd. Geef mijn pik een geile zuig beurt dan spuit ik je mondje vol sperma.

Als ik je zeik natte kut bef en vinger, geef me dan een geile pijp beurt zodat ik je mond vol sperma spuit. Stoute werkneemster gaat al pijpende carriere maken.

Zonder diploma maar toch carriere maken! Lekker harig oma kutje. Jeanette is een al wat oudere dame die zich niets schaamt voor haar sexleven. Ze pakt een dildo erbij, stopt hem in haar met schaamhaar bedekte poesje en stuurt ons de tape! Amateur sexy pics Ebony chick uitvoerig getest!

Ze krijg speeltjes en een echte paal in haar heerlijke zwarte kutje gestopt. Film van de dag 4. Vandaag hebben we een film uitgezocht in het genre voyeur. In deze voyeur film wordt je meegenomen op pad met een aantal swingers en mag je meegenieten tijdens hun geweldige orgies.

Meid met tepelringen heeft hoerige sex. Haar tepelringen schudden op en neer als deze meid snoeihard in haar kletsnatte kutje wordt geneukt. Genieten jullie even mee? Kayla is een lekkere brunette die wel van wanten weet.

Dan zeggen ze dat Wendy Zomer heet is maar dit sletje kan er wat van. Neuk mijn mond kut en anus en geef me een dubbel penetratie. Twee stijve lullen neuken haar mond kut en anus, geven haar een dubbel penetratie en spuiten haar anus en mond vol sperma. Porno blooper tijdens instructie filmpje voor aftrekken.

..
Clitje wrijven vrouw zoekt sex enschede


Ik neem niet aan dat trouwen een hobby is: Euhm, nee, ik was niet van plan het vaker te doen, is me veel te duur: Dus center, sub en surrounds op niveau van mijn hoofd speakers Tsja, hifi is mijn andere grote hobby Mijn werk is ook mijn hobby ik zit in een animatieteam en geef gymnastiek op een basisschool. En nog veel meer dingen denk ik. Hé neill, wat voor kite heb je precies??? Zelf vind ik de 3. P heb ook nog een 2 meter brede parachute -type voor als de wind te hard is voor de  peterlynn.

Ik heb naast de pepper nog een cheapy 1. P ben zelf ook geen pro: P btw is dat filmpje spaarnwoude of bij soest daar??? Da's dan dezelfde als van mn maatje De wind is nooit optimaal daar, maar betreffende dag waaide het echt hard, de rest werd dan ook omvergetrokken  ;D Is gewoon leuk om zo nu en dan eens te doen   P Hahaha nee, momenteel ben ik met dit figuurtje bezig: P Ik heb vroeger veel soldaatjes geschilderd en matchbox auto'tje omgebouwd enzo..

Tegenwoordig doe ik vooral Conversions een bestaand figuurtje aanpassen. En dan het liefst zo onserieus mogelijk. Voor wat dagen terug nog met een figuurtje uit een kindersuprise aan de gang geweest: Doe je dit al airbrushend je hebt het over bezinestift?

En ga je ook over de sex verhalen? D je ziet de oude oeps de rijpere is erg leergierig LOL. Ook ik heb nog andere dure hobby's naast gitaarspelen,nl: Taarten maken Kleding op maat tekenen en maken zit nu al 5 jaar op naailes en kan mijn eigen kleding tekenen Ik wil me in de toekomst gaan richten op Historische kostuums.

Oké, klinkt een rare hobby, maar als je eens zou optellen hoeveel uur ik bezig ben met elke hamster Als we voor school iets moeten maken ben ik altijd degene die het op zich neemt en thuis alles afwerkt, en voor de hamsters ben ik ook vaak met hout bezig enzo Ik heb er momenteel maar drie hoor, is nog niet zo veel dus ;. Nou robin-w,je hebt wel smaak wat betreft de Mustang. Nu nog even doorsparen voor een Mustang schaal 1op1. Het zou wel kunnen,maar dan moet ik ook een grotere werkplek hebben.

Dan word de hobby al snel een tijdrovende plicht. Als ik mijn brommer dat was indertijd zo'n opgevoerde Puch met een hoog stuur uit elkaar had gehaald en weer in elkaar had gezet dan hield ik altijd heel veel onderdelen over.

En toch deed hij het nog, dus die overtollige onderdelen kon je dan mooi verpatsen. Hahaha,dat is een goeie Piet,ik hoop niet dat je die Puch te veel uit elkaar hebt gehad. En ja aan schadeauto's kan je zeker leuk verdienen,maar ja al die regels en eisen voor de autodemontage handel kosten uiteindelijk ook weer heel veel geld.

Of wat oude wrakken nog net door de APK helpen dan vang je er in verhouding een stuk meer voor. Maar aangezien het garage uurloon denk wel rond de 60 euro ligt kan je leuk bij verdienen met zwart bijklussen.. Ik ben gestopt met één van mijn hobby's en dat is aan computers sleutelen dat doe ik nu alleen nog maar beroepsmatig. Want als je bv bij een bekende Windows op een pc zet je dan verantwoordelijk wordt gezien voor het hele gebeuren dus als ze met kaaza virussen en trojans binnen haal elke keer weer dan is het de computer die problemen geeft en dat zal dan wel komen door de instellingen die ik heb gedaan want opeens gaat het fout en dat zal het wel komen omdat ik er windows op heb gezet en dan kan ik elke week wel een keertje komen opdraven voor onzin die men zelf veroorzaakt en daar heb ik het helemaal mee gehad,dus heb ik besloten geen computers meer te repareren voor kennisen of te configureren.

Deed er tot voor kort nog 1 en dat is nu ook afgelopen. Ik zal best nog wel eens mensen helpen, maar als ik het pand verlaat wil ik ook geen gemekker meer. Lijkt me ook leuk om te doen.. Probleem is alleen gebrek aan ruimte en mischien wel kennis: Hier nog een liefhebber van oude Americanen,heb er zelf helaas geen èèn,maar ben er helemaal weg van.

Alleen het gebrul van zo'n V8 bezorgd mij al kippevel laat staan als ik er ooit zelf in zou kunnen rijden Mijn trouwwagen was een Buick Elektra uit '59 en toen mijn vrouw en ik 12,5 getrouwd waren werd ik met een Ford Galaxy Cabrio uit '59 naar een feestzaal vervoerd. Ik ben niet zo een auto sleutellaar. Maar als er ooit genoeg geld in het laatje zit is de Dodge Charger '68 wel mijn droom. En dan wel zo orgineel mogelijk.

Wie weet komt hij er ooit nog.. Om verder te gaan over hobbies. Ik heb nu sinds kort weer een oude hobby van mij opgepakt. Ik zat namelijk vroeguh op ijshockey en sinds 2 maanden doe ik dat ook weer voor de lol op het Museumplein hier in Amsterdam. Nu met de Olympische Spelen is het toch weer gaan kriebelen om weer in club verband te gaan spelen. En na vandaag naar de training zijn geweest van studententeam Thor heb ik te horen gekregen ik een kans krijg.!

IJshockey is niet zo populair hier in Nederland. Dus denk ik niet echt dat er liefhebbers hier zullen zijn, Of heb ik het hier mis???? Het valt bij mij in ieder geval onder de mannen sporten en dat is het wel owkee ik kijk naar het canadese team bv. In het ziekenhuis getekend , dag of 2 na de geboorte van men zoon. En ik hou van vechten als in vechtsport.

Heb je een art gallery Lieven? Nice job by the way: Ik doe naast gitaarspelen aan boogschieten. Mijn hobby's naast me gitaar.. Normaal zou ik ook zeggen me grootste hobby is me vriendin, maja ik ben alweer een tijdje vrijgezellig dus die gaat niet op hier: En vind het knutselen aan me peugeot generation ook heerlijk.. Nee hij blijft origineel geen plastic eraan, maar gewoon hem in tiptop conditie houden: Mijn hobby's zijn lezen, het liefst spannende boeken zoals van Stephen King..

Met de hondjes wandelen heb er 3 stuks, een cane corso, een Am. Spelletjes spelen met mijn dochter 9 , zoals yahtzee ofzo.. Bierbequen met mijn gezin of met vrienden.. En muziek luisteren en mijn nieuwste hobby: Gamen en lezen, daar blijft het toch wel bij als het niks met muziek te maken mag hebben. Verder speel ik ook graag piano: Eddie Van Halen http: Wel, Ik zal hier ook maar wat toevoegen om het lijstje wat te completen. Hahaha een vrouw is zo duur als je het toelaat toch: P Handboogschieten, dat vind ik dan wel weer cool, zie je niet vaak: Gitaren Buiten Guitar Hero Forums bijlangsgaan: Heb in Limburg gewoond en daar hoor je veel mensen die boog schieten hoor dus mij is het niet geheel onbekend!!

Wat bedoel je precies met "Buiten"?? Ja dat werken he, daar gaat zoveel vrije tijd in zitten 8- Aankomend weekend weer eens mijn andere grote hobby beoefenen, Lekker motor rijden. Ik ben bezig met een Digitale Ron een Ron bot en dat is een  chat bot voor in mijn chatroom ,het is enorm veel werk maar het leek mij ook leuk om deze bot veel van mijn ervaringen mee te geven en hoe ik over dingen denk enzo.

In ieder geval ben ik ff die kant opgedoken: OK Laat het weten als het klaar is, kom ik ff kijken. Ben ook wel benieuwd naar mini-jou Good luck! Vissen, sportklimmen, aikido en sinds kort na mijn scheiding Wat ik allemaal doe in mijn vrije tijd: Lekker in de keuken staan. En dat was het wel zo ongeveer. Maar dat zit alleen nog maar in de planning,of het er ooit van komt? Steadtler, wat fotografeer jij zoal?? Sjaann, eigenlijk alles wat ik zoal tegenkom maar vooral natuur.

Alhoewel oude gebouwen me ook wel interesseren. Beetje jammer wel want nu staan ze allemaal op mn harde schijf stoffig te worden. Hi dan kan ik jou zeer sterk aanraden om in de oostblok landen op een dump of markt te gaan kijken je zal verbaasd staan wat er allemaal uit rusland te koop wordt aangeboden of op het internet daar zal je ook veel kunnen vinden: En zo'n site is zo in elkaar gezet ;P Greets Ron.

Wou laatst een camera uit het oostblok kopen, maar daar vroegen ze belachelijk veel voor. P Ik spaar namelijk oude camera's. Die man had ook een sterrenkijker of iets daar ben ik niet in thuis Hij mooie verhalen erover houden en dat het een super ding was.

Het is ook eigenlijk nooit goed, te veel is niet goed te weinig is niet goed. En als het een goede prijs is willen we er altijd nog meer vanaf hebben: Mijn hobby's aan elkaar gekoppeld.

Het resultaat Hij doet het niet: Eerst de aankomst van die ouwe baardaap hier in de stad es bekijken, en dan de natuur in met mn camera. Als de zon niet te fel is tenminste. Mijn hobby´s zijn niet veel bezonders. D, fietsen, voetbal, zwemmen en mijn twee katten. Mijn gezin en natuurlijk mijn 3 katten. Crosstrainen ehm is dat een hobby.. Prijsvragen zijn ook mijn hobby: Hello, Hopelijk de juiste topic. Zoals ik al zei ben ik bezig met 3d omgevingen voor spellen hier heb je wat foto's van mijn laatste projecten.

De tempel of shedevil , dit is een piramide en daaronder corridors. Hier een screenshot vanuit de game editor net buiten de tempel halverwege de ontwikkeling http: Pffff zo hey Ron! Thanks  ik maak later ween walktrough dan kan je de hele scene zien: Het duurt wel ff hoor LOL het is namelijk enorm veel werk: Ow dat geloof ik graag, ziet er heel ingewikkeld uit voor mij als leek hahaha Neem de tijd, wij hebben het geduld ;D.

D main hobby is gewoon lekker gitaar spelen: P verder ben ik actief watersporter, vooral windsurfen: P maar zeilen vind ik ook leuk om te doen. Spam gerust ff tussendoor hahhaa Zo! Dat zijn nog eens actieve hobby's! Zo, jij hebt energie genoeg te zien aan je hobby's! Teveel om op te noemen eigen scooterzaak motorcrossen oude usa-cars momenteel een el camino uit 77 snowboarden mountainbiken usa-reizen tijd doorbrengen met vriendin, vrienden en familie.

Oe oe een El Mini, leuk leuk D D G G D A D  en dan ddu udu klinkt volgens mij zo redelijk voor een beginner als ik die alleen open akkoorden speelt  Hobby's Bericht door Sander op Hobby's Bericht door Manuel op Hobby's Bericht door St4rforce op Hobby's Bericht door Jan H op Hobby's Bericht door laurien op Hobby's Bericht door gilerakevie op Hobby's Bericht door PaultjeBas op Hobby's Bericht door Kimber op Hobby's Bericht door zunnepitte op Hobby's Bericht door KoenB op Hobby's Bericht door Linnie-B op Hobby's Bericht door tjeutje op Hobby's Bericht door JeekHotel op Hobby's Bericht door KoenB.

Hobby's Bericht door Alhambra op Hobby's Bericht door linde19 op Hobby's Bericht door Lady of the Rose op Hobby's Bericht door oli4 op Hobby's Bericht door Kenworth op Hobby's Bericht door Ryan op Hobby's Bericht door cuca op Hobby's Bericht door Piet59 op Hobby's Bericht door slyse op Hobby's Bericht door saknopper op Hobby's Bericht door chantie op Hobby's Bericht door michel op Hobby's Bericht door Kelloggs op Hobby's Bericht door appy op Hobby's Bericht door Manon3 op Hobby's Bericht door Zuma op Hobby's Bericht door RitchieB op Hobby's Bericht door flupke op Hobby's Bericht door Snakey op Hobby's Bericht door mitch op Hobby's Bericht door Ronny V op Hobby's Bericht door Lars Bezemer op Hobby's Bericht door -debje- op Hobby's Bericht door Chriss op Hobby's Bericht door dj Roos op Hobby's Bericht door Olivier van Rooij op Hobby's Bericht door Ron de Groot op Hobby's Bericht door Hanno op Hobby's Bericht door Alicia op Hobby's Bericht door TheDutchRebel op Hobby's Bericht door -Diederik- op Hobby's Bericht door Lyn op Hobby's Bericht door Underdog D op Zonder diploma maar toch carriere maken!

Lekker harig oma kutje. Jeanette is een al wat oudere dame die zich niets schaamt voor haar sexleven. Ze pakt een dildo erbij, stopt hem in haar met schaamhaar bedekte poesje en stuurt ons de tape!

Amateur sexy pics Ebony chick uitvoerig getest! Ze krijg speeltjes en een echte paal in haar heerlijke zwarte kutje gestopt. Film van de dag 4. Vandaag hebben we een film uitgezocht in het genre voyeur. In deze voyeur film wordt je meegenomen op pad met een aantal swingers en mag je meegenieten tijdens hun geweldige orgies.

Meid met tepelringen heeft hoerige sex. Haar tepelringen schudden op en neer als deze meid snoeihard in haar kletsnatte kutje wordt geneukt. Genieten jullie even mee? Kayla is een lekkere brunette die wel van wanten weet. Dan zeggen ze dat Wendy Zomer heet is maar dit sletje kan er wat van.

Neuk mijn mond kut en anus en geef me een dubbel penetratie. Twee stijve lullen neuken haar mond kut en anus, geven haar een dubbel penetratie en spuiten haar anus en mond vol sperma.

Porno blooper tijdens instructie filmpje voor aftrekken. De actrice maakt een filmpje , voor mannen hoe ze moeten aftrekken. Ze verspreekt zich en ligt compleet in een deuk. Een porno blooper dus. Wat een geile pornosterren. Deze twee geile pornosterren weten hoe ze samen een vent moeten verwennen, de dames neuken er op los en geneiten samen van zijn harde pik.

Kom op we zijn niet voor niets Nederlanders dus dit kunnen we niet laten liggen! Geef me je aandacht en tover je lul tevoorschijn, want ik ga je hevig laten komen Ik ben heel geil, lekker en geef je de volgende ochtend het gevoel alsof er een hele vrouwen leger over je heen is geweest!! De plaats van een vrouw is aan het aanrecht en als ze daar dan toch bezig is geef je haar gelijk een beurt.

Geef je vrouw wat alcohol.