gratis sex contact standje achterlangs

Gratis hardcore s sex shemael


gratis sex contact standje achterlangs

Gratis erotische massage waddinxveen


Clitoris likken sexdate lesbisch


Zonder iets te zeggen drukte ze hem zachthandig naar het opslagplaats achter het labo en gingen in een cirkel rondom hem staan. De vier dames Karen, Bea, Olga en Ilse begonnen zonder een woord te zeggen hem overal te betasten en Karen die achter hem stond begon zijn hemd los te knopen, Bea begon hem hevig op de mond te zoenen en drukte haar tong zijn mond binnen, en terwijl Olga zijn broeksriem aan het losgespen was stak Ilse haar hand reeds in zijn broek, het duurde dus niet lang of ze hadden hem van al zijn kleding ontdaan en begonnen zijn naakte lichaam af te likken en te strelen.

In het begin had hij nog geprobeerd zich te verzetten, maar tegen zo een overmacht moest hij zich vlug gewonnen geven. Terwijl Bea hem stevig aan het tongen was had Ilse er reeds voor gezorgd dat zijn niet onaardige lul bevrijd werd uit zijn omhulsel en was hem al vakkundig naar een grotere omvang aan het zuigen, met smakkende geluiden zoog ze telkens de dikke eikel naar binnen en liet de stam tot in haar keelgat doordringen.

Karen die zijn tepels tussen haar vingers liet rollen begon ook zacht in zijn nek te bijten, Olga die haar bloes reeds uitgepeeld had en met haar tepels stond te draaien voelde zacht met haar vrije hand aan zijn zware ballen en liet ze een voor een door haar vingers rollen. Vanuit een ooghoek zag hij dat Karen zichzelf hevig aan het vingeren was en aan haar gezicht te zien zou het niet lang meer duren alvorens ze klaar zou komen met de vrije hand die hij nog had wenkte hij haar korter bij en stak zijn hand uit naar haar flamoes, met een vinger penetreerde hij de natte kut en hoorde hij haar zachtjes kreunen, veel geluid kon hij zelf niet maken met die zwoegende kut bovenop zijn mond, Ilse moet zijn gedachten geraden hebben want ze begon haar natte spleet nu over zijn gans gezicht uit te wrijven de klodders wijvegeil plakte over heel zijn gezicht en de zilte smaak beroerde zijn tong, van pure heetigheid ramde hij zijn lul tot achter in de keel van Olga, het arme kind verslikte zich zodanig dat ze de grote lul uit haar mond liet floepen, Karen die dit gezien had greep de staaf beet en begon hem met haar hand af te rukken.

Plots vloog de deur van de nooduitgang open en stormde drie mannen de kamer binnen, het waren de drie van de onderhoudsploeg, Wim chef mecanicien en zijn twee handlangers Bert en Leo hadden blijkbaar de afwezigheid van de vier dames gemerkt en toen zij zagen dat Inge voor de deur van het labo stond wisten ze genoeg, ongemerkt waren ze langs de andere kant van de afdeling ongemerkt tot bij de nooddeur geraakt en hadden de niet mis te verstaande kreten herkent.

Van de verwarring gebruik makende stortte de drie mannen zich op de dames, Olga die nog steeds met Peter zijn lul in haar keel zat, werd langs achter bij de billen gegrepen door Bert die zijn wild zwaaiende lul in haar wachtende kut boorde, Olga probeerde recht te komen maar Peter die plots bevrijdt werd door de drie mannen rukte haar hoofd nog dieper op zijn speer, en voelde zijn kokende zaad uit zijn ballen naar zijn lul stromen, nog enkele stoten en toen spoot hij zijn hete zaad diep in de keel van Olga die hevig slikkend zich probeerde los te trekken maar door de sterk gepierde Bert geen millimeter kon verroeren.

Ze moest alles doorslikken en of dat niet genoeg was haar kut werd zowat binnenste buiten geneukt door de enorme lat van Bert die haar naderende orgasme nog verhevigde door met beide werkhanden haar forse tieten vast te grabbelen en begon af te melken in het ritme van zijn stoten. Leo die wat kleiner van gestalte was had zich op Bea en haar dikke tieten geworpen en plat op de tafel zat hij met zijn lul tussen haar memmen te schuiven daarbij hield hij haar tieten vast bij de tepels en zo drukte hij het malse vlees tegen elkaar, hij spuwde een paar maal tussen haar bergen om het zaakje wat te smeren en begon haar toen rustig te tietneuken, Ilse die met grote ogen naar dit schouwspel stond te kijken werd na haar eerste orgasme terug zo geil dat ze zich op de uithijgende Peter stortte die even stond uit blazen tegen de tafel, ze pakte hem bij de nog half stijve lul en ging op haar rug op de tafel liggen en trok de lul tussen haar opgetrokken benen, met een enkele stoot zat hij in haar natte flamoes en begon haar kut ritmisch uit te melken bij elke stoot slaakte ze een licht kreet en boorde ze haar nagels in zijn billen op deze manier zou het niet lang duren eer hij zijn sappen in haar kut kon spuiten.

Naast Ilse lag het hoofd van Olga die nog steeds achterlangs geramd werd door Bert, de beide vrouwen die niet vies van elkaar waren begonnen elkaar te tongen terwijl ze naar de zevende hemel geneukt werden door Bert en Peter. Wim had karen opgepakt en zat nu zelf op de stoel en liet Karen op zijn wachtende speer zakken, ze greep de rug van de stoel in haar beide handen, plaatste haar voeten op de zitting en begon Wim zijn kleddernatte speer te berijden, haar billen kletste bovenop zijn billen en zo kreeg zij wat meer vaart in haar neukspel.

Bert die op het punt stond klaar te komen in de kut van Olga trok zijn speer uit haar kut en ramde hem zonder mededogen haar kontgat in, dit had hij met haar reeds enkele keren gedaan en telkens was het voor haar even wennen aan het gevaarte dat onaangekondigd in haar kont werd geramd.

Nog enkele stoten en vliegensvlug trok hij zijn pulserende lul uit haar aarsgat en spoot zijn hete stralen over haar rug, het kleverige goedje spoot tot in haar haar en toen ze naar achter keek kreeg ze nog een kwak tegen haar wang aangespoten, voor haar begon Ilse hevig te schudden van het naderende orgasme en Peter die zijn snelheid had opgevoerd kon dit ook niet lang meer uithouden, bijna gelijktijdig kwamen zijn hevig klaar, Peter plofte nog enkele keren zijn op springen staande lul diep in het neukhol en spoot toen zijn hete stralen diep in haar kut, het sperma spoot tot tegen haar baarmoeder aan en omdat de hoeveelheid zo groot was liep de overtollige hete brei langs haar kut naar buiten , hij trok zijn lul uit haar kut en begon met zijn staaf het geil verder over haar natte flamoes uit te wrijven daarbij stimuleerde hij haar klitoris zodanig dat ze bijna onmiddellijk een tweede orgasme kreeg.

Uitgeneukt en voldaan viel Bea languit op de vloer. Kristel die het hele gebeuren had gezien van in haar schuilplaats in dezelfde plaats wist nu wat haar te doen stond, ze zouden er allemaal nog van opkijken, wacht maar dacht ze hijgend en opgehitst in zichzelf.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Beaucoup de ces femmes sont des mères célibataires en manque et des femmes mariées qui cherchent à tromper leur mari.

Il se peut qu'elles fassent partie de vos voisines ou des gens que vous connaissez. Acceptez-vous de garder la discrétion sur l'identité de ces femmes? Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ». Elles ont juste envie de baiser vite fait.

Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes.

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal.

Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire?