kut met grote schaamlippen sex op hooizolder

Eva zag het ook en likte haar lippen af bij de gedachte die lul tussen haar dijen te hebben. Jaap en ik gingen met onze vrouwen naar een betrekkelijk kleine kamer met een heel groot bed.

Ik greep Betsie bij haar grote kont begon haar te tongen en vroeg " zullen we dan maar? Ik stak mijn neus er tussen en schoof haar slip naar beneden waarbij ze mij hielp door haar grote kont op te tillen.

Opgewonden greep ik in haar grote kut en begon hevig te vingeren. Ze had een clit van zeker vier centimeter waar ik lekker aan trok en in kneep. Ze greep mijn lul en stopte hem pardoes in de gleuf en we begonnen te neuken als beesten. Haar kut leek wel een melkmachine.

Mijn lul werd geknepen en totaal leeg gemolken zodat ik met een schreeuw mijn sperma tegen haar baarmoeder spoot. Betsie begon hard te hijgen en ook zij kwam klaar en haar kut spoot als een fontein "Je hebt een lekkere grote lul en je kan goed neuken.

Ik wil die van jou wel meer in mijn kut hoor. Uit mijn ooghoeken zag ik dat Jaap ook volop lag te palen in de zwarte gleuf van mijn vrouw. Hij stopte, Eva ging op de knieen en hij stopte zijn lul opnieuw in haar bolle gleuf en begon haar zwarte tieten te melken.

Kreunend kwamen ook zij klaar. Aan de bar gezeten met een stevige borrel hoorden we dat men twee vrouwen zocht voor een gangbang van een half uur. Eva en Betsie meldden zich gelijk Op een bank met kussens gingen zij ruggelings liggen met hum benen zo wijd dat je zo in die nog openstaande kale kutten kon kijken Achter elkaar werden ze door een man of tien flink geneukt.

Toen ze na een half uur onder luid aplaus bij ons terugkwamen met van sperma druipende kutten en benen en knikkende knieen hoorden we dat we de entree gelden terug kregen vanwege de welwillende medewerking van beide dames. Na het gezamelijk douchen aankleden maakten we een afspraak om bij hen op de boerderij ons neukfestijn nog eens te herhalen. Het was ons allemaal goe bevallen vooral de dames waren enthousiast want met een grote kut wil je ook wel door grote lul geneukte worden en niet alle mannen zijn zo geschapen als wij.

Op de avond van de afspraak had Eva een sexy korte jurk onder haar jas zonder bh en slip. Bij aankomst bleek dat ook Betsie en Jaap gekleed waren voor een sexavond. Alleen een badjas met niets eronder. Jaap en ik zaten al gauw met onze handen aan de natte gleuven Tijdens de koffie en later bij de borrel hadden we het alleen maar over onderwerpen die met sex te maken hadden en vertelde Betsie ons dat ze als jonge meid met de knechten regelmatig was geneukt op de hooi zolder.

Toen ze verkering kreeg met Jaap wilde zijn vader haar eerst keuren onder het argument dat een echte boerin heel goed moest kunnen neuken. Ook later kwam haar schoonvader haar regelmatig een grote beurt geven. Haar kut was zo groot dat Jaap en de knecht allebei hun lullen tegelijk in haar kut stopten.

We gingen naar de slaapkamer, ze deden hun badjassen uit en wij onze kleren uit Jaap ging op zijn rug liggen met Betsie op hem met zijn lul in haar grote kut uit.

Door de geile praat was mijn lul al hard geworden en kon ik hem zo van achter in Betsie in haar natte gleuf stoppen. Heel even kwam bij mij de vereiding boven om hem in haar reet te steken. Dat moest ik maar een volgende keer proberen.

De ster tussen haar billen zag er ook erg gastvrij uit. Het gevoel van onze lullen naast elkaar bewegend in die grote gleuf was onbeschrijfelijk. Eva begon zich ermee te bemoeien en stak bij Betsie en mij een vinger in onze kont nog even en brullend kwamen we alle drie klaar.

We gingen in de fauteuls zitten met de grote vrouwenkonten op schoot en kregen wat te drinken. Bij Betsie liep het sperma uit haar kut en ik probeerde mijn hele hand in haar gladde kut te steken. Het lukte en omdat ik de kutwanden zo goed kon bewerken kwam ze al gauw weer gillend klaar..

Eva zat ondertussen met de stijve van Jaap in haar kut en wilde nu ook wel eens een goede beurt. Op haar knieen met de knaap van Jaap diep in haar zwarte gleuf en zijn handne om haar dikke tieten kwamen zij ook al gauw tot een orgasme. Betsy zei dat ze erg van plomzakken hield. Ze beloofde mij dat ik de volgende keer mijn hele zaakje in haar kut mocht proppen. We gingen naar huis want ze moesten weer vroeg op vanwege de koeien maar we spraken af om weer eens gauw bij elkaar te komen om van de sex te genieten.

Voordat we gingen douchen wilde Eva mijn lul af likken om de kut van Betsie te kunnen proeven Later in bed zei Eva tegen mij dat Jaap haar een geweldige beurt had gegeven. Ook zij zou proberen zijn hele zaakje in haar kut te krijgen. We moesten maar eens kijken wie de grootste kut had. We kwamen vol nieuwe sexuele verlangens bij Betsie en Jaap voor de afgesproken sexavond. Eva had weer haar korte jurkje aan zonder ondergoed en Betsie en Jaap weer in hun badjassen.

Het was niet zo ver en na een 45 minuten fietsen reden we t erf van de boerderij op. Mijn vriendin had ons al zien aankomen en begroette ons hartelijk. Gedrieën liepen we naar binnen en Ilse mijn vriendin bood ons wat te drinken aan.

We kwamen goed aan de klets en praatten over hoe t was voor de scheiding. Mijn dochter Marleen was inmiddels naar de paarden toe gegaan en was al druk bezig met optuigen van t beest. Wij kletsten nog wat, en na een poosje besloten we even te gaan kijken naar Marleen.

Meestal reed ze met een van de paarden aan de achterkant van de boerderij waar en soort springveldje was. We liepen met zijn tweeën naar de achterkant van de boerderij maar zagen geen Marleen.

Misschien is ze al in 1 van de stallen riep Ilse en we liepen nog een rondje naar de stallen. Hier was ze ook niet. Ze ligt waarschijnlijk ergens in t hooi te dagdromen dacht ik, en wederom vervolgde we onze tocht,nu naar de hooizolder. Deze lag pal achter de stallen en t springveld. Al passerende t springveld zagen we een van de paarden al steigerend achter een ander paard met een enorme stijve lul.

Ik keek naar mijn vriendin en we moesten allebei lachen. We bleven even stil staan en ik moet eerlijk zeggen dat het me een aangenaam gevoel in mijn kruis gaf. Het beest was zeer opgewonden en probeerde elke keer weer zijn paal in de merrie te pompen. Zijn lul glom in t zonlicht en ik voelde weer een kriebeling in mijn kutje bij het aanzien van die lul. Ook mijn vriendin vertelde dat ze aardig opgewonden raakte en heel subtiel gleed ze met haar hand langs de mijne.

We wandelden verder en daar zagen we Marleen. Ze had ons niet aan zien komen en ze genoot zichtbaar van t schouwspel wat er voor haar afspeelde, en meer als dat!!! Ze lag met gespreide benen bloot naar voren en bespeelde haar kutje met een hooispriet.

Ze was helemaal in extase en kriebelde haar geopende natte kut van onder naar boven. Ze genoot enorm, en met de hooispriet geselde ze haar klit als of ze de trein moest halen.

Af en toe wachtte ze even, en stak een vinger in haar kutje om vervolgens in t zelfde ritme haar klitje te plagen met de strohalm, terwijl de binnenkant van haar natte grot, flink op de proef werd gesteld. Ze kriebelde haar natte kleine en grote schaamlippen,en glibberde over haar genotknobbeltje. Ze schreeuwde het bijna uit in de veronderstelling dat wij nog aan de thee zaten.

Ik wilde net mijn keel schrapen, maar Ilse drukte snel een vinger op mijn mond. Vind je het geen prachtig gezicht vroeg ze fluisterend. Ik wel zei ze. Marleen had inmiddels de spriet vervangen door een kleine dildo en deze liet ze snel over haar natte klitje glijden. Het bracht haar in extase en haar orgasme was wild en hard.

Die dildo had ik ooit voor haar gekocht, en ze had die altijd in haar tas of broekzak, lekker makkelijk op t toilet. Ilse pakte intussen mijn hand en legde die op een van haar borsten, ze droeg geen bh en ik kon duidelijk de harde geile tepel voelen die rechtop stond. Ook ik kreeg het benauwd en voelde mijn bloed zich verzamelen in mijn grote natte lippen. Het schouwspel van de paarden en van mijn dochter, hadden mij al kriebels gegeven en met de hand op de borst van mijn vriendin kreeg ik t ook t pakken.

Marleen had zich inmiddels omgedraaid met haar kont naar achter en steunde op haar ene hand. Met de andere zocht ze constant haar natte kut en zo te horen had ze die goed gevonden. Ik wilde mijn hand weghalen maar met zachte dwang hield mijn vriendin de hand op haar borst en voordat ik het wist draaide ik voorzichtig om de harde tepel.

Ik voelde me zeiknat worden en ging onbewust een beetje wijd staan. Ik vroeg aan Ilse wat ze wilde doen, we konden toch niet hier gaan staan vrijen. Ok ik had lesbische ervaring genoeg , maar toch niet met mijn beste vriendin, en wat als Marleen ons zag. Ze nam me zachtjes mee achter wat hooibalen en liet me op de grond zakken. De hooibalen waren niet hoog, en zo hadden we als we wilden nog zicht op de paarden en op mijn dochter. Bizar idee dat ik mijn eigen dochter lag te bespieden, maar wie had haar dat allemaal geleerd?

Op vroege leeftijd was ze al aan t experimenteren en op deze leeftijd was seks zeker geen taboe voor haar. Ilse had inmiddels haar blouse losgeknoopt, en twee tieten stonde recht voorruit.

Prive sex almere gratis sex zwolle
kut met grote schaamlippen sex op hooizolder

Eva zag het ook en likte haar lippen af bij de gedachte die lul tussen haar dijen te hebben. Jaap en ik gingen met onze vrouwen naar een betrekkelijk kleine kamer met een heel groot bed. Ik greep Betsie bij haar grote kont begon haar te tongen en vroeg " zullen we dan maar? Ik stak mijn neus er tussen en schoof haar slip naar beneden waarbij ze mij hielp door haar grote kont op te tillen. Opgewonden greep ik in haar grote kut en begon hevig te vingeren.

Ze had een clit van zeker vier centimeter waar ik lekker aan trok en in kneep. Ze greep mijn lul en stopte hem pardoes in de gleuf en we begonnen te neuken als beesten. Haar kut leek wel een melkmachine. Mijn lul werd geknepen en totaal leeg gemolken zodat ik met een schreeuw mijn sperma tegen haar baarmoeder spoot.

Betsie begon hard te hijgen en ook zij kwam klaar en haar kut spoot als een fontein "Je hebt een lekkere grote lul en je kan goed neuken. Ik wil die van jou wel meer in mijn kut hoor. Uit mijn ooghoeken zag ik dat Jaap ook volop lag te palen in de zwarte gleuf van mijn vrouw. Hij stopte, Eva ging op de knieen en hij stopte zijn lul opnieuw in haar bolle gleuf en begon haar zwarte tieten te melken.

Kreunend kwamen ook zij klaar. Aan de bar gezeten met een stevige borrel hoorden we dat men twee vrouwen zocht voor een gangbang van een half uur. Eva en Betsie meldden zich gelijk Op een bank met kussens gingen zij ruggelings liggen met hum benen zo wijd dat je zo in die nog openstaande kale kutten kon kijken Achter elkaar werden ze door een man of tien flink geneukt. Toen ze na een half uur onder luid aplaus bij ons terugkwamen met van sperma druipende kutten en benen en knikkende knieen hoorden we dat we de entree gelden terug kregen vanwege de welwillende medewerking van beide dames.

Na het gezamelijk douchen aankleden maakten we een afspraak om bij hen op de boerderij ons neukfestijn nog eens te herhalen. Het was ons allemaal goe bevallen vooral de dames waren enthousiast want met een grote kut wil je ook wel door grote lul geneukte worden en niet alle mannen zijn zo geschapen als wij. Op de avond van de afspraak had Eva een sexy korte jurk onder haar jas zonder bh en slip.

Bij aankomst bleek dat ook Betsie en Jaap gekleed waren voor een sexavond. Alleen een badjas met niets eronder. Jaap en ik zaten al gauw met onze handen aan de natte gleuven Tijdens de koffie en later bij de borrel hadden we het alleen maar over onderwerpen die met sex te maken hadden en vertelde Betsie ons dat ze als jonge meid met de knechten regelmatig was geneukt op de hooi zolder.

Toen ze verkering kreeg met Jaap wilde zijn vader haar eerst keuren onder het argument dat een echte boerin heel goed moest kunnen neuken.

Ook later kwam haar schoonvader haar regelmatig een grote beurt geven. Haar kut was zo groot dat Jaap en de knecht allebei hun lullen tegelijk in haar kut stopten. We gingen naar de slaapkamer, ze deden hun badjassen uit en wij onze kleren uit Jaap ging op zijn rug liggen met Betsie op hem met zijn lul in haar grote kut uit.

Door de geile praat was mijn lul al hard geworden en kon ik hem zo van achter in Betsie in haar natte gleuf stoppen. Heel even kwam bij mij de vereiding boven om hem in haar reet te steken. Dat moest ik maar een volgende keer proberen. De ster tussen haar billen zag er ook erg gastvrij uit. Het gevoel van onze lullen naast elkaar bewegend in die grote gleuf was onbeschrijfelijk. Eva begon zich ermee te bemoeien en stak bij Betsie en mij een vinger in onze kont nog even en brullend kwamen we alle drie klaar.

We gingen in de fauteuls zitten met de grote vrouwenkonten op schoot en kregen wat te drinken. Bij Betsie liep het sperma uit haar kut en ik probeerde mijn hele hand in haar gladde kut te steken. Het lukte en omdat ik de kutwanden zo goed kon bewerken kwam ze al gauw weer gillend klaar.. Eva zat ondertussen met de stijve van Jaap in haar kut en wilde nu ook wel eens een goede beurt. Op haar knieen met de knaap van Jaap diep in haar zwarte gleuf en zijn handne om haar dikke tieten kwamen zij ook al gauw tot een orgasme.

Betsy zei dat ze erg van plomzakken hield. Ze beloofde mij dat ik de volgende keer mijn hele zaakje in haar kut mocht proppen. We gingen naar huis want ze moesten weer vroeg op vanwege de koeien maar we spraken af om weer eens gauw bij elkaar te komen om van de sex te genieten.

Voordat we gingen douchen wilde Eva mijn lul af likken om de kut van Betsie te kunnen proeven Later in bed zei Eva tegen mij dat Jaap haar een geweldige beurt had gegeven. Ook zij zou proberen zijn hele zaakje in haar kut te krijgen. We moesten maar eens kijken wie de grootste kut had. We kwamen vol nieuwe sexuele verlangens bij Betsie en Jaap voor de afgesproken sexavond.

Eva had weer haar korte jurkje aan zonder ondergoed en Betsie en Jaap weer in hun badjassen. Het was niet zo ver en na een 45 minuten fietsen reden we t erf van de boerderij op. Mijn vriendin had ons al zien aankomen en begroette ons hartelijk. Gedrieën liepen we naar binnen en Ilse mijn vriendin bood ons wat te drinken aan. We kwamen goed aan de klets en praatten over hoe t was voor de scheiding.

Mijn dochter Marleen was inmiddels naar de paarden toe gegaan en was al druk bezig met optuigen van t beest. Wij kletsten nog wat, en na een poosje besloten we even te gaan kijken naar Marleen. Meestal reed ze met een van de paarden aan de achterkant van de boerderij waar en soort springveldje was.

We liepen met zijn tweeën naar de achterkant van de boerderij maar zagen geen Marleen. Misschien is ze al in 1 van de stallen riep Ilse en we liepen nog een rondje naar de stallen. Hier was ze ook niet. Ze ligt waarschijnlijk ergens in t hooi te dagdromen dacht ik, en wederom vervolgde we onze tocht,nu naar de hooizolder. Deze lag pal achter de stallen en t springveld. Al passerende t springveld zagen we een van de paarden al steigerend achter een ander paard met een enorme stijve lul.

Ik keek naar mijn vriendin en we moesten allebei lachen. We bleven even stil staan en ik moet eerlijk zeggen dat het me een aangenaam gevoel in mijn kruis gaf. Het beest was zeer opgewonden en probeerde elke keer weer zijn paal in de merrie te pompen. Zijn lul glom in t zonlicht en ik voelde weer een kriebeling in mijn kutje bij het aanzien van die lul. Ook mijn vriendin vertelde dat ze aardig opgewonden raakte en heel subtiel gleed ze met haar hand langs de mijne.

We wandelden verder en daar zagen we Marleen. Ze had ons niet aan zien komen en ze genoot zichtbaar van t schouwspel wat er voor haar afspeelde, en meer als dat!!!

Ze lag met gespreide benen bloot naar voren en bespeelde haar kutje met een hooispriet. Ze was helemaal in extase en kriebelde haar geopende natte kut van onder naar boven. Ze genoot enorm, en met de hooispriet geselde ze haar klit als of ze de trein moest halen. Af en toe wachtte ze even, en stak een vinger in haar kutje om vervolgens in t zelfde ritme haar klitje te plagen met de strohalm, terwijl de binnenkant van haar natte grot, flink op de proef werd gesteld.

Ze kriebelde haar natte kleine en grote schaamlippen,en glibberde over haar genotknobbeltje. Ze schreeuwde het bijna uit in de veronderstelling dat wij nog aan de thee zaten. Ik wilde net mijn keel schrapen, maar Ilse drukte snel een vinger op mijn mond. Vind je het geen prachtig gezicht vroeg ze fluisterend. Ik wel zei ze. Marleen had inmiddels de spriet vervangen door een kleine dildo en deze liet ze snel over haar natte klitje glijden. Het bracht haar in extase en haar orgasme was wild en hard.

Die dildo had ik ooit voor haar gekocht, en ze had die altijd in haar tas of broekzak, lekker makkelijk op t toilet. Ilse pakte intussen mijn hand en legde die op een van haar borsten, ze droeg geen bh en ik kon duidelijk de harde geile tepel voelen die rechtop stond. Ook ik kreeg het benauwd en voelde mijn bloed zich verzamelen in mijn grote natte lippen. Het schouwspel van de paarden en van mijn dochter, hadden mij al kriebels gegeven en met de hand op de borst van mijn vriendin kreeg ik t ook t pakken.

Marleen had zich inmiddels omgedraaid met haar kont naar achter en steunde op haar ene hand. Met de andere zocht ze constant haar natte kut en zo te horen had ze die goed gevonden. Ik wilde mijn hand weghalen maar met zachte dwang hield mijn vriendin de hand op haar borst en voordat ik het wist draaide ik voorzichtig om de harde tepel. Ik voelde me zeiknat worden en ging onbewust een beetje wijd staan. Ik vroeg aan Ilse wat ze wilde doen, we konden toch niet hier gaan staan vrijen. Ok ik had lesbische ervaring genoeg , maar toch niet met mijn beste vriendin, en wat als Marleen ons zag.

Ze nam me zachtjes mee achter wat hooibalen en liet me op de grond zakken. De hooibalen waren niet hoog, en zo hadden we als we wilden nog zicht op de paarden en op mijn dochter. Bizar idee dat ik mijn eigen dochter lag te bespieden, maar wie had haar dat allemaal geleerd?

Op vroege leeftijd was ze al aan t experimenteren en op deze leeftijd was seks zeker geen taboe voor haar. Ilse had inmiddels haar blouse losgeknoopt, en twee tieten stonde recht voorruit.


Het was ons allemaal goe bevallen vooral de dames waren enthousiast want met een grote kut wil je ook wel door grote lul geneukte worden en niet alle mannen zijn zo geschapen als wij.

Op de avond van de afspraak had Eva een sexy korte jurk onder haar jas zonder bh en slip. Bij aankomst bleek dat ook Betsie en Jaap gekleed waren voor een sexavond. Alleen een badjas met niets eronder. Jaap en ik zaten al gauw met onze handen aan de natte gleuven Tijdens de koffie en later bij de borrel hadden we het alleen maar over onderwerpen die met sex te maken hadden en vertelde Betsie ons dat ze als jonge meid met de knechten regelmatig was geneukt op de hooi zolder.

Toen ze verkering kreeg met Jaap wilde zijn vader haar eerst keuren onder het argument dat een echte boerin heel goed moest kunnen neuken.

Ook later kwam haar schoonvader haar regelmatig een grote beurt geven. Haar kut was zo groot dat Jaap en de knecht allebei hun lullen tegelijk in haar kut stopten. We gingen naar de slaapkamer, ze deden hun badjassen uit en wij onze kleren uit Jaap ging op zijn rug liggen met Betsie op hem met zijn lul in haar grote kut uit. Door de geile praat was mijn lul al hard geworden en kon ik hem zo van achter in Betsie in haar natte gleuf stoppen.

Heel even kwam bij mij de vereiding boven om hem in haar reet te steken. Dat moest ik maar een volgende keer proberen. De ster tussen haar billen zag er ook erg gastvrij uit. Het gevoel van onze lullen naast elkaar bewegend in die grote gleuf was onbeschrijfelijk. Eva begon zich ermee te bemoeien en stak bij Betsie en mij een vinger in onze kont nog even en brullend kwamen we alle drie klaar. We gingen in de fauteuls zitten met de grote vrouwenkonten op schoot en kregen wat te drinken.

Bij Betsie liep het sperma uit haar kut en ik probeerde mijn hele hand in haar gladde kut te steken. Het lukte en omdat ik de kutwanden zo goed kon bewerken kwam ze al gauw weer gillend klaar.. Eva zat ondertussen met de stijve van Jaap in haar kut en wilde nu ook wel eens een goede beurt. Op haar knieen met de knaap van Jaap diep in haar zwarte gleuf en zijn handne om haar dikke tieten kwamen zij ook al gauw tot een orgasme.

Betsy zei dat ze erg van plomzakken hield. Ze beloofde mij dat ik de volgende keer mijn hele zaakje in haar kut mocht proppen. We gingen naar huis want ze moesten weer vroeg op vanwege de koeien maar we spraken af om weer eens gauw bij elkaar te komen om van de sex te genieten. Voordat we gingen douchen wilde Eva mijn lul af likken om de kut van Betsie te kunnen proeven Later in bed zei Eva tegen mij dat Jaap haar een geweldige beurt had gegeven. Ook zij zou proberen zijn hele zaakje in haar kut te krijgen.

We moesten maar eens kijken wie de grootste kut had. We kwamen vol nieuwe sexuele verlangens bij Betsie en Jaap voor de afgesproken sexavond. Eva had weer haar korte jurkje aan zonder ondergoed en Betsie en Jaap weer in hun badjassen. Een hondje liep kwispelend rond en probeerde zijn neus in het kruis van de dames te steken.

Betsie trok haar badjas uit en ging in een lage fauteul zitten met haar benen wijd. Het hondje begon gelijk haar kale kut te likken met zijn lange tong. Ze kreunde het uit en kwam vrij gauw klaar. Deze geil geworden van het gezicht deed haar jurkje uit en en haar benen wijd. De snuit van het hondje zat onder het kutgeil en hij begon zijn snuit zelf af te likken. De dames waren weer wat bekomen van de likbeurt en we gingen bloot de slaapkamer in.

Betsie ging liggen met haar benen wijd, haar dikke kont op een kussen en nodigde me uit om bij haar binnen te komen. Ik was haar driftig aan het neuken toen ze mijn zak greep en met kloten en al in haar zijknatte gleuf stopte. Als een brandspuit spoot ik mijn hele zak leeg in haar lekkere geile dikke lijf.

Ook Eva lag naast ons met de grote knaap van Jaap in haar kut en lag te kraaien van genot hij ging tekeer als een stier. Ze greep z'n zak en probeerde het hele zootje in haar kut te stoppen, dit lukte met enige moeite en ze kwamen beiden kreunend klaar Moe van al deze sexuele inspanningen gingen we naar de huiskamer in de fauteuls met de lekkere dikke blote meiden op schoot.

Als we zover zijn moeten je man en ik maar eens allebei die lekkere kut van je uitproberen met z'n tweeen. We zaten onder het sperma wat uit de kutten van beide vrouwen liep. We zaten allemaal te tongen en wij mannen met onze handen in de grote gladde gleuven van de meiden. Voor we aan de dubbele neukbeurt van Eva gingen hebben de vrouwe eerst onze lullen weer hard gezogen.

Ik ging op mijn rug, Eva met haar doorgeneukte kut op mijn lul, ze begon met te tongen terwijl Jaap zijn lul in haar goed gesmeerde kut stopte.

Eva gilde het uit toen ze klaar kwam en omdat wij al een keer gespoten hadden duurde het wat langer en kwam Eva zelfs voor een tweede keer hevig klaar. Met een grote dildo masturbeert de oudere lesbi en beft h De grote tieten van zijn secretaresse spuit hij vol sperma. Haar grote glimmende billen schudden tijdens het neuken.

Voor geld pijpt de oppas zijn grote lul likt hij de kut e De Aziatische word anal geneukt likt zijn anus en pijpt t Tijdens de erotische massage word de oudere man gepijpt e Kijk hoe zijn grote lul soepel haar mond neukt. De moeder geeft haar dochter pijp les op een echte grote lul.

Zij pijpt de stijve lul die is ingesmeert met chocolade h Deze zaad donor krijgt een helpende mond en natte ktu. De grote oude lul blijft maar sperma in het gezicht van De schoonmoeder pijpt de stijve lul van haar schoonzoon e In deze buiten sex pijpt ze de grote lul en word er door Masturberen met de sex toy de grote lul aftrekken en pijp Na haar grote tieten te hebben ingesmeerd neemt ze de gro De man filmt de grote tieten van zijn vrouw.

Een trio sex met een milf en twee tieners. Voor deze trio sex met twee zwarte lullen krijgt ze duize Hier geniet de geile milf van geneukt worden in de buiten De geile moeder wil haar schoonzoon pijpen en door hem ge Twee gulzige bisex mondjes worden vol sperma gespoten. Drie geile cheerleaders waar van hij er een laat pijpen e De grote slappe lul word al snel stijf tijdens het pijpen Ze pijpt de grote lul van haar man terwijl ze geneukt wor Glimmend van de olie pijpt beft en neukt dit geile stel.

Zijn grote lul neukt haar kale kut in de buitenlucht. Haar filmend laat hij zijn grote lul pijpen en neukt hij De grote lul van de loodgieter word gepijpt en neukt de g Tijdens het neuken schudden de dikke billen van de blondine. De grote lul van de jongeman krijgt een pijp beurt en neu Slank porno sletje wil nu een porno video draaien. Dit is haar eerste trio sex met twee grote zwarte lullen. Hij neukt de lerares door de hele klas.

Nu haar man van huis is laat ze een zwarte gigolo komen d Terwijl hij filmt word hij gepijpt en neukt de grote tiet


Sex in venlo sexfeest groningen


Ook ik droeg geen bh en weldra keken mijn tieten vrij de natuur in. De paarden stonden intussen nog te rijen en zag ik de grote glimmende lul in en uit de kut van de merrie glippen. Een blik naar Marleen deed even mijn adem stokken.

Marleen had een maatje en de Belgische herder van mijn vriendin likte er op los bij mijn dochter. Deze steunde nog steeds op 1 hand en speelde met haar clitoris terwijl de herder haar van achter haar kut en aarsje likte. Zo had ik haar toch niet opgevoed. Ik wilde wat roepen maar de tong van Ilse nam bezit van mijn mond en verstrengelde zich om mijn tong.

Ik werd hierdoor zeiknat en mijn hand zocht mijn natte kut. Mijn vingers glibberde over mijn lippen en ik probeerde met mijn hand mijn klit te zoeken, maar ik voelde de hand van Ilse en haar wijsvinger trof precies mijn genotknobbeltje. Ze gleed precies over mijn gevoelige plekje, en t duurde niet lang of ik kreeg een fantastisch orgasme. Ze liet me even op adem komen en vertelde dat ze ook wel eens gelikt was door haar hond en dat Marleen dat van haar had geleerd.

Ik keek haar aan en wilde wat zeggen, maar een naderend orgasme overwelmde me en met een zachte ingehouden snik liet ik mijn kutsappen over haar vingers stromen.

Mijn slip hing op mijn enkels, die had ik al snel naar benden getrokken. Mijn honger was net zo groot, en ik kon ook mijn kutje niet met rust laten. Ik voelde met een hand nu ook bij Ilse haar kut die weid open stond.

Voorzichtig liet ik 1 vinger naar binnen glijden en draaide zachtjes cirkeltjes om haar g plek, deze had ik blijkbaar goed te pakken want een tweede orgasme diende zich aan.

Zo stonden we dan, twee vrouwen van in de veertig, staande aan mekaars kut te frunniken en mekaar aan t klaar maken. Hijgend stonde we tegenover elkaar en keken zo af en toe eens naar Marleen. De herder deed goed haar werk blijkbaar, want Marleen kreeg ook een spetterend orgasme. Het bleef vreemd om naar je dochter zo te kijken.

Ilse en ik kusten mekaar nog even en besloten ons weer aan te kleden. Ik trok mijn slip niet meer aan want die was zeiknat. Ik gaf Ilse nog een vluchtige kus en hielp haar met aankleden. Het was allemaal snel gegaan maar wat een middag. We wandelden terug naar de boerderij en ook Marleen kwam wat later de kamer binnen. En, lekker gereden vroeg ik nonchalant, "ja heerlijk "zei ze. Score van dit verhaal: De sex verhalen op deze site zijn van erotische aard en kunnen schokkend of kwetsend overkomen.

De sex verhalen zijn geschreven door de bezoekers. Wanneer een verhaal te kwetsend of te schokkend is kunt u dit via email aan ons melden en zullen wij dit verhaal verwijderen. Klik hier als je een kwetsend verhaal wilt laten verwijderen vermeld de titel en schrijver van het verhaal.

Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Dik en groot  »  Betsie de boerin heeft een grote We hadden Betsie ontmoet in de parenclub. Mijn vrouw is een negerin van het type Serena Williams en ik heb dus een voorliefde voor grote vrouwen.

Betsie is een grote blonde struise vrouw, met een kont als een paard een flinke bos hout voor de deur en een grote kut met uitpuilende schaamlippen. Samen met haar man beheerden ze een boerderij bleek later. We hadden hen al zien zitten en we hadden hen beiden wel zin om met hen verder te gaan.

Tijdens het dansen fluisterde Eva mij toe. Na kennis gemaakt te hebben met elkaar gingen we naar de kleedkamer om de vereiste kleding aan te trekken. Met alleen een slipje en een vrij kleine bh maakte ze op mij een enorme indruk.

Dit wijf wilde ik wel graag neuken. Haar man Jaap had ik al met begerige ogen naar mijn vrouw Eva zien loeren en zo te zien was hij ook wel voorzien vaan een flinke aansteker. Eva zag het ook en likte haar lippen af bij de gedachte die lul tussen haar dijen te hebben.

Jaap en ik gingen met onze vrouwen naar een betrekkelijk kleine kamer met een heel groot bed. Ik greep Betsie bij haar grote kont begon haar te tongen en vroeg " zullen we dan maar? Ik stak mijn neus er tussen en schoof haar slip naar beneden waarbij ze mij hielp door haar grote kont op te tillen.

Opgewonden greep ik in haar grote kut en begon hevig te vingeren. Ze had een clit van zeker vier centimeter waar ik lekker aan trok en in kneep. Ze greep mijn lul en stopte hem pardoes in de gleuf en we begonnen te neuken als beesten. Haar kut leek wel een melkmachine. Mijn lul werd geknepen en totaal leeg gemolken zodat ik met een schreeuw mijn sperma tegen haar baarmoeder spoot.

Betsie begon hard te hijgen en ook zij kwam klaar en haar kut spoot als een fontein "Je hebt een lekkere grote lul en je kan goed neuken. Ik wil die van jou wel meer in mijn kut hoor. Uit mijn ooghoeken zag ik dat Jaap ook volop lag te palen in de zwarte gleuf van mijn vrouw.

Hij stopte, Eva ging op de knieen en hij stopte zijn lul opnieuw in haar bolle gleuf en begon haar zwarte tieten te melken. Kreunend kwamen ook zij klaar. Aan de bar gezeten met een stevige borrel hoorden we dat men twee vrouwen zocht voor een gangbang van een half uur.

Eva en Betsie meldden zich gelijk Op een bank met kussens gingen zij ruggelings liggen met hum benen zo wijd dat je zo in die nog openstaande kale kutten kon kijken Achter elkaar werden ze door een man of tien flink geneukt. Toen ze na een half uur onder luid aplaus bij ons terugkwamen met van sperma druipende kutten en benen en knikkende knieen hoorden we dat we de entree gelden terug kregen vanwege de welwillende medewerking van beide dames.

Je mag het oude kippenhok afbreken en alle planken die nog goed zijn leg je in de grote schuur. Ik ging naar de grote schuur om wat gereedschap te pakken. Opeens hoorde ik zachtjes giechelen en ik luisterde ingespannen. Dat geluid kwam van de hooizolder vandaan. Wie deed daar zo geheimzinnig? Mijn nieuwsgierigheid was gewekt, dus liep ik achterom de schuur, pakte de ladder en zette die stil aan de buitenkant tegen de hooizolder aan.

Boven gluurde ik door de vrij grote kier, waardoor ik op de zolder kon kijken. Daar in die hoek! Bijna viel ik van de ladder door wat ik zag en mijn bloeddruk steeg fenomenaal.

Daar in de hoek op wat stro had ik de boerin gezien, spiernaakt en ze was niet alleen, oh nee! De knecht Jean was bij haar, ook poedelnaakt. Ik durfde bijna niet meer ademen, bang om ontdekt te worden. Ik was dan wel pas achttien jaar, maar ik wist drommels goed waar een kut voor diende en een lul ook. De boerin zat daar de knecht zijn pik af te zuigen als een lolly.

Ik vergat het hele kippenhok. Even later hoorde ik de boerin terug. Dan kroop Jean tussen haar benen en ik zag niets meer dan zijn blote kont met de harige zak, die heen en weer schommelde.

De boerin hijgde en kreunde en toen ze steunend klaar begon te komen maakte ik dat ik van de ladder afkwam, want het werd me toch een beetje te link. Boer Harms moest eens onverwachts op het toneel verschijnen. Trillend van emotie door alles wat ik gezien had, begon ik aan het afbreken van het kippenhok.

Steeds weer zag ik de boerin voor me met haar grote, behaarde kut en ik kon het niet helpen dat mijn piemel telkens stijf werd als de geile beelden door me heen schoten. Het zal ongeveer een uurtje later geweest zijn, dat de boerin naar me toekwam. Ik wist me geen houding te geven en stamelde.

Toen durfde ik pas op te kijken en ik keek haar na terwijl ze, met haar dikke kont heen en weer schommelt, naar de boerderij liep. Met een zucht ging ik maar weer aan het werk.

Een halfuurtje later kreeg ik aardig dorst van het warme werkje. Dus liep ik naar de boerderij en stapte de keuken binnen.

Ik was bloednerveus terwijl ik normaal nogal vrij was in mijn doen en laten. Die vraag sloeg in als een bom.

kut met grote schaamlippen sex op hooizolder