kutje schuren sm

In de auto onderweg naar huis hoor ik weer een mail binnenkomen op mijn telefoon en bij thuiskomst lees ik die dan ook eerst. Een echte slet hoort immers altijd een natte kut te hebben. Als je thuis bent en gegeten hebt, wil ik dat je je uitkleedt en dat je op allebei je kutlipjes 2 wasknijpers zet. Vervolgens ga je minimaal een half uur een of ander huishoudelijk klusje uitvoeren.

Daarna is het aan jou: Nadat ik wat gegeten heb, pak ik de wasknijpers en ga naar mijn slaapkamer. Ik kleed me uit en ga wijdbeens voor de spiegel zitten. Ik pak een kutlipje vast en trek eraan. Het duurt even voordat ik er 2 wasknijpers op gezet heb. Ik moet zeggen dat dit pijnlijker is dan op mijn tepels.

Ik doe hetzelfde bij mijn andere kutlip. Vervolgens maak ik hiervan weer een foto en mail deze naar M. Vrijwel meteen komt zijn antwoord terug: De wasknijpers zitten er netjes op en ik zie dat je de balletjes nog steeds in je kut hebt. Ook kan ik zien dat je slettenkut nat is.

Ik ben me daarbij constant bewust van de knijpers op mijn kutlipjes, die steeds langs elkaar en langs mijn benen bewegen. Hoewel het pijnlijk is trekt er toch een aangenaam gevoel door me heen en voel ik hoe het geil in mijn kutje zich langs de balletjes naar buiten werkt.

Ik ben echt een slet denk ik bij mezelf en moet er om lachen. Als na 40 minuten de keuken schoon is besluit ik de knijpers van mijn kutlipjes te halen omdat het toch wel erg gevoelig is.

Ik zal er ongetwijfeld aan moeten wennen en over een tijd zal ik het allemaal wel langer kunnen verdragen, denk ik. Langzaam voel ik het bloed terugstromen op de plekjes waar de knijpers gezeten hebben. Ik typ vervolgens mijn verslag aan M. Een kwartiertje later verschijnt ook M. Hij laat me weten trots te zijn op zijn slet en is er van overtuigd dat ik een goede slet zal worden.

Vervolgens vraagt hij me of ik al eens iets in mijn kont heb gehad. Dat is niet het geval zeg ik hem en hij geeft me opdracht om bij een online shop een set van 3 buttplugs te bestellen, die van klein naar groot gaan.

Hij wil mijn kont gaan trainen, want ook de kont van zijn slet is immers van hem. Ik moet even slikken, maar bestel uiteindelijk toch de set buttplugs. Deze zullen de volgende dag geleverd worden.

Daarna wil hij dat ik de balletjes uit mijn kut haal en hem een foto van de balletjes met mijn geil erop mail. Ik doe wat hij zegt en trek de balletjes langzaam uit mijn kut. Mijn geil hangt in slierten aan de balletjes en ik stuur hem de foto die ik ervan gemaakt heb.

Voorlopig ga jij niet klaar komen! Als ik niet oppaste, zou mijn hele rok nat worden!. Eerst stroopte ik mijn rokje een beetje omhoog want anders kon ik mijn benen niet goed wijd doen. Met 1 vinger voelde ik langs mijn hele kutje en die vinger werd meteen erg nat.

Gelukkig maar, bedacht ik me, want meester had bevolen meer vingers in mijn kut te stoppen. Ineens keek ik omhoog en keek rechtstreeks in de ogen van drie zeer opgewonden mannen! Ze spraken niet meer en een van hen hield zelfs bewegingloos zijn kopje koffie in een hand. Dit wond me nog meer op en ik duwde nog een vinger mijn kut in. Omdat dit vrij makkelijk ging deed ik het daarna met drie vingers. Je drie vingers hou je diep in je kut. Nu moest ik mijn rok nog verder omhoog trekken.

De mannen hadden vrij uitzicht op mijn hele kut en konden goed zien hoe ik met mijn andere hand heftig mijn klitje aan het bewerken was. Dit werd moeilijk voor me; ik begon te hijgen, te trillen en moest me heftig inhouden om niet klaar te komen.

Ik zag namelijk aan de ogen van mijn meester dat hij me daartoe nog niet het bevel gegeven had. Snel stopte ik en haalde mijn natte hand uit mijn kut. Met deze beweging liepen de sappen uitgebreid over mijn benen. Hij pakte mijn hand en likte heel uitgebreid elke vinger van boven naar beneden af.

Ondertussen schokte ik heftig na van deze toch wel hele geile ervaring en keek weer voorzichtig naar de mannen aan het andere tafeltje. Die zaten met hun hoofden bij elkaar uitgebreid te smoezen en naar ons te kijken.

Aan de lik bewegingen te merken die een van de mannen maakte, wist ik wel waar ze het over hadden. Ik heb een vermoeden dat er meer zijn die jou sap willen drinken. Volg me, we gaan naar buiten. Wat zou hij nou bedoelen? Mijn meester was al vooruit gelopen en bij de tafel van de heren aangekomen. Ik pakte snel mijn tasje en zag dat hij de mannen iets vertelde. Daarna liep hij door en ik rende achter hem aan het restaurant uit. Mijn meester had me bevolen mijn tepelklemmen, zweepje en een dikke dildo mee te nemen.

Hij had ook een tas in handen zag ik nu en eerlijk gezegd was ik heel benieuwd wat daarin zat. Het restaurant lag tegen het bos aan en we liepen gezamenlijk een lang bospad in.

Meester deed zijn arm om me heen en drukte me stevig tegen zich aan. Halverwege het bospad sloegen we linksaf een klein paadje in; voor een open gedeelte met een hek bleven we staan en meester beval me mijn rok en truitje en bh uit te trekken. Het vocht op mijn benen was ondertussen opgedroogd maar ik was nog steeds plakkerig van mijn eigen geil. De koude wind blies over mijn naakte lichaam, want ik had alleen mijn kousen en lange laarzen nog aan.

Meester opende zijn tas en haalde er een stel handboeien uit, samen met een zachte zwarte blinddoek. De boeien klikte hij me om en de blinddoek bond hij stevig voor mijn ogen.

Ooo… ik stond strak van de adrenaline en ademde zwaar. Wat was hij met me van plan …… Ik voelde dat mijn meester een touw bond door de ogen van mijn handboeien. Hierdoor werden mijn handen samengetrokken en kon ik ze moeilijk bewegen. Neem geen grote stappen, ik leid je wel". Gelukkig vertrouwde ik volledig op hem; ik wist dat hij me beschermde, maar ook dat hij alles deed waar hij zin in had. Maar een klein eindje hoefde ik te lopen toen hij me beval stil te blijven staan. Ik voelde dat hij de touwen aan mijn boeien weer vierde en dat hij mijn armen uit elkaar trok.

Een stap naar achteren moest ik doen en ik knalde met mijn billen en rug tegen iets hards aan. Mijn armen werden uit elkaar getrokken en hij bond beide armen ergens aan vast. Ik kon dus niet voor en achteruit en me nauwelijks bewegen met mijn gespreide armen. Een beetje gespannen hield ik mijn benen stijf dicht, ook al had ik allang door dat die poging totaal vergeefs zou blijken te zijn.

Ik hoorde helemaal niets meer; alleen de wind en het ruizen van de bomen. Zelfs de meester was stil en het leek of hij verdwenen was. Ja, waar was hij eigenlijk, en vooral, wat was hij van plan? De stilte was onheilspellend. Het waaide nog steeds en eerlijk gezegd kreeg ik het aardig koud. Op een gegeven moment hoorde ik geritsel in de bladeren om me heen, voetstappen.

Meester was naar mijn gevoel lang genoeg stil geweest en ik was benieuwd wat er zou komen. Ineens voelde ik iets krassen over mijn rechterbeen; het begon van beneden en ging langzamerhand naar boven; omhoog over mijn buik tot onder mijn borsten. Het was hard, het was niet koud maar wel stekelig. Toen hield het op en begon vanaf mijn andere been, van onderen weer omhoog tot mijn tepels. Ineens werd het later bleek twee dennen-appels heel stevig op mijn borsten en tepels geduwd.

Het deed zeer, het prikte, mijn arme tepels die keihard waren werden helemaal fijn gedrukt, maar het was o zo geil. Mijn mond hield ik stijf dicht; ik was namelijk van plan geen kik te geven! Hetzelfde prikken voelde ik ineens tegen mijn kut aan; schuren, duwen; ik moest benen wel openen of ik wilde of niet. Ondertussen had ik door dat het niet alleen mijn meester was die aan me zat; ik voelde veel handen maar had nog een idee hoeveel.

Het waren vast de mannen van het restaurant, maar of het alle drie waren wist ik niet. Om elke enkel voelde ik een hand en mijn benen werden ruw uit elkaar getrokken. Ik schrok ervan; het wrijven tegen mijn lijf met de dennenappels was namelijk nog niet gestopt en ik voelde dat iemand erg zijn best deed 1 heel hard tegen en in mijn kut te duwen.

Daar verzette ik me tegen, want die stekels wilde ik niet te diep voelen. Mijn benen werden heel wijd vastgebonden; ik realiseerde me dat ik met mijn rug tegen het hek stond. Nu ik hier met armen en benen wijd vastgenageld stond aan het hek kon ik me nauwelijks bewegen.

De dennenappel werd van mijn kletsnatte kut gehaald en ik voelde dat er minstens 3 vingers bij me naar binnen werden geduwd. Ook werd er licht gemompeld om me heen; de mannen waren zeker aan het bespreken wat ze zouden doen. De vingers bleven ondertussen doorgaan; geduwd, gedraai, ik voelde een andere hand op mijn kont die me stevig tegen hield, nog meer geduwd en de hele hand lichtte me zelfs van de grond.

Ik wilde het niet weten, maar vreesde dat hij zijn hele onderhand naar binnen aan het duwen was. Nu begon ik toch ongewild lawaai te maken en te bewegen. De hand diep in mijn kut, een andere hand mijn klitje bewerken, handen over de rest van mijn lijf en ondertussen nog de dennen-appel krassend over mijn vel; het was teveel allemaal.

Toen iets kouds tegen mijn lijf. Ik vermoedde dat het mijn dildo was, want die aanraking kende ik wel. Wreed werd ie in mijn mond geduwd en ik hoorde niet mijn meester zeggen: Ik pijpte de dildo heel gulzig, bang dat het ze tegen zou vallen als ik voorzichtig zou beginnen. Een hand was mijn kontgaatje aan het masseren en naast de hele hand in mijn kut voelde ik een stevige vinger in mijn kont verdwijnen.

Geschrokken hield ik op met het pijpen van de dildo; deze werd meteen uit mijn mond getrokken en nat tegen mijn kont aangeduwd. Dan zal je die nep pik in je kont voelen". Ik voelde de dildo tegen mijn kontgaatje aan; de hand bleef mijn kut van binnen masseren en de dildo verdween voorzichtig mijn kont in. Nu kon ik me echt niet stil meer houden en begon te kreunen. Daar hoorde ik de bekende stem van mijn meester.

Ik had je beloofd dat je iets mee zou maken, wat je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Ik wil dat je zo laat mogelijk je stopwoord gebruikt en liefst helemaal niet. Hij pakte een tepel tussen duim en wijsvinger en klikte heel snel een tepelklem erop. Een wilde schreeuw slaakte ik, want dat doet me toch altijd erg zeer.

Maar tegelijkertijd geeft het me een golf van genot tot diep in mijn hete kut.

..

Stiekem vingeren vrouw zoekt dominante man

Ik mail de foto naar M. Eigenlijk wilde ik een rokje aan vandaag, maar met die balletjes in mijn kut vind ik het toch een beetje eng om ze te verliezen. De stof van mijn spijkerbroek schuurt lekker langs mijn kutje.

Terwijl ik een wit kanten bh en een wit shirt aantrek hoor ik een mail binnenkomen op mijn telefoon. Hij is van M.: Ik werk in een warenhuis en sta en loop veel op een dag. Ik zal de balletjes vandaag dus veelvuldig voelen bewegen in mijn kut en de stof van mijn spijkerbroek zal steeds langs mijn natter wordend kutje schuren. Tegen het einde van mijn werkdag ben ik me dan ook constant bewust van mijn kletsnatte kut, die gevoelig is geworden van het schuren van mijn broek.

In de auto onderweg naar huis hoor ik weer een mail binnenkomen op mijn telefoon en bij thuiskomst lees ik die dan ook eerst. Een echte slet hoort immers altijd een natte kut te hebben. Als je thuis bent en gegeten hebt, wil ik dat je je uitkleedt en dat je op allebei je kutlipjes 2 wasknijpers zet. Vervolgens ga je minimaal een half uur een of ander huishoudelijk klusje uitvoeren. Daarna is het aan jou: Nadat ik wat gegeten heb, pak ik de wasknijpers en ga naar mijn slaapkamer.

Ik kleed me uit en ga wijdbeens voor de spiegel zitten. Ik pak een kutlipje vast en trek eraan. Het duurt even voordat ik er 2 wasknijpers op gezet heb. Ik moet zeggen dat dit pijnlijker is dan op mijn tepels.

Ik doe hetzelfde bij mijn andere kutlip. Vervolgens maak ik hiervan weer een foto en mail deze naar M. Vrijwel meteen komt zijn antwoord terug: De wasknijpers zitten er netjes op en ik zie dat je de balletjes nog steeds in je kut hebt. Ook kan ik zien dat je slettenkut nat is. Ik ben me daarbij constant bewust van de knijpers op mijn kutlipjes, die steeds langs elkaar en langs mijn benen bewegen. Hoewel het pijnlijk is trekt er toch een aangenaam gevoel door me heen en voel ik hoe het geil in mijn kutje zich langs de balletjes naar buiten werkt.

Ik ben echt een slet denk ik bij mezelf en moet er om lachen. Als na 40 minuten de keuken schoon is besluit ik de knijpers van mijn kutlipjes te halen omdat het toch wel erg gevoelig is.

Ik zal er ongetwijfeld aan moeten wennen en over een tijd zal ik het allemaal wel langer kunnen verdragen, denk ik. Langzaam voel ik het bloed terugstromen op de plekjes waar de knijpers gezeten hebben.

Ik typ vervolgens mijn verslag aan M. Een kwartiertje later verschijnt ook M. Hij laat me weten trots te zijn op zijn slet en is er van overtuigd dat ik een goede slet zal worden. Vervolgens vraagt hij me of ik al eens iets in mijn kont heb gehad. Hij had me al aan zien komen en had ook de reacties van de drie mannen opgemerkt. Ik merkte dat ik nog meer rilde, niet van de kou dit keer, maar wel van de spanning en van een lijf vol geilheid.

Mijn kutje was heel nat en ik voelde mijn string nat tussen mijn lippen in zitten. Mijn meester stond op, schoof mijn stoel naar achteren en beval me te gaan zitten.

Dit was een plaatsje vlak naast hem, met het gezicht naar de zaal toe. Snel ging ik zitten en een beetje zenuwachtig streek ik mijn rok glad en trok mijn te korte truitje naar beneden. Een hopeloze actie, want alles zat zo strak dat er geen beweging in kwam. Mijn meester bestelde een kopje thee voor me en vroeg of de reis goed was verlopen. Ja, dat kon hij goed, eerst over koetjes en kalfjes praten, en als ik het niet verwachtte, me ineens een opdracht geven.

Ik kletste dus gezellig met hem mee, maar wachtte heel gespannen op zijn order. Dit was een antwoord dat hij verwachtte, want ik zag dat hij glimlachte. Ik keek verschrikt om me heen en zag dat de drie mannen vlak bij ons tafeltje zaten en geïnteresseerd onze kant op keken. Ik begreep dat ik nog zo voorzichtig mijn string uit zou kunnen trekken, deze mannen zouden alles zien. Voorzichtig stroop ik mijn rokje wat hoger en pakte de zijkanten van mijn string beet.

Mijn kont deed ik een klein beetje omhoog en ik stroopte snel mijn string van mijn billen af. Snel bukte ik me en deed de slip uit; ondertussen gluurde ik door mijn wimpers naar boven en zag dat de mannen fluisterend met elkaar spraken en dit hele schouwspel nauwlettend bekeken. Er was voor hen geen twijfel mogelijk wat ik aan het doen was.

Ik hield de string in mijn hand en legde het voor mijn meester op tafel. Hij pakte het openlijk op en drukte het natte kruisje tegen zijn gezicht. Is je kut ook zo nat of nog natter? Duw je vingers in je kut en laat ze me dan aflikken".

Hij beval me een eindje van de tafel af te schuiven, zodat ik de zaak in keek, en ja, recht in de ogen van de mannen. Nee, niet met 1 vinger, maar met 2 en daarna 3. En doe het zo dat die mannen het goed kunnen zien. Maar aan de andere kant voelde ik mijn kut samen-krimpen van geile spanning. En met die krimping voelde ik het vocht tussen mijn lippen sijpelen. Als ik niet oppaste, zou mijn hele rok nat worden!.

Eerst stroopte ik mijn rokje een beetje omhoog want anders kon ik mijn benen niet goed wijd doen. Met 1 vinger voelde ik langs mijn hele kutje en die vinger werd meteen erg nat.

Gelukkig maar, bedacht ik me, want meester had bevolen meer vingers in mijn kut te stoppen. Ineens keek ik omhoog en keek rechtstreeks in de ogen van drie zeer opgewonden mannen! Ze spraken niet meer en een van hen hield zelfs bewegingloos zijn kopje koffie in een hand. Dit wond me nog meer op en ik duwde nog een vinger mijn kut in. Omdat dit vrij makkelijk ging deed ik het daarna met drie vingers. Je drie vingers hou je diep in je kut.

Nu moest ik mijn rok nog verder omhoog trekken. De mannen hadden vrij uitzicht op mijn hele kut en konden goed zien hoe ik met mijn andere hand heftig mijn klitje aan het bewerken was. Dit werd moeilijk voor me; ik begon te hijgen, te trillen en moest me heftig inhouden om niet klaar te komen.

Ik zag namelijk aan de ogen van mijn meester dat hij me daartoe nog niet het bevel gegeven had. Snel stopte ik en haalde mijn natte hand uit mijn kut. Met deze beweging liepen de sappen uitgebreid over mijn benen. Hij pakte mijn hand en likte heel uitgebreid elke vinger van boven naar beneden af. Ondertussen schokte ik heftig na van deze toch wel hele geile ervaring en keek weer voorzichtig naar de mannen aan het andere tafeltje. Die zaten met hun hoofden bij elkaar uitgebreid te smoezen en naar ons te kijken.

Aan de lik bewegingen te merken die een van de mannen maakte, wist ik wel waar ze het over hadden. Ik heb een vermoeden dat er meer zijn die jou sap willen drinken. Volg me, we gaan naar buiten. Wat zou hij nou bedoelen? Mijn meester was al vooruit gelopen en bij de tafel van de heren aangekomen.

Ik pakte snel mijn tasje en zag dat hij de mannen iets vertelde. Daarna liep hij door en ik rende achter hem aan het restaurant uit. Mijn meester had me bevolen mijn tepelklemmen, zweepje en een dikke dildo mee te nemen. Hij had ook een tas in handen zag ik nu en eerlijk gezegd was ik heel benieuwd wat daarin zat.

Het restaurant lag tegen het bos aan en we liepen gezamenlijk een lang bospad in. Meester deed zijn arm om me heen en drukte me stevig tegen zich aan. Halverwege het bospad sloegen we linksaf een klein paadje in; voor een open gedeelte met een hek bleven we staan en meester beval me mijn rok en truitje en bh uit te trekken.

Het vocht op mijn benen was ondertussen opgedroogd maar ik was nog steeds plakkerig van mijn eigen geil. De koude wind blies over mijn naakte lichaam, want ik had alleen mijn kousen en lange laarzen nog aan. Meester opende zijn tas en haalde er een stel handboeien uit, samen met een zachte zwarte blinddoek. De boeien klikte hij me om en de blinddoek bond hij stevig voor mijn ogen. Ooo… ik stond strak van de adrenaline en ademde zwaar.

Wat was hij met me van plan …… Ik voelde dat mijn meester een touw bond door de ogen van mijn handboeien. Hierdoor werden mijn handen samengetrokken en kon ik ze moeilijk bewegen. Neem geen grote stappen, ik leid je wel".

Gelukkig vertrouwde ik volledig op hem; ik wist dat hij me beschermde, maar ook dat hij alles deed waar hij zin in had. Maar een klein eindje hoefde ik te lopen toen hij me beval stil te blijven staan. Ik voelde dat hij de touwen aan mijn boeien weer vierde en dat hij mijn armen uit elkaar trok.

Een stap naar achteren moest ik doen en ik knalde met mijn billen en rug tegen iets hards aan. Mijn armen werden uit elkaar getrokken en hij bond beide armen ergens aan vast. Ik kon dus niet voor en achteruit en me nauwelijks bewegen met mijn gespreide armen. Een beetje gespannen hield ik mijn benen stijf dicht, ook al had ik allang door dat die poging totaal vergeefs zou blijken te zijn. Ik hoorde helemaal niets meer; alleen de wind en het ruizen van de bomen.

Zelfs de meester was stil en het leek of hij verdwenen was. Ja, waar was hij eigenlijk, en vooral, wat was hij van plan? De stilte was onheilspellend. Het waaide nog steeds en eerlijk gezegd kreeg ik het aardig koud. Op een gegeven moment hoorde ik geritsel in de bladeren om me heen, voetstappen. Meester was naar mijn gevoel lang genoeg stil geweest en ik was benieuwd wat er zou komen.

Ineens voelde ik iets krassen over mijn rechterbeen; het begon van beneden en ging langzamerhand naar boven; omhoog over mijn buik tot onder mijn borsten. Het was hard, het was niet koud maar wel stekelig.

Toen hield het op en begon vanaf mijn andere been, van onderen weer omhoog tot mijn tepels. Ineens werd het later bleek twee dennen-appels heel stevig op mijn borsten en tepels geduwd. Het deed zeer, het prikte, mijn arme tepels die keihard waren werden helemaal fijn gedrukt, maar het was o zo geil. Mijn mond hield ik stijf dicht; ik was namelijk van plan geen kik te geven! Hetzelfde prikken voelde ik ineens tegen mijn kut aan; schuren, duwen; ik moest benen wel openen of ik wilde of niet.

Ondertussen had ik door dat het niet alleen mijn meester was die aan me zat; ik voelde veel handen maar had nog een idee hoeveel. Het waren vast de mannen van het restaurant, maar of het alle drie waren wist ik niet.


kutje schuren sm

In de auto onderweg naar huis hoor ik weer een mail binnenkomen op mijn telefoon en bij thuiskomst lees ik die dan ook eerst. Een echte slet hoort immers altijd een natte kut te hebben. Als je thuis bent en gegeten hebt, wil ik dat je je uitkleedt en dat je op allebei je kutlipjes 2 wasknijpers zet.

Vervolgens ga je minimaal een half uur een of ander huishoudelijk klusje uitvoeren. Daarna is het aan jou: Nadat ik wat gegeten heb, pak ik de wasknijpers en ga naar mijn slaapkamer. Ik kleed me uit en ga wijdbeens voor de spiegel zitten. Ik pak een kutlipje vast en trek eraan. Het duurt even voordat ik er 2 wasknijpers op gezet heb. Ik moet zeggen dat dit pijnlijker is dan op mijn tepels.

Ik doe hetzelfde bij mijn andere kutlip. Vervolgens maak ik hiervan weer een foto en mail deze naar M. Vrijwel meteen komt zijn antwoord terug: De wasknijpers zitten er netjes op en ik zie dat je de balletjes nog steeds in je kut hebt. Ook kan ik zien dat je slettenkut nat is. Ik ben me daarbij constant bewust van de knijpers op mijn kutlipjes, die steeds langs elkaar en langs mijn benen bewegen.

Hoewel het pijnlijk is trekt er toch een aangenaam gevoel door me heen en voel ik hoe het geil in mijn kutje zich langs de balletjes naar buiten werkt. Ik ben echt een slet denk ik bij mezelf en moet er om lachen. Als na 40 minuten de keuken schoon is besluit ik de knijpers van mijn kutlipjes te halen omdat het toch wel erg gevoelig is. Ik zal er ongetwijfeld aan moeten wennen en over een tijd zal ik het allemaal wel langer kunnen verdragen, denk ik.

Langzaam voel ik het bloed terugstromen op de plekjes waar de knijpers gezeten hebben. Ik typ vervolgens mijn verslag aan M. Een kwartiertje later verschijnt ook M. Hij laat me weten trots te zijn op zijn slet en is er van overtuigd dat ik een goede slet zal worden.

Vervolgens vraagt hij me of ik al eens iets in mijn kont heb gehad. Dat is niet het geval zeg ik hem en hij geeft me opdracht om bij een online shop een set van 3 buttplugs te bestellen, die van klein naar groot gaan. Hij wil mijn kont gaan trainen, want ook de kont van zijn slet is immers van hem. Ik moet even slikken, maar bestel uiteindelijk toch de set buttplugs. Deze zullen de volgende dag geleverd worden.

Daarna wil hij dat ik de balletjes uit mijn kut haal en hem een foto van de balletjes met mijn geil erop mail. Ik doe wat hij zegt en trek de balletjes langzaam uit mijn kut. Mijn geil hangt in slierten aan de balletjes en ik stuur hem de foto die ik ervan gemaakt heb. Voorlopig ga jij niet klaar komen! Als ik niet oppaste, zou mijn hele rok nat worden!. Eerst stroopte ik mijn rokje een beetje omhoog want anders kon ik mijn benen niet goed wijd doen.

Met 1 vinger voelde ik langs mijn hele kutje en die vinger werd meteen erg nat. Gelukkig maar, bedacht ik me, want meester had bevolen meer vingers in mijn kut te stoppen. Ineens keek ik omhoog en keek rechtstreeks in de ogen van drie zeer opgewonden mannen! Ze spraken niet meer en een van hen hield zelfs bewegingloos zijn kopje koffie in een hand.

Dit wond me nog meer op en ik duwde nog een vinger mijn kut in. Omdat dit vrij makkelijk ging deed ik het daarna met drie vingers.

Je drie vingers hou je diep in je kut. Nu moest ik mijn rok nog verder omhoog trekken. De mannen hadden vrij uitzicht op mijn hele kut en konden goed zien hoe ik met mijn andere hand heftig mijn klitje aan het bewerken was.

Dit werd moeilijk voor me; ik begon te hijgen, te trillen en moest me heftig inhouden om niet klaar te komen. Ik zag namelijk aan de ogen van mijn meester dat hij me daartoe nog niet het bevel gegeven had. Snel stopte ik en haalde mijn natte hand uit mijn kut. Met deze beweging liepen de sappen uitgebreid over mijn benen. Hij pakte mijn hand en likte heel uitgebreid elke vinger van boven naar beneden af. Ondertussen schokte ik heftig na van deze toch wel hele geile ervaring en keek weer voorzichtig naar de mannen aan het andere tafeltje.

Die zaten met hun hoofden bij elkaar uitgebreid te smoezen en naar ons te kijken. Aan de lik bewegingen te merken die een van de mannen maakte, wist ik wel waar ze het over hadden. Ik heb een vermoeden dat er meer zijn die jou sap willen drinken. Volg me, we gaan naar buiten. Wat zou hij nou bedoelen? Mijn meester was al vooruit gelopen en bij de tafel van de heren aangekomen.

Ik pakte snel mijn tasje en zag dat hij de mannen iets vertelde. Daarna liep hij door en ik rende achter hem aan het restaurant uit. Mijn meester had me bevolen mijn tepelklemmen, zweepje en een dikke dildo mee te nemen.

Hij had ook een tas in handen zag ik nu en eerlijk gezegd was ik heel benieuwd wat daarin zat. Het restaurant lag tegen het bos aan en we liepen gezamenlijk een lang bospad in. Meester deed zijn arm om me heen en drukte me stevig tegen zich aan. Halverwege het bospad sloegen we linksaf een klein paadje in; voor een open gedeelte met een hek bleven we staan en meester beval me mijn rok en truitje en bh uit te trekken. Het vocht op mijn benen was ondertussen opgedroogd maar ik was nog steeds plakkerig van mijn eigen geil.

De koude wind blies over mijn naakte lichaam, want ik had alleen mijn kousen en lange laarzen nog aan. Meester opende zijn tas en haalde er een stel handboeien uit, samen met een zachte zwarte blinddoek. De boeien klikte hij me om en de blinddoek bond hij stevig voor mijn ogen. Ooo… ik stond strak van de adrenaline en ademde zwaar. Wat was hij met me van plan …… Ik voelde dat mijn meester een touw bond door de ogen van mijn handboeien.

Hierdoor werden mijn handen samengetrokken en kon ik ze moeilijk bewegen. Neem geen grote stappen, ik leid je wel". Gelukkig vertrouwde ik volledig op hem; ik wist dat hij me beschermde, maar ook dat hij alles deed waar hij zin in had. Maar een klein eindje hoefde ik te lopen toen hij me beval stil te blijven staan. Ik voelde dat hij de touwen aan mijn boeien weer vierde en dat hij mijn armen uit elkaar trok.

Een stap naar achteren moest ik doen en ik knalde met mijn billen en rug tegen iets hards aan. Mijn armen werden uit elkaar getrokken en hij bond beide armen ergens aan vast.

Ik kon dus niet voor en achteruit en me nauwelijks bewegen met mijn gespreide armen. Een beetje gespannen hield ik mijn benen stijf dicht, ook al had ik allang door dat die poging totaal vergeefs zou blijken te zijn. Ik hoorde helemaal niets meer; alleen de wind en het ruizen van de bomen. Zelfs de meester was stil en het leek of hij verdwenen was.

Ja, waar was hij eigenlijk, en vooral, wat was hij van plan? De stilte was onheilspellend. Het waaide nog steeds en eerlijk gezegd kreeg ik het aardig koud. Op een gegeven moment hoorde ik geritsel in de bladeren om me heen, voetstappen. Meester was naar mijn gevoel lang genoeg stil geweest en ik was benieuwd wat er zou komen.

Ineens voelde ik iets krassen over mijn rechterbeen; het begon van beneden en ging langzamerhand naar boven; omhoog over mijn buik tot onder mijn borsten. Het was hard, het was niet koud maar wel stekelig.

Toen hield het op en begon vanaf mijn andere been, van onderen weer omhoog tot mijn tepels. Ineens werd het later bleek twee dennen-appels heel stevig op mijn borsten en tepels geduwd. Het deed zeer, het prikte, mijn arme tepels die keihard waren werden helemaal fijn gedrukt, maar het was o zo geil. Mijn mond hield ik stijf dicht; ik was namelijk van plan geen kik te geven! Hetzelfde prikken voelde ik ineens tegen mijn kut aan; schuren, duwen; ik moest benen wel openen of ik wilde of niet.

Ondertussen had ik door dat het niet alleen mijn meester was die aan me zat; ik voelde veel handen maar had nog een idee hoeveel. Het waren vast de mannen van het restaurant, maar of het alle drie waren wist ik niet. Om elke enkel voelde ik een hand en mijn benen werden ruw uit elkaar getrokken. Ik schrok ervan; het wrijven tegen mijn lijf met de dennenappels was namelijk nog niet gestopt en ik voelde dat iemand erg zijn best deed 1 heel hard tegen en in mijn kut te duwen.

Daar verzette ik me tegen, want die stekels wilde ik niet te diep voelen. Mijn benen werden heel wijd vastgebonden; ik realiseerde me dat ik met mijn rug tegen het hek stond. Nu ik hier met armen en benen wijd vastgenageld stond aan het hek kon ik me nauwelijks bewegen. De dennenappel werd van mijn kletsnatte kut gehaald en ik voelde dat er minstens 3 vingers bij me naar binnen werden geduwd.

Ook werd er licht gemompeld om me heen; de mannen waren zeker aan het bespreken wat ze zouden doen. De vingers bleven ondertussen doorgaan; geduwd, gedraai, ik voelde een andere hand op mijn kont die me stevig tegen hield, nog meer geduwd en de hele hand lichtte me zelfs van de grond.

Ik wilde het niet weten, maar vreesde dat hij zijn hele onderhand naar binnen aan het duwen was. Nu begon ik toch ongewild lawaai te maken en te bewegen. De hand diep in mijn kut, een andere hand mijn klitje bewerken, handen over de rest van mijn lijf en ondertussen nog de dennen-appel krassend over mijn vel; het was teveel allemaal.

Toen iets kouds tegen mijn lijf. Ik vermoedde dat het mijn dildo was, want die aanraking kende ik wel. Wreed werd ie in mijn mond geduwd en ik hoorde niet mijn meester zeggen: Ik pijpte de dildo heel gulzig, bang dat het ze tegen zou vallen als ik voorzichtig zou beginnen.

Een hand was mijn kontgaatje aan het masseren en naast de hele hand in mijn kut voelde ik een stevige vinger in mijn kont verdwijnen. Geschrokken hield ik op met het pijpen van de dildo; deze werd meteen uit mijn mond getrokken en nat tegen mijn kont aangeduwd. Dan zal je die nep pik in je kont voelen".

Ik voelde de dildo tegen mijn kontgaatje aan; de hand bleef mijn kut van binnen masseren en de dildo verdween voorzichtig mijn kont in. Nu kon ik me echt niet stil meer houden en begon te kreunen. Daar hoorde ik de bekende stem van mijn meester.

Ik had je beloofd dat je iets mee zou maken, wat je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Ik wil dat je zo laat mogelijk je stopwoord gebruikt en liefst helemaal niet. Hij pakte een tepel tussen duim en wijsvinger en klikte heel snel een tepelklem erop. Een wilde schreeuw slaakte ik, want dat doet me toch altijd erg zeer.

Maar tegelijkertijd geeft het me een golf van genot tot diep in mijn hete kut.

..

Geile midget zuigen clown bij partij Lelijke oma en rondborstige tiener vrijen Martelen Me , Kiss Me geslacht en vrouwelijk naakt scènes Sexy brunette babe krijgt geil krijgen part5 Domina in latex catsuit martelen slechte slaaf Extreme slet vuist en boos in haar enorme kut Nasty oude milf krijgt gemarteld Ondertiteld bizarre Japanse bodemloze geen slipje huis Master is martelen babes kut Clara G krijgt haar natte kut vuist harde Pik vastgebonden femdom kerel Meisje stemt worden vastgebonden Rick Savage flogs haar kont Bleke chick wrijven haar gigantische lul vóór Drie geile en rijpe vrouwen zijn rukken part2 Busty sex slave krijgt gestraft en fucked Rick Savages martelen Babe Brunette krijgt haar borsten bedekt met hete was en heeft haar kutje gemarteld en fucked Electro marteling en zweepslagen Rondborstige model martelen haar tepels Oude man martelt mollige blonde 's grote tieten Rijpe huisvrouw met een orgasme Garde strekt haar monsterlijke kut geopend Babe extreme martelingen Master martelingen slavin Rare fetish slet gemolken buiten Raar femdom meesteressen neuken kont Japanse Bdsm gebruikt een speciale Wapen Ondertiteld groep Japanse milfs strip voor racespel Hitler Weird Porn Experimenten Extreme Bdsm Vrouw Spanked Crazy De meest krankzinnige fisting met een pompoen Vervelende blonde housewive krijgt haar geile Sadistische Bdsm Vrouw onderdanig Sex Sexy angel tieten afgeslacht Sexy teef krijgt varken vastgebonden en gemarteld tit - Ilsa electro marteling Bizarre anale plezier in de Tub Haar hete lichaam schokte Geile huisvrouw gek zuigen part1 Vervelende blonde slet goes crazy schokbewegingen part3 Mollige vet BBW koninginnen vent en krijgt orale Kinky MILF is seksslavin in bizarre bondage part1 Introduceer slet om de naald te spelen Femdom kont krijgt een pak slaag Natashas bdsm debuut en vastgebonden tiet marteling Franse Paar Sadistische Foltering 2 Ondertiteld Nudist Japan milfs volleybal en cum facial Haar tepels trok rechts af Gemolesteerd womans borsten Oma Sex Compilatie Blonde Milf verleid het jonge huishoud hulpje.

Jenna en Janice genieten van de palm tegen klitje techniek. Een sensueel lesbisch onderonsje in bed. Lesbi sex bij het zwembad. Man mag alleen toekijken bij lesbisch experiment. Twee lesbische vriendinnen spuiten elkaar lekker onder. Lesbisch neuken in de keuken. Samantha, Angela en Nikki in een bloedgeil lesbisch trio. Hun liefde is taboe, toch neukt moeder haar schoonzoon. Sexy Veronice walks in for a massage. Lesbians stripping off panties. Dames likken elkaar naar climax.

Lekkere moeder verleid haar schoondochter. Heerlijke lesbiennes met groot tuin gereedschap. Blonde Kenna is hungry for Angela pussy.
Super geile kut turkse vrouw neuken

  • Godin Tortures Gimp
  • Ondertussen schokte ik heftig na van deze toch wel hele geile ervaring en keek weer voorzichtig naar de mannen aan het andere tafeltje. Tegen het einde van mijn werkdag ben ik me dan ook constant bewust van mijn kletsnatte kut, die gevoelig is geworden van het schuren van mijn broek.
  • UTRECHT PRIVE ONTVANGST OUDEREVROUWENSEX
  • 457

Geille meisjes prive ontvangst apeldoorn


Klik hier voor meer webcams!! Om 9 uur stapte ik in de auto. Net had ik een sms'je gekregen dat ik NU moest vertrekken. Ik had zwarte zelfophoudende kousen aan met een mooie kanten rand, een strak zwart rokje en een topje zonder mouwen. Met een lijf vol spanning ging ik op weg; hij had me opgedragen naar een wegrestaurant te komen in een bebost gedeelte van Nederland.

Tegen half elf reed ik het parkeerterrein op en zag dat er verscheidene auto's stonden. Waarschijnlijk van mensen die een zakelijke afspraak hadden, want toen ik de auto uitstapte werd ik openlijk bewonderd door drie heren gekleed in pak. Ik rilde een beetje want het was vrij guur weer. En mijn korte rokje met de kousen bood niet veel bescherming tegen de wind. De heren in pak liepen dicht achter me aan het restaurant in en ik kon aan de toon van hun stemmen horen dat ik onderwerp van gesprek was.

Ik draaide me om en staarde ze openlijk en brutaal aan. Ondertussen trok ik mijn jasje uit zodat mijn kleine truitje met diep decolleté zichtbaar werd.

De heren hielden ineens op met praten en bekeken me van top tot teen. Dit was voor mij reden om me om te draaien en verder het restaurant in te lopen. Daar zag ik hem al zitten, aan een tafeltje vlak bij een raam.

Hij had me al aan zien komen en had ook de reacties van de drie mannen opgemerkt. Ik merkte dat ik nog meer rilde, niet van de kou dit keer, maar wel van de spanning en van een lijf vol geilheid. Mijn kutje was heel nat en ik voelde mijn string nat tussen mijn lippen in zitten. Mijn meester stond op, schoof mijn stoel naar achteren en beval me te gaan zitten. Dit was een plaatsje vlak naast hem, met het gezicht naar de zaal toe. Snel ging ik zitten en een beetje zenuwachtig streek ik mijn rok glad en trok mijn te korte truitje naar beneden.

Een hopeloze actie, want alles zat zo strak dat er geen beweging in kwam. Mijn meester bestelde een kopje thee voor me en vroeg of de reis goed was verlopen. Ja, dat kon hij goed, eerst over koetjes en kalfjes praten, en als ik het niet verwachtte, me ineens een opdracht geven. Ik kletste dus gezellig met hem mee, maar wachtte heel gespannen op zijn order. Dit was een antwoord dat hij verwachtte, want ik zag dat hij glimlachte. Ik keek verschrikt om me heen en zag dat de drie mannen vlak bij ons tafeltje zaten en geïnteresseerd onze kant op keken.

Ik begreep dat ik nog zo voorzichtig mijn string uit zou kunnen trekken, deze mannen zouden alles zien. Voorzichtig stroop ik mijn rokje wat hoger en pakte de zijkanten van mijn string beet.

Mijn kont deed ik een klein beetje omhoog en ik stroopte snel mijn string van mijn billen af. Snel bukte ik me en deed de slip uit; ondertussen gluurde ik door mijn wimpers naar boven en zag dat de mannen fluisterend met elkaar spraken en dit hele schouwspel nauwlettend bekeken. Er was voor hen geen twijfel mogelijk wat ik aan het doen was.

Ik hield de string in mijn hand en legde het voor mijn meester op tafel. Hij pakte het openlijk op en drukte het natte kruisje tegen zijn gezicht. Is je kut ook zo nat of nog natter?

Duw je vingers in je kut en laat ze me dan aflikken". Hij beval me een eindje van de tafel af te schuiven, zodat ik de zaak in keek, en ja, recht in de ogen van de mannen. Nee, niet met 1 vinger, maar met 2 en daarna 3.

En doe het zo dat die mannen het goed kunnen zien. Maar aan de andere kant voelde ik mijn kut samen-krimpen van geile spanning. En met die krimping voelde ik het vocht tussen mijn lippen sijpelen. Als ik niet oppaste, zou mijn hele rok nat worden!. Eerst stroopte ik mijn rokje een beetje omhoog want anders kon ik mijn benen niet goed wijd doen. Met 1 vinger voelde ik langs mijn hele kutje en die vinger werd meteen erg nat. Gelukkig maar, bedacht ik me, want meester had bevolen meer vingers in mijn kut te stoppen.

Ineens keek ik omhoog en keek rechtstreeks in de ogen van drie zeer opgewonden mannen! Ze spraken niet meer en een van hen hield zelfs bewegingloos zijn kopje koffie in een hand. Dit wond me nog meer op en ik duwde nog een vinger mijn kut in. Omdat dit vrij makkelijk ging deed ik het daarna met drie vingers.

Je drie vingers hou je diep in je kut. Nu moest ik mijn rok nog verder omhoog trekken. De mannen hadden vrij uitzicht op mijn hele kut en konden goed zien hoe ik met mijn andere hand heftig mijn klitje aan het bewerken was. Dit werd moeilijk voor me; ik begon te hijgen, te trillen en moest me heftig inhouden om niet klaar te komen. Ik zag namelijk aan de ogen van mijn meester dat hij me daartoe nog niet het bevel gegeven had.

Snel stopte ik en haalde mijn natte hand uit mijn kut. Met deze beweging liepen de sappen uitgebreid over mijn benen. Hij pakte mijn hand en likte heel uitgebreid elke vinger van boven naar beneden af.

Ondertussen schokte ik heftig na van deze toch wel hele geile ervaring en keek weer voorzichtig naar de mannen aan het andere tafeltje. Die zaten met hun hoofden bij elkaar uitgebreid te smoezen en naar ons te kijken. Aan de lik bewegingen te merken die een van de mannen maakte, wist ik wel waar ze het over hadden. Ik heb een vermoeden dat er meer zijn die jou sap willen drinken. Volg me, we gaan naar buiten. Wat zou hij nou bedoelen? Mijn meester was al vooruit gelopen en bij de tafel van de heren aangekomen.

Ik pakte snel mijn tasje en zag dat hij de mannen iets vertelde. Daarna liep hij door en ik rende achter hem aan het restaurant uit. Mijn meester had me bevolen mijn tepelklemmen, zweepje en een dikke dildo mee te nemen. Hij had ook een tas in handen zag ik nu en eerlijk gezegd was ik heel benieuwd wat daarin zat.

Het restaurant lag tegen het bos aan en we liepen gezamenlijk een lang bospad in. Meester deed zijn arm om me heen en drukte me stevig tegen zich aan. Halverwege het bospad sloegen we linksaf een klein paadje in; voor een open gedeelte met een hek bleven we staan en meester beval me mijn rok en truitje en bh uit te trekken. Het vocht op mijn benen was ondertussen opgedroogd maar ik was nog steeds plakkerig van mijn eigen geil.

De koude wind blies over mijn naakte lichaam, want ik had alleen mijn kousen en lange laarzen nog aan. Meester opende zijn tas en haalde er een stel handboeien uit, samen met een zachte zwarte blinddoek. De boeien klikte hij me om en de blinddoek bond hij stevig voor mijn ogen. Ooo… ik stond strak van de adrenaline en ademde zwaar. Wat was hij met me van plan …… Ik voelde dat mijn meester een touw bond door de ogen van mijn handboeien.

Hierdoor werden mijn handen samengetrokken en kon ik ze moeilijk bewegen. Neem geen grote stappen, ik leid je wel". Gelukkig vertrouwde ik volledig op hem; ik wist dat hij me beschermde, maar ook dat hij alles deed waar hij zin in had. Maar een klein eindje hoefde ik te lopen toen hij me beval stil te blijven staan. Ik voelde dat hij de touwen aan mijn boeien weer vierde en dat hij mijn armen uit elkaar trok. Een stap naar achteren moest ik doen en ik knalde met mijn billen en rug tegen iets hards aan.

Mijn armen werden uit elkaar getrokken en hij bond beide armen ergens aan vast. Ik kon dus niet voor en achteruit en me nauwelijks bewegen met mijn gespreide armen. Een beetje gespannen hield ik mijn benen stijf dicht, ook al had ik allang door dat die poging totaal vergeefs zou blijken te zijn. Ik hoorde helemaal niets meer; alleen de wind en het ruizen van de bomen.

Sexy angel tieten afgeslacht Sexy teef krijgt varken vastgebonden en gemarteld tit - Ilsa electro marteling Bizarre anale plezier in de Tub Haar hete lichaam schokte Geile huisvrouw gek zuigen part1 Vervelende blonde slet goes crazy schokbewegingen part3 Mollige vet BBW koninginnen vent en krijgt orale Kinky MILF is seksslavin in bizarre bondage part1 Introduceer slet om de naald te spelen Femdom kont krijgt een pak slaag Natashas bdsm debuut en vastgebonden tiet marteling Franse Paar Sadistische Foltering 2 Ondertiteld Nudist Japan milfs volleybal en cum facial Haar tepels trok rechts af Gemolesteerd womans borsten Oma Sex Compilatie Zelf marteling met nietmachine Meisje voor experimenten Cute brunette krijgsgevangenen wordt uitgekleed voordat marteling verhoor Bal en Cock foltering Extreme Bdsm Bitch afgedroogd In Azz Arme geile slet krijgt gemarteld ruwweg part3 Master martelingen natte kut Godin Tortures Gimp Babe vastgebonden en gekneveld Naughty amateur vrouw bizarre bukkake fetish Tieten gemarteld met Spijkers Hete brunette babe met extreme tieten Gemarteld in ondersteboven positie Hugo Anale Vernederd door 2 beauty Babes Leuke Ugly Nerd Duits Vieze oude moeder krijgt haar kleren gescheurd part2 Aziatische tiener kutje genageld door tentakels Extreme en bizarre BDSM spelen met twee Bdsm Chick Spanked Extreem Nasty volwassen vrouw krijgt geil krijgen Geile ervaren vrouw grijpt sommige part2 Dubbele functie van een volwassen brunette getting fucked hard door een vuist Annie voelt de stekende zweep Blonde oma krijgt haar roze pussy Twee rokende tiener meisjes liefde tonen Ondertiteld Japanse nudist student stretching praktijk Sexy brunette Babe gaat gek jerking part6 Spandex Fetish Vrouw Misbruikt onmenselijk Beauty toebrengt pijn Hot raar lesbos bizarre fetish Raar blond meisje krijgt harde slagroom Gelukkige jonge paar krijgt om te neuken part4 Geile rijpe huisvrouw bedekt met modder Geile brunette sletten gek krijgen part2

kutje schuren sm