natuurlijke sex geile marokkaanse meid

..

Jongen zoekt milf sex coevorden

Het was echt overweldigend wat haar overkwam en ze raakte dan ook op een gegeven moment in een trance van opwinding. Maar helaas kwam er al gauw een einde aan de korte maar intense lesbische orgie want er werd geklopt op de deur van de kleedkamer. Het was de gymleraar, hij zei dat de dames moesten opschieten want een andere klas had gymles over 10 minuten. Teleurgesteld ging iedereen weer verder met douchen, met name Khadija die zeer graag iemand wou beffen. Maar Kelly en Tanja gaven haar nog een snelle tongzoen en zeiden dat het nog lang niet afgelopen was en dat dit pas het begin was.

Ze vertelde me overigens ook dat ze de dames had overgehaald om net als de jongens, geen ondergoed te dragen tijdens de volgende gymles en dat was natuurlijk geweldig nieuws. Ik begon me al voor te stellen hoe de meiden dan eruit zouden zien en natuurlijk hoe ik ze allemaal zou gaan betasten. Khadija moedigde mij zelfs aan om het te doen mits ik het goed vond als zij andere jongens ook zou gaan betasten en zelf betast kon worden.

En natuurlijk vond ik dat goed. Zoals ik al zei, ik vond het enorm opwindend hoe ze de laatste keer door al die jongens brutaal en schaamteloos werd bevoeld. In de tussentijd zei Khadija dat ze een verassing voor mij had. Bij ons in de buurt werd er een paar dagen geleden een nieuwe hamam Turks badhuis geopend en toevallig was zij zeer goed bevriend met de dochter van de eigenaar.

Haar naam was Ayla, een mooi Turks meisje van 17 jaar dat net als Khadija ook een hoofddoek droeg. Ze zat niet bij ons op school, maar ik kende haar wel via Khadija. Daarnaast woont ze een straatje verder van mijn huis, ik zie haar dan ook regelmatig in de tram of in de supermarkt.

Ayla had Khadija uitgenodigd om naar de hamam te komen omdat haar vader had gezegd dat gedurende de eerste week, alle vrienden en vriendinnen van Ayla, gratis entree hadden. Nu was het eigenlijk de bedoeling dat alleen Khadija mocht komen, maar na flink wat aandringen van Khadija vond Ayla het goed dat ik ook mee mocht. De volgende dag gingen we naar de hamam. We werden verwelkomd door Ayla en haar vader. Haar vader was een hele vriendelijke en een vrolijke man die nogmaals herhaalde met wat gebroken Nederlands dat alle vrienden en vriendinnen van Ayla gedurende de eerste week gratis naar binnen mochten en gebruik mochten maken van alle faciliteiten die de hamam te bieden had.

Khadija en ik dankten hem van harte en hij ging weer terug naar zijn kantoortje. Samen met Ayla gingen we naar de kleedkamers. Wat mij onmiddellijk opviel was dat het een gemengde kleedkamer was: En ik ben het volledig eens met je vader: Persoonlijk vind ik het ook niet erg hoor, ik bedoel, we zijn allemaal naakt geschapen, het is volledig natuurlijk! Khadija en Ayla begonnen met het af doen van hun hoofddoeken. Beide dames hadden lang, zwart en glanzend haar. Met hoofddoek zagen ze er al beeldschoon uit, maar zonder was het al helemaal perfect.

Vervolgens begonnen ze hun kleding uit te trekken en met ontzag keek ik toe hoe ze dat deden. Ik voelde inmiddels ook hoe mijn pik steeds harder werd in mijn broek. Wat zijn je borsten enorm gegroeid!

Wow, dat is echt wel groot.. De meiden schoten in de lach. Toen ik weer een beetje bij zinnen kwam begon ik mij ook uit te kleden. De dames waren nu spiernaakt en keken toe hoe ik mij uitkleedde. Beiden hadden overigens netjes getrimde poesjes. De meiden begonnen weer te giechelen. Haar ogen werden zo groot als schoteltjes en haar mond zakte lichtjes open. De enorme bobbel in mijn boxers was nu eenmaal niet iets wat zo makkelijk genegeerd kon worden.

Zelfs Khadija, die mijn pik talloze keren heeft gezien, kon het niet laten om ernaar te staren. Nonchalant trok ik met een vlugge beweging mijn boxers omlaag en voelde mijn stijve pik tegen mijn buik aankletsen.

Ayla daarentegen leek in een lichte shock. Verschrikt keek ze me aan en keek vervolgens beschaamd naar de grond. Hier waren er wat meerdere mensen aanwezig, inclusief de twee dames en de man die we in de kleedkamer tegenkwamen.

Wat ik wel prettig vond was dat de meerderheid vrouwen was van diverse leeftijden. Ik vond met name hun gezichtsuitdrukkingen erg grappig nadat zij mijn half stijve pik zagen. Vanwege al de naakte vrouwen en de hoge temperatuur bereikte mijn pik dan ook binnen no-time zijn volle lengte van 21 centimeter en werd het zo hard als steen en mijn enorme kloten hingen laag in mijn zak.

Mijn kloppende stijve pik zwaaide heen en weer terwijl ik nonchalant en schaamteloos door de doucheruimte liep zoekend naar een vrije plek. Ayla en Khadija kregen overigens ook aardig wat kijks, met name Khadija vanwege haar enorme tieten en haar dikke ronde billen.

Bij elke stap die ze zette, trilden haar strakke dijen en bungelden haar tieten op en neer. We hadden eindelijk een vrije plek gevonden en begonnen onmiddellijk te douchen. Ayla en Khadija stonden links van mij, het stromend water liet hun lichaam mooi glimmen waardoor de dames er zelfs nog lekkerder uitzagen. Met een kloppende pik ging ik verder met douchen en keek om mij heen. Rechts van mij stond een gezin: Ik stelde mij voor hoe het zou zijn om een trioseks te hebben met een moeder en een dochter.

Ik had onlangs nog een paar porno filmpjes op het internet gezien die daarover gingen. Het viel mij toen op dat het gezin zich een beetje ongemakkelijk voelde. De ouders en de oudere dochter deden hun best om niet te staren, de jongere dochter daarentegen staarde met grote nieuwsgierigheid in haar ogen naar mij. Plotseling zei ze hard op: De vader aan de andere kant kreeg een knalrode kop en zei: Na het douchen liepen we naar de ruimte met de warme voetenbadjes.

Er stonden stuk of vijftien bankjes en voor elk bankje stonden er vier voetenbadjes. We gingen naast elkaar zitten met Khadija in het midden en legden onze voeten in de warme badjes. Wat heb ik dan gedaan? Een druppel voorvocht stroomde uit het plasgaatje. Die van jou is gewoon te groot, Kees! Plotseling realiseerden we dat we niet alleen waren. Ayla zat al die tijd natuurlijk gewoon naast ons en had dan ook alles gehoord en gezien wat we net deden.

Ayla, alsjeblieft, beloof me dat je het aan niemand zult gaan vertellen over ons. Mijn ouders zullen mij vermoorden! Ayla keek Khadija strak aan en keek daarna naar mij. Ik zag in haar ogen dat ze iets van plan was. En je hebt me nooit iets over hem verteld!

Je weet toch dat ik nooit iets door zou vertellen, hoe fout of slecht het ook is? Kees, Ik heb al een tijdje een oogje op jou maar ik was veels te verlegenom het toe te geven. Dat was ook de reden waarom ik eigenlijk niet echt wou dat je meekwam, het zou voor mij echt veels te ongemakkelijk worden, maar omdat Khadija het zo graag wou kon ik geen nee zeggen. Ik wou het bijna opgeven totdat ik die ongelofelijke pik van je zag. Dus mijn voorstel is: Khadija keek mij aan, de angstige blik op haar gezicht was nu volledig weg, sterker nog, ze begon te glimlachen.

Zelf kreeg ik een gevoel van opluchting, blijheid en opwinding. Vervolgens keken we naar Ayla en zeiden tegelijkertijd: Khadija, vind je het goed als ik nu een voorproefje krijg van Kees? Ze had eigenlijk wel gelijk, wanneer ik haar wil neuken dan doe ik dat gewoon zonder het te vragen. Zolang ik maar een condoom draag wanneer ik mijn pik in haar kutje wil steken, vind ze het prima. Inmiddels was Ayla al tussen mij en Khadija komen zitten en had ze haar handen om mijn pik gewikkeld.

Net als Khadija, had ze van die kleine handjes waardoor mijn pik echt enorm leek, haar grip daarentegen was veel zwakker. Het feit dat Ayla nog een onervaren maagd was wond mij echt enorm op, mijn pik begon hierdoor nog harder te worden en Ayla keek met grote ogen toe hoe het in haar handen spontaan begon te groeien. Gehoorzamend greep Ayla het bovenste deel van mijn pik vast en trok het voorzichtig naar beneden waardoor mijn dikke paarse knop weer werd ontbloot.

Ayla keek mij licht verward aan en zei: Op dat moment begon er een relatief grote lading voorvocht uit mijn plasgaatje te stromen. Ik keek toen om mij heen en zag hoe de mensen die voor ons zaten naar ons keken. Het waren twee vrouwen en twee mannen van rond de 25 jaar. Giechelend en fluisterend keken de vrouwen toe hoe Ayla schaamteloos mijn pik aan het besnuffelen en bestuderen was terwijl de mannen lachend hun duimen omhoog staken. De dames die achter haar stonden knepen en masseerden haar grote ronde billen, plotseling voelde ze hoe de meiden haar billen uit elkaar trokken en zachtjes over haar anus begonnen te wrijven.

Tegelijkertijd begonnen te handen op haar kruis ook wilder te worden. Ze voelde hoe de vingers hun weg tussen haar schaamlippen vonden en brutaal haar kut binnendrongen. Het gebeurde allemaal super snel en Khadija wist niet wat haar over kwam, het enige wat ze wist was dat ze het erg lekker vond. Na een paar seconden plaatsten Kelly en Tanja hun monden op Khadija’s grote lichtbruine tepels en begonnen er keihard aan te zuigen en te likken terwijl ze allerlei slurpende en smakkende geluiden maakten.

Khadija’s tepels werden nu nog harder en staken nog verder uit. Ze besefte nu pas dat wat ze in haar anus en kut voelde, geen vingers waren, maar tongen!

Ze kon niet zien wie dat waren, maar dat kon haar eigenlijk ook niet zoveel schelen. Ze voelde hoe de tong in en uit haar anus ging gevolgd door een vinger die er moeiteloos volledig in verdween.

Aan de voorkant voelde ze hoe haar klitje werd gelikt en gezogen. De dame die dit aan het doen was had overduidelijk ervaring met kutjes beffen want ze deed het echt fantastisch.

Khadija werd overigens ook bruut geneukt door meerdere vingers. Ze wist niet hoeveel vingers haar kutje waren binnengedrongen, maar het begon behoorlijk strak te worden dus het waren minimaal 3 á 4 vingers. En niet alleen werd er flink wat gepropt in haar kut, ze voelde dat het nu ook behoorlijk druk begon te worden in haar anus.

Dit was echt één van de geilste dingen die Khadija ooit had meegemaakt. Het was echt overweldigend wat haar overkwam en ze raakte dan ook op een gegeven moment in een trance van opwinding.

Maar helaas kwam er al gauw een einde aan de korte maar intense lesbische orgie want er werd geklopt op de deur van de kleedkamer.

Het was de gymleraar, hij zei dat de dames moesten opschieten want een andere klas had gymles over 10 minuten. Teleurgesteld ging iedereen weer verder met douchen, met name Khadija die zeer graag iemand wou beffen. Maar Kelly en Tanja gaven haar nog een snelle tongzoen en zeiden dat het nog lang niet afgelopen was en dat dit pas het begin was.

Onmiddellijk kwam er een einde aan Khadija’s teleurstelling: Met een pik zo hard als steen luisterde ik aandacht naar Khadija’s verhaal. Een lesbische orgie in doucheruimte, dat leek wel op zo’n scene uit een pornofilm. Ze vertelde me overigens ook dat ze de dames had overgehaald om net als de jongens, geen ondergoed te dragen tijdens de volgende gymles en dat was natuurlijk geweldig nieuws. Ik begon me al voor te stellen hoe de meiden dan eruit zouden zien en natuurlijk hoe ik ze allemaal zou gaan betasten.

Khadija moedigde mij zelfs aan om het te doen mits ik het goed vond als zij andere jongens ook zou gaan betasten en zelf betast kon worden. En natuurlijk vond ik dat goed. Zoals ik al zei, ik vond het enorm opwindend hoe ze de laatste keer door al die jongens brutaal en schaamteloos werd bevoeld. In de tussentijd zei Khadija dat ze een verrassing voor mij had. Bij ons in de buurt werd er een paar dagen geleden een nieuwe hamam Turks badhuis geopend en toevallig was zij zeer goed bevriend met de dochter van de eigenaar.

Haar naam was Ayla, een mooi Turks meisje van 17 jaar dat net als Khadija ook een hoofddoek droeg. Ze zat niet bij ons op school, maar ik kende haar wel via Khadija. Daarnaast woont ze een straatje verder van mijn huis, ik zie haar dan ook regelmatig in de tram of in de supermarkt.

Ayla had Khadija uitgenodigd om naar de hamam te komen omdat haar vader had gezegd dat gedurende de eerste week, alle vrienden en vriendinnen van Ayla, gratis entree hadden. Nu was het eigenlijk de bedoeling dat alleen Khadija mocht komen, maar na flink wat aandringen van Khadija vond Ayla het goed dat ik ook mee mocht. De volgende dag gingen we naar de hamam. We werden verwelkomd door Ayla en haar vader.

Haar vader was een hele vriendelijke en een vrolijke man die nogmaals herhaalde met wat gebroken Nederlands dat alle vrienden en vriendinnen van Ayla gedurende de eerste week gratis naar binnen mochten en gebruik mochten maken van alle faciliteiten die de hamam te bieden had. Khadija en ik dankten hem van harte en hij ging weer terug naar zijn kantoortje. Samen met Ayla gingen we naar de kleedkamers.

Wat mij onmiddellijk opviel was dat het een gemengde kleedkamer was: Mijn vader wou het namelijk traditioneel houden door er een echte sociale centrum van te maken”, zei Ayla. En ik ben het volledig eens met je vader: Persoonlijk vind ik het ook niet erg hoor, ik bedoel, we zijn allemaal naakt geschapen, het is volledig natuurlijk!

Maar er zijn altijd van die mensen die er moeilijk over doen”, zei Ayla. Met zijn drieën liepen we naar een bankje en legden onze tassen erop. Khadija en Ayla begonnen met het af doen van hun hoofddoeken. Beide dames hadden lang, zwart en glanzend haar. Met hoofddoek zagen ze er al beeldschoon uit, maar zonder was het al helemaal perfect. Vervolgens begonnen ze hun kleding uit te trekken en met ontzag keek ik toe hoe ze dat deden.

Ik voelde inmiddels ook hoe mijn pik steeds harder werd in mijn broek. Nu stonden ze slechts in hun ondergoed naast elkaar en met een vlugge beweging deden ze hun beha’s ook uit. Khadija’s enorme borsten vielen uit haar beha en bungelden heen en weer.

Ayla’s borsten daarentegen waren veel kleiner, ze waren niet groter dan een B-cup. Wat zijn je borsten enorm gegroeid! Wow, dat is echt wel groot.. De meiden schoten in de lach. Toen ik weer een beetje bij zinnen kwam begon ik mij ook uit te kleden. De dames waren nu spiernaakt en keken toe hoe ik mij uitkleedde.natuurlijke sex geile marokkaanse meid

..


Kaalgeschoren kutje stiekem vingeren


natuurlijke sex geile marokkaanse meid