neuken in disco wap dating

...

Meiden die vingeren mollige meidenneuken in disco wap dating

...

De club is prima, maar er lopen veel dames te jagen op mannen. Ze krijgen dan een muntje en kunnen dat inwisselen. Ik vind het niet erg om aangesproken te worden door een dame, maar blijkbaar gaat het enkele dames alleen om de muntjes. Volgens mij worden ze betaald, want iedere keer als ik kom zie ik wel dezelfde dames. Verder achter de bar regelmatig niemand te zien. Afgelopen keer 7 personen aangekleed aan de bar, waarschijnlijk bezoek van de eigenaar.

Dat kan absoluut niet, neem ze dan even apart. Het grote bad was afgesloten en eten was om half zeven al op.. Afgelopen vrijdag deze voor ons nieuwe club bezocht. Hebben het egzelliog gehad. Voor ons nieuw dat er ook mannen alleen waren , maar geen last van gehad.

Leuk stel ontmoet ebn daar de hele avond mee opgetrokken. Restaurant redelijk en all inclusive. We waren er om Voor entreeprijsje van 50 eu goeie deal. Zijn daar zaterdag geweest. Prima Dj dat wel. Veel goede dingen over gehoord.

Wij vinden het niks. Geen gastvrij onthaal maar een drugshol met een stuk of 25 tot 30 stellen. Zonde van ons geld geweest en gaan nimmer meer. Oordeel zelf en geloof ons vooral niet. Komen regelmatig in PP. Laatste verbouwing een succes, vooral de baden. Vroegen ons de laatste keer wel af waar de gloty home kamer zich bevindt. Wij kunnen altijd heerlijk met elkaar spelen in PP. Mannen ook niet opdringerig. Ja gluren is logisch toch en als een man met zichzelf gaat spelen als we in de sauna zitten is ook logisch.

Maar nee is nee en zo hoort het ook. We gingen altijd met veel plezier naar PP. Op zaterdag betaalde je 45 euro, couples only. Gisteravond bleek dat de eigenaar het roer heeft omgegooid.

Entree op de andere dagen is op dit moment niet bekend want de site is offline omdat ze naar een andere host moeten. Het blijft een leuke club met een gezellige familiaire sfeer maar deze prijs op de zaterdag is in verhouding te hoog.

Indien er 50 stellen zouden zijn was het goed, die zijn er helaas bij lange na niet op een gewone zaterdag. Veel klachten over de entreeprijs waren er gisteren. Vorige week zijn wij in partyplayers geweest.

De club is heel erg opgeknapt, leuke en spannende plekjes en voorzien van stijl en klasse. Wat echter een domper was, dat de eigenaar mijn vrouw aansprak dat als ze met andere mannen sex zou hebben ze ook mee kon doen aan date my wife. Dan kon ze wat verdienen. Het voelde als een koude douche en mijn vrouw was beledigd dat ze gezien werd als een hoer.

Jammer dat er blijkbaar niks verandert is. Het personeel is onverzorgd en toont geen interesse. Het eten is erg smaakvol. Zondag zijn wij naar partyplayers geweest. Goede ontvangst echt druk, dat hebben wij wel anders gezien, en gezellig personeel. Binnen enkele maanden is deze club omgebouwd tot een leuke parenclub. Dat is onze mening. Speciale dank aan Don en de andere collegas die het echt een gezellige dag maakte. Wij raden iedereen aan zelf eens een kijkje te nemen.

Zelf gaan wij zeker terug op de zondag wat een dag. Gisteravond bij Party Players geweest. Erg rustig in verband met vakantie, maar super avond gehad. Zeer vriendelijk personeel kan sommige commentaren hieronder dus niet bevestigen dat te alle tijde in is voor een praatje, uitleg of een grapje.

Mooie ruimtes met in iedere kamer condooms, handdoeken en tissues. De keuken is niet bijzonder, maar het vlees is goed en wat je krijgt. Drinken en eten is namelijk inclusief en daarom is een avondje van 40 euro voor twee personen gewoon goed. Wij komen zeker terug. Voor het eerst deze club aangedaan. Mooie club, prima faciliteiten en leuke kamertjes. Was, voor een zondagavond, redelijk wat volk, maar helaas weinig actieve stellen.

Wij vinden onderstaande niet te begrijpen. Hebben afgelopen vrijdag een superdag gehad tot de late uurtjes. Werkelijk alles in orde. Leuk personeel en een gevoel van welkom zijn. Erg mooi geworden daar. Kortom voor ons niet meer!

Wij waren jaren niet geweest en hebben ons ogen uitgekeken. Wat een mooie zaak. Super gastvrij waren de dames en gezellige grappenmakende gastheer. Tot een volgende keer! Van binnenkomen tot weggaan een echt gevoel of je bij bekende bent. Grote club, goede rondleiding door een gastheer, veel dingen zoals sauna, electriek en houtgestookt, een grote soort zembad met waterval en stroming, een disco met gezellige hoekjes en eigen bar, maar liefst drie barren in de club, veel kamertjes en super aardig personeel.

In het restaurant was het genieten, de dame die de keuken deed kwam zelfs vragen of alles naar wens was. De bardames niets dan aardig en de man aan de muziek die een soort vliegende keep gastheer vertolkte was ronduit goed voor een fijne huiselijke sfeer. Toen we weggingen vroeg de dame of alles echt naar wens is geweest en bedankte ons voor het bezoek.

Dat is lang geleden dat iemand dat deed. Wij vinden het zeker de moeite waard om opnieuw te gaan en hopen dat we vrijdag tijd hebben dan gaan we zeker weer genieten daar. Het eten was die dag zeer slecht zat geen kreek of smaak aan, handdoeken en condooms ver te zoeken. Heel jammer allemaal aan de ene kant doen jullie heel erg je best om er wat moois van te maken maar hoor van heelveel mensen deze klachten.

Probeer er wat aan te doen zodat iedereen een gezellige middag heeft. We krijgen het idee dat het alleen nog maar om de feesten gaat. Vrijdag bij de club in Lelystad geweest. Voor mij zeker herhaling. Zowel het stel aan de bar als de mensen waarmee ik contact had. Heerlijk en gratis gegeten een lekker ontspannende dag. Kregen een koud flesje water toen ik wegging. Normaal schrijf ik niks, maar wilde dit toch een keer doen. Eerlijk is eerlijk en had van mezelf niet verwacht dit bericht met mede chatters te delen.

Na een afwezigheid van ons als stel van ruim 3 jaar zijn we voor het eerst weer naar Party Players geweest op een zondag. De club is totaal verbouwd en voor ons bijna niet meer herkenbaar. We zijn vandaag een paar oud-bekenden tegengekomen en het leek erop alsof we nooit weg geweest zijn. De warmte en gezelligheid nu eindelijk duidelijk is dat er een vast beleid lijkt te zijn gekomen is een reden te meer om zelf eens een kijkje te nemen of die oude warme gezelligheid voor iedereen zo is.

Ons is het super prima bevallen en zullen zeker weer vaker de dijk over gaan. Afgelopen zondag bij partyplayers gweeest, ongelooflijk veranderd. Personeel vriendelijk heerlijke spa en buitentuin er was een bbq en tot savonds gedanst op de muziek.

Gisteren weer een heerlijke dag gehad bij deze club. Oergezellige muziek en erg gastvrije mensen aan de bar. Er worden veel dingen vernieuwd en opgeknapt en heb weer nieuwe mensen ontmoet.

Zijn twee weken terug naar deze club geweest. Jarenterug waren we vaste klant. Toen werd het slecht en gingen we niet meer. Nu op aanraden weer geweest en echt leuk gehad. Leuke mensen met gevoel voor klant en medemens. Veel nieuwe dingen gezien en erg verbeterd. Tijd zitten praten met een man in de tuin tijdens een peuk die me vertelde dat dit door gaat zetten en ze echt klantvriendelijk en scherpe prijs willen.

Goede feesten en geen ellende en smeer. Wij zijn ook op het feest geweest vrijdag en sluiten ons bij Inge aan. Het woord redhot werd door iedereen aan meegedaan zo ook het personeel was volledig in rood. Wij komen zeker weer. Afgelopen vrijdag naar pleasuredome geweest. Wij hebben niets gemerkt van ongezellige barvrouw.

Integendeel oergezellige mensen die tijd voor je hebben en ons een erg welkom gevoel gaven. Bedankt en tot de volgende keer dames. Uh, dat geld zeker ook voor de andere personeelsleden hoor. Erg welkom gevoel gehad en dat is voor ons de reden om volgende keer weer te komen. Wij gaan zeker vaker. Maar enkele puntjes moeten beter worden. Een bardame met piercings, zwart jurkje, erg slank, mag wel eens leren lachen.

Een ander dame van rond de 40 met half lang haar was zeer vriendelijk, super!!! Handdoeken en condooms waren vaak moeilijk te vinden, veel te weinig.

En op enkele plaatsen mag de kachel wat hoger staan. Het restaurant is prima, maar de bakplaat en afzuiging absoluut afgekeurd, gewoonweg vies. Maar dubbel en dwars is deze club de entree prijs waard. Dit is een hele mooie zaak aan het worden. Steeds weer nieuwe aanpassingen en verbeteringen. Moderne uitstraling van deze tijd en er word rekening gehouden met de crisis en passen hun prijzen hier op aan.

Personeel is leuk en vakkundig. Geschikt voor startende swingers, de ervaren swingers maar ook voor gelegenheidsstellen die eens niet naar een hotel willen. Wij zijn afgelopen zaterdag voor de tweede keer bij jullie geweest.

De vorige keer was 22 november eerste couples-only zaterdag. Afgelopen zaterdag keken we hun website: Dat was voor ons de reden om naar Lelystad te gaan: Een heerlijke relaxte avond gehad.

Er hangt nu een leuke sfeer. Verder in de warme hotpoule geweest: Er is sinds november alweer het een en ander verbouwd. Het ziet er steeds mooier uit. Voor ons een leuke club. En dat voor maar 40 euro, inclusief drank en eten!

Het is een mooie nette club met mooie kamers en leuke hoekjes. Het was wel wat jammer dat het nogal rustig was. Maar met de stellen die er waren was het toch heel gezellig. Wij zijn geen swingers die willen ruilen maar vinden het spannend om naar andere te kijken en bekeken te worden door stelletjes. Met al die leuke hoekjes overal is dat goed gelukt. Er waren wel wat mannen alleen maar daar hadden we geen last van. Het is er schoon en netjes. Wij gaan zeker nog een keer.

Een leuke avond uit voor 40 euro de 10 euro voor de borg voor de sleutel, hebben we fooi gegeven. Eigenaar van deze club zal eens bij zich zelf te rade moeten gaan wie dit soort negatieve stukken schrijft… Het lijkt mij duidelijk dat dit uit een hoek komt van ex personeel die hier ook voor de vorige eigenaar heeft gewerkt, zowel in groningen als lelystad.

In beide tenten hebben zij ontslag gekregen en zijn hier niet zo blij mee. Ze willen zelf graag verder in deze branche maar dat lukt schijnbaar niet dus kraken ze deze tenten af en maken de mensen zwart omdat ze niets verder komen. Ze zijn niet voor niets uit bepaade tenten vetrokken en dit niet uit vrije wil, ik begrijp dat ze zo nu en dan wel eens de eigenaar uit de brand helpen, mischien dat het zo wel minder opvalt dat ze je eigenlijk zwart willen maken, puur en alleen uit afgunst!!!

Ik zou als eigenaar niet zomaar je personeel vertrouwen en en je ogen er voor sluiten want de vijand zit altijd dichter bij dan je denkt! Dus eigenaar deze personen die zich uitgeven als personeel en vriend niet te veel vertrouwen aangezien ze niet al te positief over beide tenten pp en sd spreken!

Er valt ook genoeg vuile was van deze personen buiten te hangen! Was voor ons de eerste keer daar maar hebben wel vaker andere clubs bezocht. We werden hartelijk ontvangen en ook dame aan de bar was zeer vriendelijk. Vonden het van binnen echt een hele mooie club met veel leuke en mooi aangeklede ruimtes… Wij vonden het jammer dat het er niet druk was was ook avond voor stellen alleen en was eigenlijk geen sfeer.

Ook afknapper was meneer achter de bar die dacht dat ie wel heel populair was. Al met al scoort deze club toch wel voldoende van ons maar dit dan door de ambiance en voor de prijs 30 euro hoef je het ook niet te laten. Afgelopen weekend na jaren weer even naar die club geweest.

Mede door de nieuwsbrieven, mensen die we kennen en de verhalen over een promo stel hebben we de stap gewaagd. Veel veranderingen leuk gedaan. Alleen de oude gewoontes van het zelfde personeel en eigenaar met vrienden zijn ongewijzigd.

Wij gaan er niet meer heen. Een soort bank in de tuin met een combinatie van vaste gasten en eigenaar die er vrolijk op los feesten onder invloed van? Overal word gerookt en geblowd?

Dat is niet ons ding. Zonde want het ziet er goed uit en de entree bar en het personeel daar was erg lief en gezellig voor ons. We gaan voorlopig niet meer. Zijn benieuwd naar meningen van andere mensen. Voor het eerst sinds een paar maanden weer terug geweest in deze club. Wauw, wat een veranderingen zeg! Ze timmeren flink aan de weg, nu zijn er mooie nette toiletten, meer kamertjes die ook leuk ingericht zijn. Sommige kunnen op slot, andere niet.

Er is een nieuwe bar bijgekomen en de grot is helemaal verbouwd. De eigenaren lopen er ook een stuk vrolijker bij dan een poos geleden. Het is Echt een mooie club nu. Dan blijven de kansloze heren namelijk buiten en dan is het binnen ge il zellig druk. Wij zijn geen bekenden van PP en waren er gewoon voor de eerste keer. Wat ik hier op schreef is gewoon een objectieve reactie. Het is een mooie gelegenheid en het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Als het eerst anders was………. En zoals ik ook schreef vonden wij het jammer dat er niet meer stellen waren.

Jammer voor ons maar ook jammer voor de eigenaar. Wij hebben verder geen belangen bij de club hoor. Dus voor iedereen die een slechte ervaring heeft of twijvelt aan onze mening! Sorry hoor maar zijn jullie allemaal bekenden van de eigenaren van PP? Of mischien zelf van PP?

Want wij ervaren het niet als druk eerder rustig. Wij sluiten ons helemaal aan bij onderstaande positieve reacties.

PartyPlayers blijf luisteren naar de klant en de rokende vent in de tuin, wie het was weet ik niet meer, maar zag het eerder hier ook al. Ook wij hebben even met hem geklept en met barbediening erg gezellig. Wij kunnen zaterdag niet maar komen nu op de vrijdag eens kijken.

Gisteren voor het eerst bij Party Players geweest. We hadden op deze site vooraf de reacties gelezen en die begonnen heel positief maar meer naar beneden zeer negatief. De club heeft de kritiek vast aangegrepen want alle negatieve dingen kloppen echt niet of niet meer.

Het was een gastvrij onthaal, aardige bediening zonder telefoons aan de oor en hard aan het werk en het was er schoon en netjes. We snappen niet dat het er niet drukker is maar dat kan heel goed te maken hebben met een negatief imago. Poets dat maar eens weg. Wij hadden samen in ieder geval een hele gezellige leuke avond en er waren leuke stellen varierend in leeftijd van 20 tot 55 en een paar mannen alleen.

Voor ons drie keer een 10 we hebben er niet gegeten dus daar hebben we geen mening over Een prima prijs-kwaliteit verhouding! Wat een prachtige club! Heel mooi ingericht, we waren blij verrast. Lekker eten, schoon, sauna en baden, echt superleuk en schoon.

Aardige mensen en niet duur ook. We komen weer graag. We zijn het helemaal eens met Patries en Rik. We waren er vorige week zaterdag en hebben het echt helemaal naar onze zin gehad.

Leuke mensen ontmoet en……. Tot gauw dus maar weer. Gisteren naar lelystad geweest voor een eerste bezoek. Leuke dame aan de bar en een top rondleiding gehad door de tent. Was al met al groter dan we dachten. Maar erg leuk en wij gaan komende zaterdag weer eens kijken. Tot dan als jullie dit lezen partyplayers. Afgelopen zaterdag naar deze club geweest. Dit na eigenlijk altijd negatieve dingen gehoord te hebben.

Lekker druk en veel doeners. Leuke bardame die tijd had voor een gesprek. Enige minpuntje was dat het in de tuin koud was, maar het weer kan niemand beinvloeden.

Super gezellig en gaan er zeker weer heen! Afgelopen donderdag naar Lelystad gereden. Was een verademing, zeker als ik denk aan ons laatste bezoekje. Kwam een leuke kennis tegen en ook die deelde mijn mening. De tens is opgesmukt met leuke plekken super scherp in prijs en erg gezellige dames aan de bar.

Er stond en brunette en een blonde dame die beide zorgde voor een goede sfeer. Later op de avond kwam er een gastvrije vent bbij die ons tot het laatst het gevoel gaf welkom te zijn. Het flesje water wat ik hier lees, kregen wij ook mee is een hele geslaagde dag geweest. Zaterdag weer eens kijken samen met vrienden. Ook wij waren afgelopen zaterdag op de Couples Only party die van begin tot het eind super gezellig was.

Voor de dames was er een loting voor een diamantje en we kregen op het einde een goed gevulde goodiebag mee. Wij gaan vanaf nu iedere maand naar deze avond. Mooie zaak, leuk personeel en alles goed verzorgd.

We zijn afgelopen zaterdag naar de opening geweest. Er was een vipruimte gemaakt waar de mensen daar in zich erg vip voelde… er werd openbaar gesnoven …dat ze dat doen oke, maar ik hoef dat niet te zien. Vervolgens zien we de eigenaresse die volgens ons iets te veel ophad waardoor ze een hele onprofessionele show op voerde waar iedereen zijn vraagtekens bij had.

We komen bijna om de 2 weken naar Lelystad maar denk dat we nu het ff gezien hebben. Hygiëne en klantvriendelijk heid door het barpersoneel was perfect! En voor de prijs verhouding was het super! Naar later bleek was dat de eerste couples-only avond,. Een hele leuke avond met heel veel paren. Bij het dans gedeelte draaide een D. Bij de andere bar draaide meer rustige muziek. We hebben samen genoten ook in de houtgestookte sauna en hotpool. We begrijpen absoluut niet de vele negatieve reacties van deze site.

Voor 30 euro per paar, gratis drank, lekker eten en gebruik maken van alle faciliteiten, waar vind je zoiets? Wij komen zeker weer terug! Wij zijn afgelopen zaterdag bij deze club geweest, naar aanleiding van een facebook contact. Moet zeggen dat doen we vaker vanaf nu.

Gezellige mensen, veel stellen kan nog wel wat meer en enkele leuke mannen, Mannen waren er niet veel, maar er hing een sfeer die super lekker te noemen is.

De dame aan de bar was gezellig, de hapjes in overvloed en lekker en er was een gastheer die voor iedereen even aandacht had. Waar krijg je dat nog. Wij gaan zeker weer. Vandaag weer eens naar PartyPlayers geweest.

Moesten een stukje rijden maar het was de moeite waard. We kwamen aan op lunch tijd dus na zo een rit lust de innerlijke mens ook wel wat. Er stonden heerlijke broodjes klaar. Na de heerlijke lunch. Voor het eerst sinds lange tijd door internetrumoer weer eens langs geweest.

Alles overtrof onze verwachtingen. Vriendelijke ontvangst door een leuk stel, die na een rondleiding door alle nieuwe dingen, ons echt tot de laatste minuut het gevoel gegeven hebben welkom te zijn.

Bij vertrek nog een drankje mee voor de terugweg en een knuffel. Wij zijn zeker weer van de partij hier. Het feest Kinkyparadise kende we al van hen, maar nu ook pleasuredome en crazy saturday, eindelijk is de club daar weer op stoom.

Hopelijk lezen ze onze reactie, wij zijn echt blij verrast! We zijn laatst geweest wat een aanfluiting. Wij komen met zekere regelmaat naar PP. Mijn vriendin en ik vinden het een prima club. Komen er enkel door de week dus weten niet wat er in het weekend gebeurt. Volgens recensies is het dan meer een bar zonder seksuele activiteiten.

Ja volgens de recencies dus. Wij vinden het prettig dat in ieder geval één kamer compleet op slot kan. Wel jammer dat je voor enkele speciale kamers die op slot kunnen, moet betalen. Zou ook wel leuk zijn als ook de grote sauna open gaat. In die kleine sauna is het wel heel erg krap als het een beetje druk is. Wij vinden het jammer dat het bubbelbad niet meer in gebruik is, maar er schijnt een nieuw bubbelbad aan te komen.

Er is daarentegen wel een hottube, ook wel leuk, maar wel een beetje klein. Ja dat is wel minder. De club is prima ingericht. De alleenkomende mannen zijn over het algemeen netjes waarbij nee ook nee is. Wij gaan binnenkort weer naar PP om van elkaar en de sauna te genieten. Ook lekker lounchen met altijd een zekere spanning. Met het restaurant hebben we geen ervaring, dus daar geef ik geen cijfer voor. Via een datingsite in contact gekomen en een avond meegemaakt. Super gezellig en zeker voor herhaling vatbaar, erg gezellig en welkom gevoel.

In de meeste clubs is een gsm etc ook verboden. Er zouden zomaar fotos gemaakt kunnen worden. Dus voor het personeel ook verboden, uitzonderingen daar gelaten. Maar das zeker vervelend als ze conitnu met een gsm achter de bar zitten. We zijn na een kleine 3 jaar weer eens wezen kijken. Na een lange tijd niet geweest te zijn, toch maar weer eens een poging gewaagd en daar hebben we geen spijt van! Alles is helemaal modern opgeknapt en de toiletten zijn echt super! Leuk personeel en de muziek was de hele tijd goed te noemen.

Wij waren op een donderdag en vonden de mensen ook allemaal leuk en actief! Party Players is een relaxte tent. Wij zijn er diverse keren geweest op verschillende feestjes, het ene is wat meer ons ding dan het andere. Maar tot nu toe steeds leuke mensen getroffen en lekkere seks gehad, Dat is toch het belangrijkste wat een club te bieden heeft.

De dame bij de deur zou wat vriendelijker en gastvrijer mogen zijn. Tot nu toe bijna elke keer voordeliger naar binnen gekomen dan dat de bedoeling is. Toiletten en douches redelijk verzorgd. Wel af en toe dat de handdoeken op zijn en dat is erg vervelend als je wilt douchen. Zagen ook enkele keren, terwijl wij in het begin van de avond aankwamen, volle manden met gebruikte handdoeken liggen en niet veel in de kasten. Het eten is meestal redelijk verzorgd.

Alleen de bakplaat zou wel eens vaker gereinigd mogen worden tijdens de avond….. Maar al deze dingen zijn bijzaak. Wij kunnen de PartyPlayers aanraden voor alle kinky, openminded en jong van geest mensen die een leuke en geile avond willen beleven. Voor het eerst geweest, erg leuk. Werd rondgeleid door een dame en later aangesproken op mijn idee over deze club, was voor mij nieuw maar erg prettig dat ook ik als eerste bezoeker gehoord werd.

Tikkie rommelig nog wel, veel nieuwe dingen. Kom zeker nog is kijken bij die club. Wij zijn samen met een ander stel bij Party Players geweest maar gaan nooit meer. De dame achter de bar was zeer onvriendelijk was veel met haar telefoon bezig was zeker belangrijker dan de gasten.

De eigenaars lusten zelf ook wel een stevige borrel of een pilletje waardoor de eigenaresse luid en duidelijk aanwezig was dit ter erfenis van meerdere gasten.

Het eten was minimaal de grillplaat erg smerig en daar moet je je vlees op bakken. De kamers stonken gewoon overal lagen gebruikte condooms en vuile handdoeken terwijl het personeel het nog steeds druk had met hun telefoon. Jammer dat het zo moet zijn de club is groot genoeg om er iets van te maken. Juist daarom vind ik ook het verhaal van inloggen wel goed. En ik geen clubeigenaar!!!! Ook in het veleden zijn er heel veel nog andere clubs en clubgangers persoonlijk hier écht zwart gemaakt.

Beschuldigd van vanalles wat niet waar is. En dat klopt gewoon niet. Zorg dat als iemand hier iets neer wil zetten dat men zich moet aanmelden en inloggen. Dan weten we ook via het adres wie die smerige berichten er neer zet en zelfs kunnen weigeren. Bedenk ook dat er zoiets als internet-pesten, valse beschuldigingen ed veboden is.

Wordt je er in een ander club uitgezet drugsgebruik en terecht of om een hele flauwe reden dan kun je als je dat wilt hier zomaar vanalles neerzetten. Dan vinden de meeste mensen een zeer kwalijk punt. Mensen worden met naam en toename, uiterlijke beschrijvingen etc hier besmeurd met valse uitingen.

Zelf blijven ze anoniem. Maar met deze site wordt geld verdiend dus die wordt niet zomaar opgedoekt. Als deze site zo kwalitatief goed, is laat de mensen zich dan aan melden en inloggen! Dan pas krijg je de meest eerlijke menigen. Geachte eigenaar van clubtijd en lezers, De manier waarop u zaken aanpakt, geeft de kwaliteit aan. Driemaal is er een vriendelijk verzoek gestuurd of de zaken die nonsens weergeven, en over personeel met naam en toenaam gaan, te verwijderen.

Op geen van deze zaken is ook maar 1 antwoord binnen gekomen. Ook worden deze niet gemeld. Hier in het openbaar het dringende verzoek om: Met vriendelijke groet, Genoemde clubs. De site Clubtijd werkt! En de eigenaren van de diverse clubs lezen de comments erg goed! Schrijven er zelf ook menige……. In plaats van ClubTijd te dreigen met rechtzaken zou deze club er beter aan doen naar de commentaren te luisteren die oa hier worden gepost. Onze bezoekers zijn zelf oud en wijs genoeg om de onzin-berichten te filteren, evenals de posts die door de eigenaar zelf worden geplaatst…..

UITERAARD worden geen meningen verwijderd zoals dat vaak wel op de websites van de clubs gebeurd wanneer die te negatief zijn tenzij de commentaren totaal niet onderbouwt zijn, zie de regels. Dreigmail van de eigenaar: Zou u zo vriendelijke willen zijn om zelf, of uw cliënt dringend te verzoeken, de volgende zaken te regelen:.

Dit is namelijk absoluut niet het geval!!! Dit is een laatste poging om deze zaak vlot te trekken op een nette en vriendelijke manier. Mocht opnieuw actie of reactie uitblijven, dan overwegen wij clubtijd en aanverwanten in rechten te betrekken.

Mensen die schrijven zoals Bennie, die wil je volgens mij ook niet tegenkomen in Partyplayers. Vluggertje Actie nmc en pmc 70!!!!!! Sexy blond tiener vol maar lekker proberen? Romona Mag ik jou straks zalig pijpen?.. Neuken zonder condoom Conchita 20 jarige knappe getinte Myleena wil sex Melissa Dominicaanse sexbom Xanthe geeft moedermelk en sex in Den Haag. Casa cherda den haag.

Geile studente 21 jaar escort en ontvangst Blonde stoeipoes voor hete uurtjes Sexy tienerstudentje vol maar lekker proberen?? Geile blondine wil jou Zin in iets spannends 18 Jarige Ashanty..! Mooi Moi , Thais meisje Happy Hour! Mega aktie 50 euro allin Lees Snel Apeldoorn Zou jij mij eens van achteren willen nemen?

Aftrekken plus penismassage 20 min. Aftrekken en Olie maar 30,-. Amy - High Class Companion: Gezellig hapje eten met Babette? Escort Amsterdam Ana. Trio met 2 dames Geile trio met twee bbw van 36 en Feetworship me and more.. Hete Exotische wap hmm stel 44 en 42 hetero wapdate nu op zoek en on Wapdate Een geile wapdate met een negerinnetje!!! Lekkere Yasmina Wapdate met nl heren gezocht. Escort Squurt Sletje spuit je pik onder escort Volle aantrekkelijke stijlvolle milf Dina geil ervaren sexbeest Leslie Bloedmooie Ongeremde Meid 24 voor veel in!

Do you think you can be My slutt? Neem jij mij of ik jouw Studente 22jr wil je konje neuken met strapon Lekker je kontje laten verwennen Vanavond Geef jij de controle uit handen? Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage.

Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud.

Lesbies vrijen gratis sexdate nu

  • Vrouw zoek man neuken rijpe vrouw komt klaar
  • Sex 2 mannen 1 vrouw kinky denise geneukt
  • Neuken in disco wap dating
  • Neuken in disco wap dating
  • Prive meisjes limburg sex in groningen

Massage zwolle erotisch turks meisje geneukt


Tot een volgende keer! Van binnenkomen tot weggaan een echt gevoel of je bij bekende bent. Grote club, goede rondleiding door een gastheer, veel dingen zoals sauna, electriek en houtgestookt, een grote soort zembad met waterval en stroming, een disco met gezellige hoekjes en eigen bar, maar liefst drie barren in de club, veel kamertjes en super aardig personeel. In het restaurant was het genieten, de dame die de keuken deed kwam zelfs vragen of alles naar wens was. De bardames niets dan aardig en de man aan de muziek die een soort vliegende keep gastheer vertolkte was ronduit goed voor een fijne huiselijke sfeer.

Toen we weggingen vroeg de dame of alles echt naar wens is geweest en bedankte ons voor het bezoek. Dat is lang geleden dat iemand dat deed.

Wij vinden het zeker de moeite waard om opnieuw te gaan en hopen dat we vrijdag tijd hebben dan gaan we zeker weer genieten daar. Het eten was die dag zeer slecht zat geen kreek of smaak aan, handdoeken en condooms ver te zoeken. Heel jammer allemaal aan de ene kant doen jullie heel erg je best om er wat moois van te maken maar hoor van heelveel mensen deze klachten. Probeer er wat aan te doen zodat iedereen een gezellige middag heeft.

We krijgen het idee dat het alleen nog maar om de feesten gaat. Vrijdag bij de club in Lelystad geweest. Voor mij zeker herhaling. Zowel het stel aan de bar als de mensen waarmee ik contact had. Heerlijk en gratis gegeten een lekker ontspannende dag. Kregen een koud flesje water toen ik wegging. Normaal schrijf ik niks, maar wilde dit toch een keer doen.

Eerlijk is eerlijk en had van mezelf niet verwacht dit bericht met mede chatters te delen. Na een afwezigheid van ons als stel van ruim 3 jaar zijn we voor het eerst weer naar Party Players geweest op een zondag. De club is totaal verbouwd en voor ons bijna niet meer herkenbaar. We zijn vandaag een paar oud-bekenden tegengekomen en het leek erop alsof we nooit weg geweest zijn.

De warmte en gezelligheid nu eindelijk duidelijk is dat er een vast beleid lijkt te zijn gekomen is een reden te meer om zelf eens een kijkje te nemen of die oude warme gezelligheid voor iedereen zo is.

Ons is het super prima bevallen en zullen zeker weer vaker de dijk over gaan. Afgelopen zondag bij partyplayers gweeest, ongelooflijk veranderd. Personeel vriendelijk heerlijke spa en buitentuin er was een bbq en tot savonds gedanst op de muziek. Gisteren weer een heerlijke dag gehad bij deze club. Oergezellige muziek en erg gastvrije mensen aan de bar.

Er worden veel dingen vernieuwd en opgeknapt en heb weer nieuwe mensen ontmoet. Zijn twee weken terug naar deze club geweest. Jarenterug waren we vaste klant. Toen werd het slecht en gingen we niet meer. Nu op aanraden weer geweest en echt leuk gehad. Leuke mensen met gevoel voor klant en medemens. Veel nieuwe dingen gezien en erg verbeterd. Tijd zitten praten met een man in de tuin tijdens een peuk die me vertelde dat dit door gaat zetten en ze echt klantvriendelijk en scherpe prijs willen.

Goede feesten en geen ellende en smeer. Wij zijn ook op het feest geweest vrijdag en sluiten ons bij Inge aan. Het woord redhot werd door iedereen aan meegedaan zo ook het personeel was volledig in rood. Wij komen zeker weer. Afgelopen vrijdag naar pleasuredome geweest. Wij hebben niets gemerkt van ongezellige barvrouw.

Integendeel oergezellige mensen die tijd voor je hebben en ons een erg welkom gevoel gaven. Bedankt en tot de volgende keer dames. Uh, dat geld zeker ook voor de andere personeelsleden hoor.

Erg welkom gevoel gehad en dat is voor ons de reden om volgende keer weer te komen. Wij gaan zeker vaker. Maar enkele puntjes moeten beter worden. Een bardame met piercings, zwart jurkje, erg slank, mag wel eens leren lachen. Een ander dame van rond de 40 met half lang haar was zeer vriendelijk, super!!! Handdoeken en condooms waren vaak moeilijk te vinden, veel te weinig. En op enkele plaatsen mag de kachel wat hoger staan. Het restaurant is prima, maar de bakplaat en afzuiging absoluut afgekeurd, gewoonweg vies.

Maar dubbel en dwars is deze club de entree prijs waard. Dit is een hele mooie zaak aan het worden. Steeds weer nieuwe aanpassingen en verbeteringen. Moderne uitstraling van deze tijd en er word rekening gehouden met de crisis en passen hun prijzen hier op aan.

Personeel is leuk en vakkundig. Geschikt voor startende swingers, de ervaren swingers maar ook voor gelegenheidsstellen die eens niet naar een hotel willen. Wij zijn afgelopen zaterdag voor de tweede keer bij jullie geweest. De vorige keer was 22 november eerste couples-only zaterdag. Afgelopen zaterdag keken we hun website: Dat was voor ons de reden om naar Lelystad te gaan: Een heerlijke relaxte avond gehad.

Er hangt nu een leuke sfeer. Verder in de warme hotpoule geweest: Er is sinds november alweer het een en ander verbouwd. Het ziet er steeds mooier uit. Voor ons een leuke club. En dat voor maar 40 euro, inclusief drank en eten! Het is een mooie nette club met mooie kamers en leuke hoekjes.

Het was wel wat jammer dat het nogal rustig was. Maar met de stellen die er waren was het toch heel gezellig. Wij zijn geen swingers die willen ruilen maar vinden het spannend om naar andere te kijken en bekeken te worden door stelletjes. Met al die leuke hoekjes overal is dat goed gelukt. Er waren wel wat mannen alleen maar daar hadden we geen last van.

Het is er schoon en netjes. Wij gaan zeker nog een keer. Een leuke avond uit voor 40 euro de 10 euro voor de borg voor de sleutel, hebben we fooi gegeven.

Eigenaar van deze club zal eens bij zich zelf te rade moeten gaan wie dit soort negatieve stukken schrijft… Het lijkt mij duidelijk dat dit uit een hoek komt van ex personeel die hier ook voor de vorige eigenaar heeft gewerkt, zowel in groningen als lelystad. In beide tenten hebben zij ontslag gekregen en zijn hier niet zo blij mee.

Ze willen zelf graag verder in deze branche maar dat lukt schijnbaar niet dus kraken ze deze tenten af en maken de mensen zwart omdat ze niets verder komen. Ze zijn niet voor niets uit bepaade tenten vetrokken en dit niet uit vrije wil, ik begrijp dat ze zo nu en dan wel eens de eigenaar uit de brand helpen, mischien dat het zo wel minder opvalt dat ze je eigenlijk zwart willen maken, puur en alleen uit afgunst!!! Ik zou als eigenaar niet zomaar je personeel vertrouwen en en je ogen er voor sluiten want de vijand zit altijd dichter bij dan je denkt!

Dus eigenaar deze personen die zich uitgeven als personeel en vriend niet te veel vertrouwen aangezien ze niet al te positief over beide tenten pp en sd spreken! Er valt ook genoeg vuile was van deze personen buiten te hangen! Was voor ons de eerste keer daar maar hebben wel vaker andere clubs bezocht. We werden hartelijk ontvangen en ook dame aan de bar was zeer vriendelijk.

Vonden het van binnen echt een hele mooie club met veel leuke en mooi aangeklede ruimtes… Wij vonden het jammer dat het er niet druk was was ook avond voor stellen alleen en was eigenlijk geen sfeer. Ook afknapper was meneer achter de bar die dacht dat ie wel heel populair was. Al met al scoort deze club toch wel voldoende van ons maar dit dan door de ambiance en voor de prijs 30 euro hoef je het ook niet te laten.

Afgelopen weekend na jaren weer even naar die club geweest. Mede door de nieuwsbrieven, mensen die we kennen en de verhalen over een promo stel hebben we de stap gewaagd. Veel veranderingen leuk gedaan. Alleen de oude gewoontes van het zelfde personeel en eigenaar met vrienden zijn ongewijzigd. Wij gaan er niet meer heen. Een soort bank in de tuin met een combinatie van vaste gasten en eigenaar die er vrolijk op los feesten onder invloed van? Overal word gerookt en geblowd?

Dat is niet ons ding. Zonde want het ziet er goed uit en de entree bar en het personeel daar was erg lief en gezellig voor ons. We gaan voorlopig niet meer. Zijn benieuwd naar meningen van andere mensen. Voor het eerst sinds een paar maanden weer terug geweest in deze club. Wauw, wat een veranderingen zeg! Ze timmeren flink aan de weg, nu zijn er mooie nette toiletten, meer kamertjes die ook leuk ingericht zijn.

Sommige kunnen op slot, andere niet. Er is een nieuwe bar bijgekomen en de grot is helemaal verbouwd. De eigenaren lopen er ook een stuk vrolijker bij dan een poos geleden. Het is Echt een mooie club nu.

Dan blijven de kansloze heren namelijk buiten en dan is het binnen ge il zellig druk. Wij zijn geen bekenden van PP en waren er gewoon voor de eerste keer. Wat ik hier op schreef is gewoon een objectieve reactie. Het is een mooie gelegenheid en het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Als het eerst anders was………. En zoals ik ook schreef vonden wij het jammer dat er niet meer stellen waren. Jammer voor ons maar ook jammer voor de eigenaar. Wij hebben verder geen belangen bij de club hoor.

Dus voor iedereen die een slechte ervaring heeft of twijvelt aan onze mening! Sorry hoor maar zijn jullie allemaal bekenden van de eigenaren van PP? Of mischien zelf van PP? Want wij ervaren het niet als druk eerder rustig. Wij sluiten ons helemaal aan bij onderstaande positieve reacties.

PartyPlayers blijf luisteren naar de klant en de rokende vent in de tuin, wie het was weet ik niet meer, maar zag het eerder hier ook al. Ook wij hebben even met hem geklept en met barbediening erg gezellig. Wij kunnen zaterdag niet maar komen nu op de vrijdag eens kijken. Gisteren voor het eerst bij Party Players geweest.

We hadden op deze site vooraf de reacties gelezen en die begonnen heel positief maar meer naar beneden zeer negatief. De club heeft de kritiek vast aangegrepen want alle negatieve dingen kloppen echt niet of niet meer. Het was een gastvrij onthaal, aardige bediening zonder telefoons aan de oor en hard aan het werk en het was er schoon en netjes.

We snappen niet dat het er niet drukker is maar dat kan heel goed te maken hebben met een negatief imago. Poets dat maar eens weg. Wij hadden samen in ieder geval een hele gezellige leuke avond en er waren leuke stellen varierend in leeftijd van 20 tot 55 en een paar mannen alleen. Voor ons drie keer een 10 we hebben er niet gegeten dus daar hebben we geen mening over Een prima prijs-kwaliteit verhouding!

Wat een prachtige club! Heel mooi ingericht, we waren blij verrast. Lekker eten, schoon, sauna en baden, echt superleuk en schoon. Aardige mensen en niet duur ook. We komen weer graag. We zijn het helemaal eens met Patries en Rik.

We waren er vorige week zaterdag en hebben het echt helemaal naar onze zin gehad. Leuke mensen ontmoet en……. Tot gauw dus maar weer. Gisteren naar lelystad geweest voor een eerste bezoek. Leuke dame aan de bar en een top rondleiding gehad door de tent.

Was al met al groter dan we dachten. Maar erg leuk en wij gaan komende zaterdag weer eens kijken. Tot dan als jullie dit lezen partyplayers. Afgelopen zaterdag naar deze club geweest. Dit na eigenlijk altijd negatieve dingen gehoord te hebben. Lekker druk en veel doeners. Leuke bardame die tijd had voor een gesprek. Enige minpuntje was dat het in de tuin koud was, maar het weer kan niemand beinvloeden.

Super gezellig en gaan er zeker weer heen! Afgelopen donderdag naar Lelystad gereden. Was een verademing, zeker als ik denk aan ons laatste bezoekje. Kwam een leuke kennis tegen en ook die deelde mijn mening. De tens is opgesmukt met leuke plekken super scherp in prijs en erg gezellige dames aan de bar.

Er stond en brunette en een blonde dame die beide zorgde voor een goede sfeer. Later op de avond kwam er een gastvrije vent bbij die ons tot het laatst het gevoel gaf welkom te zijn. Het flesje water wat ik hier lees, kregen wij ook mee is een hele geslaagde dag geweest. Zaterdag weer eens kijken samen met vrienden. Ook wij waren afgelopen zaterdag op de Couples Only party die van begin tot het eind super gezellig was.

Voor de dames was er een loting voor een diamantje en we kregen op het einde een goed gevulde goodiebag mee. Wij gaan vanaf nu iedere maand naar deze avond. Mooie zaak, leuk personeel en alles goed verzorgd.

We zijn afgelopen zaterdag naar de opening geweest. Er was een vipruimte gemaakt waar de mensen daar in zich erg vip voelde… er werd openbaar gesnoven …dat ze dat doen oke, maar ik hoef dat niet te zien. Vervolgens zien we de eigenaresse die volgens ons iets te veel ophad waardoor ze een hele onprofessionele show op voerde waar iedereen zijn vraagtekens bij had.

We komen bijna om de 2 weken naar Lelystad maar denk dat we nu het ff gezien hebben. Hygiëne en klantvriendelijk heid door het barpersoneel was perfect! En voor de prijs verhouding was het super! Naar later bleek was dat de eerste couples-only avond,. Een hele leuke avond met heel veel paren. Bij het dans gedeelte draaide een D. Bij de andere bar draaide meer rustige muziek. We hebben samen genoten ook in de houtgestookte sauna en hotpool.

We begrijpen absoluut niet de vele negatieve reacties van deze site. Voor 30 euro per paar, gratis drank, lekker eten en gebruik maken van alle faciliteiten, waar vind je zoiets? Wij komen zeker weer terug! Wij zijn afgelopen zaterdag bij deze club geweest, naar aanleiding van een facebook contact.

Moet zeggen dat doen we vaker vanaf nu. Gezellige mensen, veel stellen kan nog wel wat meer en enkele leuke mannen, Mannen waren er niet veel, maar er hing een sfeer die super lekker te noemen is. De dame aan de bar was gezellig, de hapjes in overvloed en lekker en er was een gastheer die voor iedereen even aandacht had.

Waar krijg je dat nog. Wij gaan zeker weer. Vandaag weer eens naar PartyPlayers geweest. Moesten een stukje rijden maar het was de moeite waard. We kwamen aan op lunch tijd dus na zo een rit lust de innerlijke mens ook wel wat. Er stonden heerlijke broodjes klaar. Na de heerlijke lunch. Voor het eerst sinds lange tijd door internetrumoer weer eens langs geweest.

Alles overtrof onze verwachtingen. Vriendelijke ontvangst door een leuk stel, die na een rondleiding door alle nieuwe dingen, ons echt tot de laatste minuut het gevoel gegeven hebben welkom te zijn. Bij vertrek nog een drankje mee voor de terugweg en een knuffel. Wij zijn zeker weer van de partij hier. Het feest Kinkyparadise kende we al van hen, maar nu ook pleasuredome en crazy saturday, eindelijk is de club daar weer op stoom.

Hopelijk lezen ze onze reactie, wij zijn echt blij verrast! We zijn laatst geweest wat een aanfluiting. Wij komen met zekere regelmaat naar PP. Mijn vriendin en ik vinden het een prima club. Komen er enkel door de week dus weten niet wat er in het weekend gebeurt. Volgens recensies is het dan meer een bar zonder seksuele activiteiten. Ja volgens de recencies dus. Wij vinden het prettig dat in ieder geval één kamer compleet op slot kan. Wel jammer dat je voor enkele speciale kamers die op slot kunnen, moet betalen.

Zou ook wel leuk zijn als ook de grote sauna open gaat. In die kleine sauna is het wel heel erg krap als het een beetje druk is. Wij vinden het jammer dat het bubbelbad niet meer in gebruik is, maar er schijnt een nieuw bubbelbad aan te komen. Er is daarentegen wel een hottube, ook wel leuk, maar wel een beetje klein.

Ja dat is wel minder. De club is prima ingericht. De alleenkomende mannen zijn over het algemeen netjes waarbij nee ook nee is. Wij gaan binnenkort weer naar PP om van elkaar en de sauna te genieten. Ook lekker lounchen met altijd een zekere spanning. Met het restaurant hebben we geen ervaring, dus daar geef ik geen cijfer voor.

Via een datingsite in contact gekomen en een avond meegemaakt. Super gezellig en zeker voor herhaling vatbaar, erg gezellig en welkom gevoel. In de meeste clubs is een gsm etc ook verboden. Er zouden zomaar fotos gemaakt kunnen worden. Dus voor het personeel ook verboden, uitzonderingen daar gelaten. Maar das zeker vervelend als ze conitnu met een gsm achter de bar zitten. We zijn na een kleine 3 jaar weer eens wezen kijken.

Na een lange tijd niet geweest te zijn, toch maar weer eens een poging gewaagd en daar hebben we geen spijt van! Alles is helemaal modern opgeknapt en de toiletten zijn echt super! Leuk personeel en de muziek was de hele tijd goed te noemen. Wij waren op een donderdag en vonden de mensen ook allemaal leuk en actief! Party Players is een relaxte tent.

Wij zijn er diverse keren geweest op verschillende feestjes, het ene is wat meer ons ding dan het andere. Maar tot nu toe steeds leuke mensen getroffen en lekkere seks gehad, Dat is toch het belangrijkste wat een club te bieden heeft.

De dame bij de deur zou wat vriendelijker en gastvrijer mogen zijn. Tot nu toe bijna elke keer voordeliger naar binnen gekomen dan dat de bedoeling is. Toiletten en douches redelijk verzorgd.

Wel af en toe dat de handdoeken op zijn en dat is erg vervelend als je wilt douchen. Zagen ook enkele keren, terwijl wij in het begin van de avond aankwamen, volle manden met gebruikte handdoeken liggen en niet veel in de kasten. Aftrekken en Olie maar 30,-. Amy - High Class Companion: Gezellig hapje eten met Babette?

Escort Amsterdam Ana. Trio met 2 dames Geile trio met twee bbw van 36 en Feetworship me and more.. Hete Exotische wap hmm stel 44 en 42 hetero wapdate nu op zoek en on Wapdate Een geile wapdate met een negerinnetje!!! Lekkere Yasmina Wapdate met nl heren gezocht. Escort Squurt Sletje spuit je pik onder escort Volle aantrekkelijke stijlvolle milf Dina geil ervaren sexbeest Leslie Bloedmooie Ongeremde Meid 24 voor veel in!

Do you think you can be My slutt? Neem jij mij of ik jouw Studente 22jr wil je konje neuken met strapon Lekker je kontje laten verwennen Vanavond Geef jij de controle uit handen?

Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage. Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud.

Betaald sexcontact Gratis sexcontact. Voor uw en onze veiligheid en om gebruik te blijven maken van Sexjobs dient u akkoord te gaan met: Neem dan contact met mij op. Mochten jouw dromen verder gaan dan Hij 27, zij 30 Wij zoeken een leuke bi meid die samen met ons een spannende middag of avond wil Je kunt een extra rubriek instellen bij het plaatsen van een advertentie of bij mijn advertenties.

Sex advertenties uit Apeldoorn. Vanuit andere rubrieken aangeboden: Plaats je advertentie in een extra rubriek Sexmarkt.

neuken in disco wap dating