slavin te huur mooie naakte lesbische vrouwen

Ze wilde een financieel advies gezien ze een scheiding wilde. We zijn al 20 jaar getrouwd en ons sexleventje zakje een beetje weg. Ja ik dacht moet ik zo verder leven nee toch maar wat dan. Op een avond zat ik op de computer wat te sexcontacten te bezien normaal als mijn vrouwtje greetje kwam klikte ik het weg maar nu niet ze keek waar ik naar … Meer lezen over Train voor mijn vrouw. Iemand nog leuke ideeën om dit verhaal te verlengen? Legenda code Paarse haarborstel is slip uit Blauwe haarborstel met blote kont op stoel zitten Groene haarborstel over de knie Rode haarborstel slaag op blote kont Roze haarborstel gruwelijke scheldkannonande Zwarte haarborstel gedwongen te pijpen Knalrode haarborstel riemslagen Gele haarborstel knijpen in tietjes Bruine haarborstel vastgebonden … Meer lezen over Codetaal.

Ik ben Annet en ben 20 jaar oud. Sinds een tijdje heb ik een Meesteres. Zij bepaalt mijn leven volledig, nu ja buiten mijn werk op dan. Marieke en ik hebben samen gestudeerd in Nijmegen en ze woont sinds ze is afgestudeerd in een klein huisje buiten de stad. Het was toch iets verder dan ik had gedacht, en bovendien zit er wat reliëf in de … Meer lezen over Suzanne en Marieke. De slavin staat voor de voordeur van het huis van haar meester.

Ze pakt de envelop en scheurt hem open. Mevrouw is een blanke dame van 30 jaar. Zij werd verliefd op Bente, een negermeisje van Er waren in een andere ruimte allerlei SM toestellen aanwezig. Iemand werd op een stoel gezet waar een buttplug aan vast zat en werd met handen en voeten vastgeketend. Een ander werd aan het Andreaskruis vast gezet. Toen de andere klaar waren met eten werd er gezegd jullie zijn deze vakantie maar nummers. Op de even dagen moeten de even nummer Mijn dienen en op de oneven de andere.

Jullie moeten alle dagen de klemmen dragen iedere dag word het gewicht iets zwaarder. Toen de meeste het begonnen uit te gillen van de pijn moesten ze voor de rest hun gag maar in houden. Die mocht alleen nog af om bij de Meester de voeten en schoenen te likken.

De even nummers moesten om de twee dagen de oneven nummers schoon likken en omgekeerd ook. Toen op een dag moesten de even nummers in de bus stappen maar kregen eerst een briefje opgeplakt. Ze werden naar verschillende plaatsen gebracht. Ieder moest een andere Meester gaan dienen en na een tijdje werden ze weer opgehaald en gingen terug. De andere die achter gebleven waren moesten ondertussen extra hard werken ze moesten de Meester dienen en ook elkaar schoon likken.

De vakantie zat er bijna op en de Meester was tevreden als beloning werd er nog kaarsvet op hun rug gegoten. Toen het kaarsvet goed hard was moest de even groep het bij de oneven af halen en andersom. Die nacht moest iedereen naakt gaan slapen.

Er werden er telkens twee omte beurt gewekt en werden aan elkaar geboeid. Zo was iedere man aan een andere vrouw geboeid. Zo werden ze de andere dag de bus ingeloodst en reden hun vrijheid weer te gemoed.

Het was een vakantie om niet snel te vergeten. In de bus werden ze van alles bevrijd en mochten ze hun eigen kleren weer aantrekken. De bus zette iedereen weer gewoon af of ze een normale vakantie hebben gehad. Dat was voor de vrienden hun eerste kennis making met SM. En hoe langer ze al weer aan het werk waren hoe meer ze de vakantie en SM miste.

Op een dag zag iemand van de vrienden een mooi pand te huur staan. En zei tegen de vrienden van zullen we samen iets beginnen we hebben die weken al wel wat ervaring opgedaan. En zo zijn de vrienden met toch nog een cursus een eigen club begonnen. Er melde zich al snel een Meesteres die op zoek was naar een andere ruimte. Het werd een groot succes die club. Al was het voor de vrienden eerst wel wennen, het was toch heel iets anders dan hun eerste kennismaking met SM daar toen in die tochtige schuur.

Bij hun nieuwe club hadden ze in het pand verschillende ruimte´s en ook een binnenplaats, wanneer ze een slaaf buiten aan een boom wilde laten afkoelen. De vrienden die nu goede Meesteres waren geworden kregen ook het idee om hun slaven opdrachten in bijv.

Zo moesten ze in een mode zaak dames kleding gaan passen. En ook in dameskleding naar een feest gaan.

..

Hollands kutje koppel zoekt trio

Ze zette even het puntje van haar duimnagel met kracht in zijn pisgaatje en hoorde hoe hij huiverend zijn adem tussen zijn tanden doorzoog. Met enige tegenzin liet ze de lul los en liep weer terug naar de vrouw aan de bar. Of zijn zaad nog goed is is natuurlijk ook eigenlijk helemaal niet interessant. Hij moet stijf kunnen worden en blijven.

Daarvoor heb je hem nodig en verder nergens voor. Nou, dat doet het nog. Hier is een kaartje met het adres. Noem mijn naam, die zet ik er ook even op Ze hebben daar ook voor een vrouw als jij een hoop leuk speelgoed en als je daar nog niet aan toe bent is er genoeg om naar te kijken. Je zult je daar wel vermaken, echt! Claudia vroeg op dat moment aan de vrouw waar wij mee spraken waarom ze af wilde van haar slavin.

En het liefst aan een strenge meester of meesteres. Ik heb het gevoel dat ik haar niet meer de baas ben. Regelmatig moet ik haar flink bestraffen en het haalt gewoon niets uit. Vorige week dacht ik met haar een gezellig avondje te hebben, maar ze liet blijken daar geen zin in te hebben. Nou vraag ik je, dat kan toch niet? Nu wil ik best af en toe de beul spelen, maar niet steeds. Ik heb haar hele opleiding betaald en we hadden het leuk saampjes.

En ze is er natuurlijk gewoon voor mijn gebruik en anders niets! Nou heb ik het besluit genomen dat ik haar voor minstens een maand in andere handen ga geven. Daarna zien we wel weer. Natuurlijk heb ik haar wel even toestemming gegeven om te zeggen of ze dat wilde en ook zij meent dat het wel een goed idee is. Ze is een pure slavin, overal voor te gebruiken. Hebben jullie misschien interesse?

De prijs valt best mee, hoor. Ik wil gewoon die maand dat zij weg is eigenlijk een ander slavinnetje hebben. Misschien kunnen we wel ruilen?

Maar misschien is het ding ook wel iets voor mijn vriend hier. Wat kan ze zoal? Op het kleed, hier in het midden.

Zij maakte haar rokje los en stapte eruit. In deze houding bleef ze zitten: Haar lichaam was zacht en mollig, leek zelfs nog een beetje kinderlijk, maar had zeker voldoende rondingen en hier en daar ook wat kuiltjes. Het was zeer aandoenlijk.

De huid was erg glad en blank, haar buik en borsten zelfs bijna wit. Ze kwam kennelijk zelden in de zon en zeker niet naakt. Haar tepels waren een beetje roze gekleurd. Haar meesteres gaf nog wat commentaar, wees ons op de bekoorlijkheden die haar in het bijzonder aanspraken: Tevreden was ze vooral over de ronde, stevige borsten en de mollige venusheuvel. Maar vooral benadrukte ze het zachte vlees, dat zich volgens haar gewoon aanbood voor elke gril die een meester maar zou kunnen bedenken.

Ze vertelde dat ze altijd nog plannen had om het ding te brandmerken. Het leek haar heerlijk dat zachte vlees te schroeien. Maar dat zou wel moeilijk worden en het zou wel op een tatoeage uitdraaien. Deze onderworpen kniezit had ze Inge aangeleerd, vooral ook omdat het Inge steeds weer opwond. Ze bukte zich even voor Inge en pakte haar stevig in haar blonde donzen driehoekje.

Ze drong met twee vingers diep naar binnen. Toen dat klaar was kwam de vrouw weer bij ons aan de bar zitten. We bekeken het meisje op ons gemak. Toen ik mij wat voorover boog om wat beter te kunnen kijken maakte de vrouw mij duidelijk dat het mij uiteraard vrij stond erheen te gaan. Ik liep naar het meisje toe en pakte haar bij haar tepels. De kleine rose knopjes kwamen gelijk overeind staan. Ik speelde er een beetje mee om ze nog harder te maken en zag tot mijn genoegen dat dat lukte.

Ik bukte mij nu een beetje en ging met mijn rechterhand over het lichaam. Eerst over de buik en de heup, tenslotte aan de binnenkant van de dijen. Ik draaide mij om en vroeg: En is ze nog maagd? En of ze maagd is kun je toch zelf wel kontroleren. Kom slet, sta op en ga op de poef. Je meester wil je bekijken. Ze ging erop zitten en liet haar bovenlichaam achterover zakken tot ze met haar hoofd de grond raakte.

Haar onderlichaam was zo omhoog gericht. Ze spreidde haar benen zover ze kon en ze lag nu volledig voor mij open. Ze leek wel een offerdier. Claudia hielp me met het aantrekken van die handschoenen en kwam voor ze terugliep naar de bar even achteloos aan de rechtertepel van het meisje.

Het ding rilde over haar hele lichaam. Instinctief voelde ze dat ze beter met mij dan met Claudia te maken zou kunnen krijgen. Ik keek eerst eens goed en maakte met mijn wijsvinger een rondgang om haar schaamlippen. Toen pakte ik de buitenste schaamlippen en trok die uit elkaar.

Ook de binnenste gingen mee, maar niet ver genoeg naar mijn zin, dus ik trok haar kut nog wat verder open. Haar bazin had niet overdreven, het geil kwam bijna in golven haar kut uit. Ze was blijkbaar goed opgerekt, want ik kon er met gemak nog twee vingers aan toevoegen. Ik ging een paar keer op en neer en voelde toen wat zorgvuldiger.

Nee, Inge was al lang geen maagd meer maar dat had ik natuurlijk ook niet verwacht. De spelletjes van mijn vingers in haar grotje bewezen bovendien dat ze ook duidelijk van een mannenhand hield en dus wel degelijk bisexueel moest zijn. Haar meesteres was naast me komen staan met twee knijpscharen in de hand. Het was een bijzonder exemplaar want er zaten venijnig scherpe puntjes op de bek. Inge kreunde en bewoog een beetje maar dat weerhield haar meesteres er niet van ook een schaar op haar rechter schaamlip te zetten.

Weer moest Inge even kreunen. Dat ging over in een langgerekt geluid toen haar meesteres met de scharen de schaamlippen zover mogelijk uiteen trok. Inge lag nu werkelijk helemaal open van onderen. Ik kon zo bij haar naar binnen kijken. Ik bekeek op mijn gemak haar mooie roze vlees, de witgekleurde sappen en het bewegen van haar spieren.

Ik zocht haar clitoris op en wreef deze even tussen duim en wijsvinger. Ik kreeg een stout plannetje en begon met mijn andere hand in haar kut te wriemelen. Ik voelde en zag dat ze klaar begon te komen. Om het voor haar onbeheersbaar te maken wreef ik haar klit nu krachtig tussen mijn vingers.

Ze ontlaadde zich bijna onmiddellijk met hevig gekronkel en een luide schreeuw. Ik wreef nog even door tot ze uitgeschud was en haalde toen mijn handen weg.

Haar meesteres verwijderde de scharen, wat nog meer kreten van Inge tot gevolg had. Haar kut was nu supergevoelig en de pijn van het toestromen van het bloed liet haar kronkelen van geilheid.

Haar meesteres gaf haar een duw, waardoor ze van de poef viel. Ze bleef er hevig hijgend op de grond naast liggen.

Ook dat was duidelijk niet naar de zin van haar meesteres. Ze greep Inge bij de haren en trok haar overeind. Wie had je gezegd dat je klaar mocht komen? Haal de zweep maar weer! Ze liep schuin over het tapijt naar een wandrek waaraan een rijke keur aan zwepen hing. Ze bewoog zich gracieus, met tegelijk een zekere kinderlijkheid. Het paste geen van beiden bij haar volkomen naaktheid. Haar billen wiebelden bij elke stap en hielden een belofte in voor de wrede strelingen met de zweep die haar te wachten stonden.

Ze kwam terug met een gevlochten rijzweep en gaf die aan haar meesteres. Haar meesteres tilde met de zweep haar kin omhoog zodat het verschrikte gezichtje en de halfgeopende mond goed zichtbaar waren. De borsten zwoegden in hoog tempo op en neer en het kind had kippevel over haar hele lichaam. Nou moet ik je straffen.

Overal raakte ze haar, maar in het bijzonder op de borsten. De laatste twee slagen kwamen onderhands, recht tussen de benen. Inge had bij elke slag harder geschreeuwd en snikte nu zachtjes na. De vrouw gooide de zweep voor haar neer en zei: Laat het een les geweest zijn. Ik kan je nu in elk geval niet aan deze man meegeven. Ook voelde ze even aan de kut. Ze is nog steeds nat. Jack is er niet, maar Karel is nu vrij en kan haar het onderzoek afnemen. Ze had de hele scene met Inge aangezien en wist nu in ieder geval wat haar te wachten kon staan.

Met een snel gebaar bevestigde Claudia de riem aan de halsband van Anne en trok haar mee naar de bar. Claudia had daar in het geheel geen bezwaar tegen, dus het gezelschap werd weer iets groter. De vrouw maakte haar slaaf los en bevestigde een riempje tussen zijn halsband en een riem die ze om haar middel had. Gaby ging ons voor naar boven. Ik liep vlak achter haar en genoot van haar stevige billen die vlak voor mijn gezicht sexy heen en weer wiegden.

Gaby leidde ons naar een ruime spreekkamer. Karel zat daar achter een groot eikenhouten bureau. In de kamer stonden verder een aantal glazen kasten, waarin alle denkbare attributen zichtbaar waren die maar nodig kunnen zijn voor een grondig onderzoek van het gehele lichaam. Voor het bureau stonden een aantal gemakkelijke stoelen. Aan de andere kant van de kamer stond op een helder verlichte verhoging de bekende gyneacologenstoel.

We maakten de slaven vast aan haken aan de muur en kregen allemaal een hand van Karel. Hij verzocht ons plaats te nemen in de stoelen, voor zover mogelijk, want dit was een toch wel heel groot gezelschap.

Er werd even wat heen en weer gebabbeld. Karel wilde graag weten wie bij wie hoorde en hoe de verhoudingen precies lagen. Toen hij dat op een rijtje had vroeg hij Claudia om het te onderzoeken voorwerp. Claudia liep naar Anne, maakte haar los en trok haar achter zich aan naar Karel.

Anne probeerde nog bij haar te blijven maar ze liep zonder daar ook maar een moment acht op te slaan bij haar weg. Hij liep even om Anne heen en pakte haar onverhoeds vol in de beide borsten. Het was goed te zien dat hij met volle kracht kneep en voelde.

Karel trok beide tepels zo ver hij kon uit. Ik zou u niet aanraden haar tepels te ringen. Daar ben ik tegen bij jonge slavinnen. Misschien heeft ze ze nog nodig en je maakt heel snel de melkkanalen kapot. Doe dat rokje maar uit. Ze stapte eruit en gaf het aan Claudia.

Hij streelde haar billen, haar venusheuvel en ook haar schaamlippen. Hij bekeek nauwgezet hoe het broekje haar vormen omspande en trok hier een daar een plooitje glad.

Tenslotte stak hij zijn vingers in de bovenrand en schoof het broekje net ver genoeg omlaag om haar kruis te onthullen. Daar keek hij echter nog niet naar. Hij trok het kruisje van haar broekje uiteen en onderzocht dat nauwgezet. Ze is in die korte tijd dat ze hier is al bijzonder nat geweest. Ze is misschien wel net zo geil als dat slaafje daar. Nu werden we natuurlijk allemaal hier wel door beroerd maar met kleren aan kun je dat wat beter verbergen. Karel trok ondertussen Anne haar broekje uit.

Hij rook er even aan en keek nog eens goed. Ze schaamde zich overduidelijk diep over die als volkomen vanzelfsprekend uitgevoerde aantasting van haar meest private zaken, maar ze had natuurlijk helemaal niets in te brengen. Karel wees naar de gyneacologenstoel en beval Anne daar op te gaan zitten en haar benen op de steunen te leggen. Met enige aarzeling liep ze er naar toe, draaide zich om en ging voorzichtig zitten.

Terwijl ze even schichtig de grote groep belangstellenden rondkeek, met allen zonder uitzondering de blik op haar kutje gericht, deed ze langzaam haar benen uiteen.

Ze sloeg haar ogen neer en werd zo mogelijk nog iets roder. Ze had kippevel over haar hele lichaam. We keken allemaal toe hoe haar spleetje zich voor ons opende. Ze was helemaal opgezwollen en het geil lekte eruit. Haar clitje was helemaal ontbloot, dieprood en op volle oorlogssterkte. Trillend legde ze haar benen op de steunen. Samen met Gaby maakte Karel direct de riemen vast die aan de knieholtesteunen waren bevestigd en ook de riemen die aan de armsteunen vastzaten.

Niet dat hij zich daarvan bewust leek te zijn. Hij draaide de kniesteunen zover mogelijk naar buiten. Ook drukte hij op een knopje waardoor de rugleuning achterover zakte en het zitkussen nog iets omhoog kwam. Volkomen wijdbeens en met haar billen omhoog lag ze nu voor ons.

Geen plekje sloeg hij over. Ook nam hij haar een klein beetje bloed af. Compliment voor haar meesteres. Ze heeft ook alle rondingen op de juiste plaats. Haar huid is erg gevoelig. Volgens mij heeft ze wel eens een experiment ondergaan met naalden en spelden. Wees daar wel voorzichtig mee. Als je haar daarmee wilt bewerken moet je de naalden gloeiend heet maken. Dat heeft een dubbele funktie. Het is voor haar nog wat pijnlijker, maar belangrijker is dat het vlees direct wordt dichtgeschroeid, net als bij Croma.

Het doet dubbel veel pijn en infectie van de wondjes is vrijwel uitgesloten. Ik zal je straks even laten zien hoe het moet. Allemaal bogen we ons wat voorover om vooral maar niets te hoeven missen. Hij ging er helemaal omheen en miste geen plekje. Vervolgens deed hij hetzelfde met haar grote schaamlippen. Eerst het buitenste randje, daarna de buitenkant ervan en tenslotte de binnenkant. Hij zocht zo te zien naar knobbeltjes, onregelmatigheden, wat dan ook. Toen hij tevreden was schoof hij een eindje naar achteren, trok een la onder de stoel open en haalde daar een viertal vrij grote haken uit.

Aan elke haak hing een dun kettinkje dat eindigde in een klein klemmetje. Haar schaamlip werd nu helemaal opzij getrokken.

Het was wel een opwindend gezicht. Peter vroeg aan Karel of hij dit zelf bedacht had, wat met enige trots door hem werd beaamd. Ze lijkt nu alleen maar die lekkere kleine lelletjes te hebben. Haar tepels stonden strak in erectie en ze had haar vuisten gebald. Karel onderzocht op dezelfde manier de kleine schaamlippen. Nog minutieuzer haast werden die milimeter voor milimeter met de topjes van zijn vinger afgetast. Karel leek zich er natuurlijk niet van bewust. Pas toen hij helemaal tevreden was werden ook deze lipjes van de klemmetjes voorzien en de haken om de benen bevestigd.

Je kon er ook helemaal in kijken en de sappen kwamen er nu bijna in golven uit. We zullen nog eens verder zien Ze sidderde even, misschien omdat het ding koud was. Karel kneep in de handgreep waardoor de bek zich opende en zette de boel daarna vast. Het was bijna niet voor te stellen, maar nu lag de schede van Anne ook nog echt helemaal open. Karel keek nog weer eens goed, rook uitgebreid aan de opening en bromde wat. Vervolgens stak hij een vinger naar binnen, doopte die in haar sappen en proefde er aan.

Hij proefde uitgebreid, zoals wijnkenners dat wel doen. Nog eens ging zijn vinger naar binnen, maar nu een andere en weer proefde hij. Eindelijk tevreden lijkend smakte hij zo te zien genoeglijk met zijn lippen en opende zijn ogen weer, die hij bij het diep geconcentreerde proeven gesloten had.

Uit de nog openstaande la pakte hij nu een dun staafje, waarvan hij de onderkant een kwartslag draaide. Het ding zoemde een beetje en trilde waarschijnlijk ook.

Ik wist niet eens dat je een vrouw zover open kon leggen dat je dat plekje kon zien. Ze liep gewoon over.

Ik wist gewoon niet dat je een kut zover kon openzetten. De geur die eraf kwam was overweldigend. We deden allemaal een stapje terug. Het was dieprood van schaamte, roder nog dan haar kut zelf. Claudia zag me kijken en ik knipoogde even naar haar. Ze wendde haar blik af en keek met een mengeling van genoegen en vertedering naar de verdere vernedering van haar meisje. Hierna wijdde Karel zich aan een intensief inwendig onderzoek dat met nauwelijks ingehouden gekreun door Anne werd ondergaan.

We konden het niet allemaal goed zien maar het werd uitgebreid genoeg beschreven. Het had wel wat medisch, al vroeg ik mij af of een dokter zoveel over welk onderdeel van het lichaam dan ook zou kunnen vertellen, laat staan over een kut.

Ik kon het in ieder geval allemaal niet onthouden. Maar deze man ging maar door, met duidelijk genoegen, met grote nauwkeurigheid en niet in de laatste plaats met grote onverschilligheid ten opzichte van de vrouw die met wijd gespreide benen voor hem lag.

Ze had haar ogen gesloten en haar lippen stijf opeen geklemd. Nogmaals stelde ik mij voor hoe het zou zijn om daar zo te liggen. Afschuwelijk en tegelijk opwindend. Nauwelijks te zeggen welk van de twee emoties de overhand zou hebben. Ik dacht de afschuw en de schaamte, maar wel met steeds die tinteling op de achtergrond.

Wat zou er nog komen? Wat zouden ze nog meer met je gaan doen? Maar toch kwam natuurlijk ook deze man uiteindelijk stof tekort. Hij ging wat rechterop zitten en trok tegelijk het speculum uit de kut. Hij bekeek het ding eens goed en rook er toen aan. Wil er nog iemand een snufje? Ik zag dat Anne stiekem tussen haar wimpers door keek wat er gebeurde. Dat verbaasde me een beetje, maar aan de andere kant bewees het nog maar weer eens dat het niet alleen schaamte was wat ze voelde.

We zagen dat haar kutje zich weer langzaam sloot. Het was als een bloem in de avondschemering. Prachtig om te zien. Nu moeten we alleen nog even kijken of het ook werkt. Vertel eens meisje, moet je plassen? Ander had ik je blaas eerst met een catheter gevuld. Hij ging staan en haalde uit het kastje onder de stoel een opvangbakje. Het was zo gemaakt dat het een scherm vormde waar je tegenaan kon plassen, maar tegelijk ook een reservoir voor de urine bevatte.

Hij schoof het opvanggedeelte daar nog weer onder en lette goed op dat het plasscherm recht voor haar zat en het reservoir goed horizontaal. Ook de vrouwen rekten zich flink uit voor wat er zou komen. Dat stopte even maar toen kletterde de urine in een dikke straal tegen de achterwand. Karel ving het allemaal behendig op. Toen ze klaar was veegde hij Anne met natte en droge tissues helemaal af en schoon. Hoe doen we dat vandaag? Ze nam hem bij de arm en leidde hem naar de stoel.

Niemand kon zijn ogen van de keiharde lul afhouden die flink heen en weer slingerde. Volgens mij was het voor geen van beiden een erg prettig gevoel. Even voorzichtig, maar allengs krachtiger en heftiger, zeker toen hij merkte dat niemand hem tegenhield. Je zou verwachten, merkte ik met enige belangstelling op, dat hij een blos op zijn wangen zou hebben maar werd steeds een beetje bleker. Toen hij doorkreeg dat zijn orgasme naderde maar dat hij niet de wilskracht kon opbrengen zijn pompende heupen tot stilstand te brengen trok hij zelfs wit weg, zijn ogen wijd geopend.

Ik vond het reuze amusant Karel niet. Er klonk nog net geen ploppend geluid toen de vuurrode penis abrupt uit haar even rode, kletsnatte kutje werd getrokken, maar het scheelde niet veel. Op een kleine anderhalve meter van het smachtende kutje begon de steigerende penis zijn zaad in korte, maar krachtige spurten te lozen.

Het leek haast alsof die penis een op zichzelf staand ding was, dat zich hevig liet gaan. De dames onder ons maakten enthousiaste geluidjes en volgden het allemaal met grote belangstelling. De anderen natuurlijk ook al richtten de blikken van de mannen zich toch ook met enige regelmaat op het nog openstaande kutje. Het leek ons welhaast uitnodigend toe te lachen. De meesteres van de slaaf kwam uit haar lichte trance en ze begon hem uit te schelden.

Ze verzekerde hem dat ze hem verschrikkelijk zou straffen voor de vernedering die hij haar had laten ondergaan omdat ze hem kennelijk niet eens kon leren zich te beheersen. Nou, dat zou gaan veranderen, dat kon ze hem verzekeren. Ze liet toen ze een beetje tot bedaren kwam de slaaf zijn eigen zaad oplikken.

Ondertussen trapte ze hem met haar puntschoenen een paar keer venijnig tegen zijn ballen. Elke keer dat ze dat deed kromp ik een beetje verder in elkaar. De slaaf trouwens ook en het zweet brak hem ervan uit, maar hij likte door tot de vloer schoon was. Karel had ondertussen een vreemd soort dildo gepakt. De dildo zelf zag er vrij normaal uit, het was geen penismodel, maar een huidkleurige rubberen staaf.

Het vreemde was echter dat er een pompje aan zat en een draadje met een stekkertje aan het einde. Het stekkertje werd aangesloten op een metertje dat, zoals ik nu pas zag, onderin de stoel was aangebracht. Gelukkig maar, want aan die slaaf hadden we vanzelfsprekend niets. Want dat hij snel klaarkwam zegt natuurlijk helemaal niets over de spankracht van dit, eeehmmm, gleufje. Het zegt alleen maar dat hij geil was. Maar dat wisten we al natuurlijk. Dit apparaat echter kan ik in haar kut oppompen en het meet dan de weerstand die het ondervindt.

Dat kan duiden op nauwheid, maar ook op spankracht. Hij dreef even weg in gelukzaligheid. Anne had haar ogen wijd geopend en keek beurtelings naar Karel en naar het ding in zijn hand. Ik kon haar haast horen denken: Of steek anders je pik in me, dan kun je het voelen! Gelukkig voor haar zag Claudia het niet. Maar misschien dat ik het haar straks zou vertellen. Ondertussen was Karel weer bij zinnen en hij bracht de dildo gedecideerd bij Anna in.

Waar we allemaal misschien iets spannends hadden verwacht werd deze test verder een grote teleurstelling. Karel pompte een aantal keren, keek zorgvuldig op de meter, pompte nog twee keer en zei zachtjes: Het leek me niet zoveel eigenlijk, twee komma twee, maar ja wie was ik nou helemaal in deze? Dan hadden we gelijk wat na te praten in bed. Hij pakte een vibrator, zette die aan, boog zich voorover, drukte een stopwatch in en hield het puntje van de vibrator heel licht tegen de bovenkant van haar rechter binnenste schaamlipje.

Het leek wel of ze afgeschoten werd. Ze schokte zowat in een kramp. Trillend en uiterst gespannen onderging ze de bedreven gemaakte bewegingen op en langs haar schaamlippen en rond en heel soms op haar clitoris.

Karel ging op in zijn werk en wij keken allemaal gespannen toe. We bogen allemaal zoveel mogelijk over ze heen om maar geen detail te hoeven missen. Ze kon ineens niet meer stilliggen en begon haar heupen te bewegen, haast alsof ze tegen een man instootte. Ze hijgde nu, had haar mond wij open en haar ogen stijf dicht. Haar handen maakten pakkende bewegingen. Ze zou haar borsten hebben gekneed als ze er bij had gekund dacht ik. Karel deed er nog een schepje bovenop.

Met het uiterste puntje van de vibrator concentreerde hij zich nu helemaal op haar gevoeligste plekje. Dat viel nog niet mee want ze lag niet stil. Maar hij was kundig en leek haar bewegingen te voorvoelen. Waar haar clitje was was het puntje ook. Ondertussen blies hij er ook nog zachtjes op. Het duurde niet lang. Met een luide schreeuw kwam ze klaar.

Ik kon het haar niet kwalijk nemen. Ze was de hele middag al zo opgegeild dat ik zelf in haar plaats al lang spontaan klaargekomen zou zijn.

Door en door ging haar orgasme, haar lichaam bleef maar schokken. Ik kon haar duidelijk ruiken en zag het geil uit haar kutje lopen. Ze glansde van het zweet. Ze kreeg nog een paar naschokken, huiverde en viel terug in de stoel. Pas toen haalde Karel de vibrator van haar clitje. Hij las de stopwatch af: Karel gaf Anne weinig tijd weer helemaal bij te komen en trok de nog opgepompte dildo uit haar schede.

Dat vond ze niet leuk en dat kon ik begrijpen want het was een flink ding geworden. Ik durfde er niet aan te denken wat er in een vrouw zou gebeuren die over wat minder geworden spieren beschikte. Ik zag dat een flauw glimlachje zijn mondhoek heel licht liet krullen. Uiteindelijk was hij kort in zijn commentaar. Haar geur en smaak is uitzonderlijk fijn.

Ze reageert goed op stimulatie. Ze heeft mooie schaamlippen. Daar zou ik zelf wel ringen in aanbrengen.

Daar kun je haar zowel mee openzetten als wel door middel van een hangslotje mee afsluiten voor ongewenst intiem bezoek. Als je het goed doet kan ze zich zelfs niet meer vingeren.

Dat mag ze natuurlijk niet, maar ik verzeker je dat ze het wel eens doet. Ik zou haar anus tenslotte wel een beetje oprekken. Die is wel erg nauw. We namen daar ruim de tijd voor en bespraken elk detail dat ons opviel.

Het werd vooral nog wel eens nodig geacht om de kittelaar aan te wijzen. Niet zelden werd er dan ook even met de wijsvinger overheen gewreven. Voordat het zover kwam maakte Gaby haar los en hielp haar uit de stoel. Zodra ze stond legde Gaby van achteren haar armen om Anne heen en liet met lange zachte halen haar beide handen over het lichaam glijden.

Toen Anne wat bedaard was kreeg ze van Gaby een kus op haar mond. Ondertussen overlegde Karel met Claudia over het vervolg van de test. Anne, je wilt toch nog steeds een goede slavin worden?

Ze stak twee vingers tussen de schaamlippen van het meisje en speelde even kort met haar. Hij ging ons voor naar een ruimte in de kelder van het gebouw. Behalve een soort tafel waarop een slaaf op allerlei manieren kon worden vastgelegd waren er geen meubels.

De vloer was met witte en zwarte tegels belegd en ook de wanden waren van een vochtwerende laag voorzien. In de vloer zat een schrobputje. Het was duidelijk dat er geen beperkingen waren aan het vochtgehalte van de spelletjes die je in deze ruimte zou willen spelen. Anne werd aan een paar palen aan de wand vastgezet, haar armen en benen wijd gespreid.

Op verzoek van zijn meesteres werd ook de slaaf vastgezet. De brander was rondom van een soort platformpje voorzien, waarop Karel allerlei attributen legde. Het waren merendeels lange naalden. De kant die tussen de vingers moest worden gehouden was voorzien van een hittewerend laagje.

Karel legde de zeer scherpe punten aan de andere kant in de vlam. Beide slaafjes hadden hun ogen gesloten. Dat was niet naar de zin van Gaby, die ze met een forse tik van haar rijzweep weer helemaal bij de les bracht.

Hier is dat niet nodig. Ze kunnen schreeuwen zo hard ze willen. Ik zal ze dat ook niet verbieden, want het wordt bijzonder pijnlijk. Ook deed ze direct 2 stappen naar achter en stond ze in de slavinnen houden te wachten op de volgende opdracht.

Rustig sprak ik toen ik zei, Marijke ik heb net met je billen gespeeld door er de zweep op te laten komen, ben je er klaar voor om meer en vooral intenser de zweep en de cane te voelen? Ze knikte heftig heel heftig van ja. Blijkbaar was ze nog in staat van ontvangen. Om haar hier in te houden stond ik snel op en pakte een midden gemene zweep.

Met matige slagen liet ik de zweep op haar billen neer komen en besloot nu alleen de billen onderhanden te nemen zodat ik makkelijker de kracht gelijk aan kon houden. Immers billen en tieten zijn anders te behandelen dan bijv de onderrug en die verantwoording moet blijven. Ik stopte even en liep naar mijn slavin en deed de blinddoek af, vervolgens fluisterde ik in haar ook, let op haar gezicht en geef me een teken. Hiermee legde ik een stukje verantwoording bij mijn zeer ervaren slavin.

Natuurlijk dien ik zelf op non verbaal te letten maar mijn slavin is ervaren en kan me zo mooi ondersteunen. Ook wist ik dat mijn slavin het heel erg vind dat ik stop op het moment dat ze bijna klaar komt op de pijn en dus ze dit genot zeker aan Marijke zou gunnen. Daarom ook niet te snel in zou grijpen.

Ik wist dat Marijke het niet kon horen wat ik tegen mijn slavin zei, dus ik gaf haar opdracht op mijn teken Marijke haar grote tepels te pakken en die zeer pijnlijk te bewerken.

Snel nam ik weer positie rechts achter Marijke  Ik kon nu Marijke goed zien, hoefde mijn hoofd maar iets naar achteren te draaien om ook mijn slavin te zien en kon de zweep goed gebruiken. Ik had nu mijn lievelingszweep in de rechterhand en de cane in de linker. Al snel zag ik dat Marijke het weer helemaal over zich heen liet gaan en zich helemaal kon geven, ze genoot duidelijk van de zweep.

Stap voor stap voerde ik het op, wetend dat alleen getrainde sletten deze intentie kunnen hebben constateerde ik tot mijn genoegen dat voor Marijke dit zeker niet de grens was. Natuurlijk voelde ze het zeer goed maar ze kon het duidelijk hebben, ik zag dat haar billen nog roder werden en de nodige striemen werden nu stap voor stap een rood geheel.

Op dat moment zag ik ook dat Marijke in subspace raakte, ik keek naar mijn slavin die met een grote glimlach op haar gezicht slecht ja knikte. Dit ten teken dat ze het zelfde zag als ik. Snel liet ik de zweep vallen en nam de cane waar ik zeer gericht de billen mee begon te bewerken. Er zeer op verdacht zeker nu de onderrug of de bovenkant van de benen niet te raken. Ik keek naar mijn slavin en zei kort, NU.

Direct reageerde mijn slavin door de tepels van Marijke te grijpen en die zeer pijnlijk te bewerken, ik wist dat ze nu zeer zeker Marijke haar tepels hard en zeer pijnlijk zou bewerken. Dus kon ik me op de billen concentreren en liet nu de cane slag na slag op de billen komen, nu met behoorlijke kracht. Door de gag heen hoorde we Marijke schreeuwen en kreunen en toen explodeerde Marijke.

Ze stond klaar te komen, ze kon niet meer staan, ze liet zich aan het touw hangen en was nu helemaal niet meer op de wereld, voor het eerst van haar leven stond ze klaar te komen op pijn. Zowel mijn slavin als ik weten hoe heerlijk dit is. Haar billen waren nu totaal rood met enkele bloeduitstortingen, maar daar hoefde we niet over in te zitten.

Ik stopte met de cane en mijn slavin begon liefdevol de tieten van Marijke te strelen, hierbij omzeilde ze de tepels omdat die zeer zeker nu erg heel erg pijnlijk zouden zijn. Marijke haar ademhaling was nog wel hoog, maar werd weer een beetje normaal. We lieten haar langzaam aan bijkomen. Ook ik streelde haar lichaam, heel zacht haar billen strelend kwam Marijke weer op haar benen en kon ze als was het wankel weer staan.

Toen ze weer een beetje bijgekomen was maakte ik de gespen van de gag los wat een zucht van haar teweeg bracht. Mijn slavin kuste Marijke zachtjes op de lippen, Marijke reageerde door terug te zoenen en ze kwam zachtjes met haar tong naar buiten, wat mijn slet snel maar liefdevol beantwoorden.

Daar stonde de twee slavinnen dan, liefde vol elkaar met open monden te tongen. Ik fluisterde Marijke in haar oor, ik dacht dat je hetero was. Marijke moest lachen en zei, ja dat dacht ik ook, maar dat zal vanaf nu wel anders zijn. Vervolgens vroeg ik, wil je de blinddoek af? Ze knikt slechts en ik deed de blinddoek af, na even te hebben geknipperd met de ogen zei ze met een glimlach tegen mijn slavin, hallo ik ben Marijke.

Ze gaven elkaar nog een kus en nu was het ook tijd om Marijke haar handen los te maken. Mijn slavin zakte door de benen en al snel waren de spreidstang en de boeien los en kon Marijke zich weer vrij bewegen. Ze keek afwisselend van mijn slavin en mij en zei heel gemeend, dank jullie wel, ik wilde dit al jaren, zelden ben ik zo intens klaar gekomen. Dit was de eerste keer op een vrouwen tong en zeker niet de laatste keer, maar ook de eerste keer op de zweep.

Ik wist niet dat klaar komen op pijn zo heerlijk zou zijn, ik verlangde er al lang naar omdat ik dacht dat het lekker zou zijn, maar zo lekker had ik niet verwacht. We gingen zitten en Marijke deed ons koffie in. In rust bespraken we onze eerste sessie. Marijke vertelde dat ze een goed huwelijk had waar BDSM zeker een onderdeel van was, maar dat ze heel veel verder wilde gaan dan haar man haar kon geven.

Ze hield van de extreme, van het grens verleggen, van heel erg hard. Het liefst zou ze door willen groeien naar een no limit slet. We vertelde waar wij actief mee waren en Marijke keek heel gelukkig naar mijn slavin, toen mijn slavin vertelde dat ze zich ziet als mijn eigendom en dat ze zich niet voor kan stellen dat ze ooit nee zou zeggen.

Ze heeft dat in het verleden nog nooit gedaan en ook in de toekomst kan ze zich niet voorstellen dat ze ooit nee of stop zou zeggen. Dat ze voelde dat ze groeide als ik tegen haar grenzen aan ging zitten en dat door de sessies meer en meer ernaar ging verlangen om wat in het verleden een soort van grens was nu naar te verlangen.

Omdat Marijke zelf heel ver wilde gaan begreep ze heel goed wat mijn super slavin bedoelde. Vervolgens keek Marijke ons aan en zei, zou ik jullie totaal slavin kunnen worden denken jullie?

Voor we konden antwoorden zei ze, ik heb het met Jan haar man besproken dat jullie zouden komen en we hebben afgesproken dat als het van twee kanten zo zou bevallen als in de mail en msn dat ik jullie en dat doe ik bij deze, voor zou stellen mij een weekeind of week helemaal te bezitten.

Mijn broer heeft een zomerhuisje op de Veluwe en we zouden daar ongestoord omdat het helemaal vrij staat, kunnen doen wat we willen.

Jan is het er mee eens omdat ik dan eens mijn echte grenzen kan ontdekken. Zouden jullie dat willen proberen? Ik zal echt alles doen wat jullie willen, jullie mogen me dan als totaal slavin net zo veel pijn doen of sexueel misbruiken als jullie willen.

Ik hoefde daar niet lang over na te denken. Maar ik wilde graag duidelijkheid dus vroeg ik, we mogen alles met je doen? Dus ook je mee nemen naar parking of gangbang en je door meerdere suf te laten neuken?

Je als slavin behandelen en alles wat daarbij denkbaar is? Voor Marijke ook maar een woord kon zeggen was het al duidelijk, dat was muziek in haar oren. Ze keek serieus en zei, Meester, U mag me door alles en iedereen die U goed vind laten misbruiken, maar alleen U mag me neuken zonder condoom, de andere neuken alleen met condoom.

Pijpen en sperma slikken vind ik niet erg, maar neuken mag alleen U me zonder condoom. Ik knikte dat was voldoende, ze keek naar de grond en zei, dank U Meester. Mijn slavin kuchte en vroeg, Meester heb ik toestemming te spreken? Een korte knik was weer voldoende, mijn slavin en ik zijn volledig op elkaar ingespeeld en ze weet exact wie en wat ik ben en wat ik wel en niet wil.

Ze keek me aan en zei, vind Meester het dan geen goed plan om slavin Marijke nu al te testen of ze door de test komt voor het weekeind? Ik wist direct wat mijn slavin bedoelde, ze wilde Marijke uitdagen om grenzen te verleggen. Omdat ze vast al iets in het hoofd had zei ik, slavin ik ben dat met je eens, heb jij een leuk idee?

En zo ja vraag dat aan slavin Marijke. Mijn slavin keek Marijke heel serieus aan en zei, ben je echt bereid alles voor mijn Meester en mij te doen? Immers sta je onder mij zoals ik onder mijn Meester sta. Zonder nadenken zei Marijke, ja Mrs dat ben ik. Mijn slavin kreeg een gemene glimlach en zei, dan mogen mijn Meester en ik je nu op dit moment op deze dag anaal ontmaagden? We waren alle twee zeer verrast, zonder nadenken direct kwam Marijke met haar antwoord.

U en de Meester mogen mij nu ter plekken net zo vaak en hard anaal bezitten als U wilt, het zou een eer zijn als U en de Meester mij nu vandaag anaal in bezit zouden nemen.

Mijn slavin schrok er duidelijk wel van, ze keek Marijke aan en zei, weet jij dat zeker slavin? Anaal was een harde grens en je weet wij respecteren grenzen.

Maar Marijke was heel duidelijk, Mrs en Meester, het zou me een eer zijn als U me zonder enige grens totaal zou willen bezitten, anaal mag U me en ik zeg dit heel bewust, nu ter plekken of elk ander door U gewenst moment in bezit nemen.

U zou me beide erg gelukkig maken me als totaal slavin te bezitten en mijn plek is onder U Mrs zoals Uw plek onder de Meester is. Ik zag aan mijn slavin dat ze erg blij was en dat ze iets in haar hoofd had. Ze keek me vragend aan en zonder een woord te wisselen wist ik dat ze nu Marijke wilde testen, was het geilheid van het moment of wilde ze echt een no limit slavin worden?

Omdat mijn slavin met een hoofdknik toestemming had wist ze dat ze alles mocht doen, als ik iets anders wilde zou ik wel ingrijpen. Resoluut keek ze Marijke aan en zei, slavin ik zal je met de strap-on als eerste bezitten en je sletten kont voorbereiden voor onze Meester. Ze stond op en liep naar de koffer, ze pakte de strap-on en bond die ervaren als ze is heel snel voor.

Ze keek Marijke aan die zei slechts, Mrs waar en hoe wilt U dat ik plaats neem zodat U me in bezit kunt nemen? Mijn slavin zei kort, ga voor me zitten op zijn hondjes, dan neem ik je nu ter plekken in bezit. Ze greep het potje glijmiddel om de strap-on met glijmiddel in te smeren.

Het bleek dat Marijke erg goed opgelet had want ze zei, Mrs heb ik toestemming te spreken? Mijn slavin zei, ja dat heb je. Heel overtuigd zei Marijke, Mrs ik weet dat ik slechts Uw slavin ben en geen wensen zou mogen hebben, maar als goed slavin zou ik zelf zonder glijmiddel U moeten kunnen ontvangen. U zou me een groot plezier doen als U me zonder glijmiddel zou bezitten, dan heb ik de kans U te laten zien en voelen dat ik serieus ben in mijn wens Uw eigendom en totaal slavin te zijn.

Het is Uw beslissing of U me met of zonder glijmiddel gaat bezitten, deze slavin wilde alleen aan U melden dat U met of zonder me mag bezitten. Mijn slavin keek me met een glimlach aan, dit was koren op haar molen, dit is het uitgangspunt van een echte slavin, omdat ik mijn slavin ken weet ik, vanaf nu heeft ze het zo nodige respect voor slavin Marijke totaal.

Ze legde het potje glijmiddel terzijde en zei, slavin neem plaats. Snel ging Marijke op zijn hondjes zitten. Mijn slavin nam stelling achter haar, we hebben een erg goede stabiele strap-on, die zette ze voor het maagdelijke kontje van Marijke en ze pakte Marijke bij de heupen en zei kort. Slavin tanden op elkaar en voor Marijke iets kon zeggen nam ze bezit van Marijke, niet erg snel maar wel constant, ze begon bij Marijke binnen te dringen, ondanks het gekreun van Marijke bleef ze doordrukken.

Zonder te stoppen drukte ze helemaal door tot ze over de volledige lengte bezit genomen had van Marijke. Toen stopte ze en zei, slavin haal rustig adem. Na even zo te hebben gezeten zei ze, oke slavin ik wil dat je nu verder voorover gaat zodat je niet meer op je handen steunt, maar op je schouders zodat je handen vrij zijn. Die handen gebruik je vervolgens om je hoerenkut te bewerken. Zonder verder af te wachten en blijkbaar overtuigd dat Marijke dit zonder meer zou doen, hield ze de heupen van Marijke vast en begon in een rustig tempo met het neuken van Marijke.

Ik zag dat Marijke met haar kut aan het spelen was, maar ook zag ik dat Marijke er blijkbaar al snel aan gewend was om anaal genomen te worden. Mijn slavin voerde het tempo op en zei, slavin ik neuk je nu harder, jij maakt NU jezelf klaar terwijl ik je neuk. En weer zonder af te wachten begon ze te pompen en te pompen, hard en ruw neukte ze Marijke nu anaal. En weer was duidelijk, Marijke genoot van pijn, onvoorstelbaar snel hoorde en zagen we Marijke klaar komen.

Ze vloog als een gek over haar klit met haar vinger, ik zag dat ze met de andere hand hard, heel hard aan haar kutlippen zat te trekken. Ja heerlijk, deze slavin genoot van pijn. Ze lag schreeuwend klaar te komen, zo heftig en snel het begon zo snel was het ook afgelopen, ze wilde nagenieten, maar daar dacht mijn slavin anders over.

Ze trok zich terug uit Marijke en zei, slet jij denkt na te genieten van je klaar komen? Vergeet dat maar, jij bent er voor ons plezier. Heel snel had ze de strap-on afgedaan en lag ze op haar rug, ze trok Marijke aan haar haren richting haar kut en zei slavin likken en doe het goed. Voor Marijke wist wat er gebeurde was ze met haar mond op de kut van mijn slavin gedrukt.

Mijn slavin kreunde, slet ik ben geil lik me klaar. Even later hoorde ik, slet ik wil dat je beter je best doet, ik wil je tong ruw over mijn klit voelen ik wil dat je me klaar likt en als ik klaar kom wil ik dat je in mijn schaamlippen bijt.

Slechts 2 min later was het zover, mijn slavin was erg geil en even later schreeuwde ze, slavin bijt in mijn kutlippen, Marijke deed wat ze opgedragen kreeg. Blijkbaar te zacht want mijn slavin schreeuwde, slavin bijten, verdomme harder, veel harder. Terwijl Marijke haar tanden in de schaamlippen zette ging de vinger van mijn slavin hard over haar klit en ze schreeuwde, slet trekken, hou vast, bijt in mijn kut en trek met je tanden aan mijn kutlippen En toen kwam ze schreeuwend heel luid schreeuwend klaar, even later zei ze, slavin lik me leeg, lik mijn kut schoon.


slavin te huur mooie naakte lesbische vrouwen

Ze wilde een financieel advies gezien ze een scheiding wilde. We zijn al 20 jaar getrouwd en ons sexleventje zakje een beetje weg. Ja ik dacht moet ik zo verder leven nee toch maar wat dan.

Op een avond zat ik op de computer wat te sexcontacten te bezien normaal als mijn vrouwtje greetje kwam klikte ik het weg maar nu niet ze keek waar ik naar … Meer lezen over Train voor mijn vrouw. Iemand nog leuke ideeën om dit verhaal te verlengen? Legenda code Paarse haarborstel is slip uit Blauwe haarborstel met blote kont op stoel zitten Groene haarborstel over de knie Rode haarborstel slaag op blote kont Roze haarborstel gruwelijke scheldkannonande Zwarte haarborstel gedwongen te pijpen Knalrode haarborstel riemslagen Gele haarborstel knijpen in tietjes Bruine haarborstel vastgebonden … Meer lezen over Codetaal.

Ik ben Annet en ben 20 jaar oud. Sinds een tijdje heb ik een Meesteres. Zij bepaalt mijn leven volledig, nu ja buiten mijn werk op dan. Marieke en ik hebben samen gestudeerd in Nijmegen en ze woont sinds ze is afgestudeerd in een klein huisje buiten de stad. Het was toch iets verder dan ik had gedacht, en bovendien zit er wat reliëf in de … Meer lezen over Suzanne en Marieke.

De slavin staat voor de voordeur van het huis van haar meester. Ze pakt de envelop en scheurt hem open. Mevrouw is een blanke dame van 30 jaar. Zij werd verliefd op Bente, een negermeisje van Er waren in een andere ruimte allerlei SM toestellen aanwezig. Iemand werd op een stoel gezet waar een buttplug aan vast zat en werd met handen en voeten vastgeketend. Een ander werd aan het Andreaskruis vast gezet. Toen de andere klaar waren met eten werd er gezegd jullie zijn deze vakantie maar nummers.

Op de even dagen moeten de even nummer Mijn dienen en op de oneven de andere. Jullie moeten alle dagen de klemmen dragen iedere dag word het gewicht iets zwaarder. Toen de meeste het begonnen uit te gillen van de pijn moesten ze voor de rest hun gag maar in houden.

Die mocht alleen nog af om bij de Meester de voeten en schoenen te likken. De even nummers moesten om de twee dagen de oneven nummers schoon likken en omgekeerd ook. Toen op een dag moesten de even nummers in de bus stappen maar kregen eerst een briefje opgeplakt. Ze werden naar verschillende plaatsen gebracht.

Ieder moest een andere Meester gaan dienen en na een tijdje werden ze weer opgehaald en gingen terug. De andere die achter gebleven waren moesten ondertussen extra hard werken ze moesten de Meester dienen en ook elkaar schoon likken. De vakantie zat er bijna op en de Meester was tevreden als beloning werd er nog kaarsvet op hun rug gegoten.

Toen het kaarsvet goed hard was moest de even groep het bij de oneven af halen en andersom. Die nacht moest iedereen naakt gaan slapen. Er werden er telkens twee omte beurt gewekt en werden aan elkaar geboeid. Zo was iedere man aan een andere vrouw geboeid. Zo werden ze de andere dag de bus ingeloodst en reden hun vrijheid weer te gemoed.

Het was een vakantie om niet snel te vergeten. In de bus werden ze van alles bevrijd en mochten ze hun eigen kleren weer aantrekken. De bus zette iedereen weer gewoon af of ze een normale vakantie hebben gehad.

Dat was voor de vrienden hun eerste kennis making met SM. En hoe langer ze al weer aan het werk waren hoe meer ze de vakantie en SM miste. Op een dag zag iemand van de vrienden een mooi pand te huur staan. En zei tegen de vrienden van zullen we samen iets beginnen we hebben die weken al wel wat ervaring opgedaan. En zo zijn de vrienden met toch nog een cursus een eigen club begonnen. Er melde zich al snel een Meesteres die op zoek was naar een andere ruimte.

Het werd een groot succes die club. Al was het voor de vrienden eerst wel wennen, het was toch heel iets anders dan hun eerste kennismaking met SM daar toen in die tochtige schuur.

Bij hun nieuwe club hadden ze in het pand verschillende ruimte´s en ook een binnenplaats, wanneer ze een slaaf buiten aan een boom wilde laten afkoelen. De vrienden die nu goede Meesteres waren geworden kregen ook het idee om hun slaven opdrachten in bijv.

Zo moesten ze in een mode zaak dames kleding gaan passen. En ook in dameskleding naar een feest gaan.

..Sexfilpmjes meesteres brabant


Ik legde mijn zwepen op de tafel en begon me rustig in te slaan met een vrij lieve zweep. Al heel snel was duidelijk dat ze best wel wat gewend was.

Ik voerde het langzaam op, uit ervaring weet ik na zoveel jaren wel dat inslaan echt nodig is om het lichaam en de state of mind te zetten.

Dus ik liet me niet verleiden door haar lichaam die duidelijk aangaf dat het veel harder kon en moest gaan. We hadden tot Langzaam voerde ik de intentie op en wisselde naar minder lieve zwepen en zag dat ze al snel in een roes kwam.

Subspace was het nog niet maar de mij zo bekende roes was duidelijk al aanwezig. Ze voelde zich blijkbaar er op haar gemak bij me. Haar billen waren inmiddels al redelijk rood met enkele striemen, ook haar mega tieten hadden al enkele kleine striemen.

Ik pakte de volgende zweep en liet die zeer goed gericht voor het eerst met een zweepslag op haar bil komen, ik ken deze zweep al jaren en dus ook de uitwerking, dus ik nam stelling en direct toen de slag aan gekomen was, had ik haar al vast.

Inderdaad die was even aangekomen. Haar lichaam sprak gelukkig boekdelen, ze genoot. Even ging ik met mijn vingers door haar kutlipjes en inderdaad ze was nu nog natter als net bij de keuring. Ik besloot even met een zeer geniepig zweepje haar billen te bewerken.

Ze had me verteld dat ze bont en blauw mocht worden ondanks dat ze getrouwd was. Zelf zou ze dat oplossen. Haar wens om met een ervaren sadist een sessie te hebben was sterker dan het probleem enkele dagen striemen te hebben. Ik stond lekker in balans dus kon starten, met een glimlach zei ik, tanden op elkaar. Ze wist echter zeer zeker wel wat ik bedoelde.

Direct nam ik een candans aan met deze zweep en voerde zowel de intentie als de snelheid op. Ik wist dat ze dit nooit langer dan 1 max 2 minuten vol kon houden, ik stond goed opzij zodat ik de smalle zweep op haar billen kon laten neer komen, maar ook haar gezicht kon aflezen.

Ik zag dat ze zich helemaal liet gaan, toen stopte ik, ze bewoog haar lichaam snel van links naar rechts en terug toen ik stopte, ten teken dat ik niet mocht stoppen. Maar dat bepaal ik en niet de slavin waar ik mee speel. Ik legde de zweep weg en zag dat de billen al erg mooi werden. Snel liep ik naar mijn slavin, begeleide haar voor Marijke en zonder dat ik iets hoefde te zeggen was een lichte druk op de schouders voldoende.

Mijn slavin wist dat ze op de knieen moest, dat deed ze dan ook direct. Ik pakte haar handen en legde die op de heupen van Marijke die er van schrok, ze voelde blijkbaar aan dat dit vrouwen handen waren.

Een kleine druk op het achterhoofd was voldoende, mijn slavin wist wat ik verwachte. Ze opende zachtjes de kutlippen van Marijke en begon te likken.

Ik ging achter Marijke staan en hield haar stil. Ze was duidelijk even van slag, geil geworden van de pijn voelde ze voor het eerst van haar leven de tong van een vrouw op haar clitje en langs haar kutlippen.

Ik fluisterde in Marijke haar oor, slet voel eens hoe een ervaren slavin likt. Concentreer je op je kut, concentreer je op wat je voelt. Ze wilde zich weg draaien van mijn slavin maar die hield haar stevig vast, de spreidstang deed ook zijn werk. Marijke begon al extreem snel te hijgen en te kreunen, ik fluisterde weer in haar oor, slet je bent geen hetero meer, je kut word gelikt door een vrouw, nu ben je een bisex slet.

Verzet je maar niet, mijn slavin weet hoe ze een kut moet likken. Word je al geil? Voel je al dat je op een vrouwen tong gaat klaar komen? En ja hoor al na 2 maximaal 3 min dat mijn slavin Marijke aan het likken was, kwam ze klaar.

We voelde Marijke klaar komen met heel haar lichaam. Voor haar was het duidelijk de eerste keer dat ze door een vrouw klaar gelikt werd. Ze stond te trillen en kreunen en ik tikte mijn slavin kort op haar hoofd, ten teken dat ze moest stoppen.

Ik zag Marijke haar heupen naar voren bewegen, ze wilde blijkbaar nog even de tong voelen. Dus ik zei, slet zie ik dat goed, als hetero druk jij je kut nog meer naar voren zodat een vrouw je verder kan likken? Met en glimlach constateerde ik dat ze nu zeker vaker een vrouwen tong wilde voelen en vanaf vandaag zeker geen hetero meer zou zijn. Ik begeleide mijn slavin op de benen en zei zacht in haar oor, streel haar zacht niet geil. Ook dat kon ik rustig aan mijn eigen slavin over laten.

Ik ging rustig in een stoel zitten en zag dat mijn slavin liefdevol Marijke haar lichaam streelde. Marijke haar lichaam reageerde optisch duidelijk verward, ze was geen vrouwen handen gewend. Maar al snel kwam Marijke tot rust en liet ze het over zich heen komen en genoot ze. Vanaf de stoel waar ik zat was het een heerlijk gezicht twee slavinnen die samen bezig zijn, dat wil zeggen de een die de ander aan het strelen is omdat ze heel erg goed weet hoe heerlijk de zweep is, maar ook dat het intens warm zal zijn in vooral op dat moment haar billen want die hadden het meest te verduren gehad.

Na een tijdje zei ik kort, stop, mijn slavin stopte direct. Ook deed ze direct 2 stappen naar achter en stond ze in de slavinnen houden te wachten op de volgende opdracht. Rustig sprak ik toen ik zei, Marijke ik heb net met je billen gespeeld door er de zweep op te laten komen, ben je er klaar voor om meer en vooral intenser de zweep en de cane te voelen? Ze knikte heftig heel heftig van ja. Blijkbaar was ze nog in staat van ontvangen. Om haar hier in te houden stond ik snel op en pakte een midden gemene zweep.

Met matige slagen liet ik de zweep op haar billen neer komen en besloot nu alleen de billen onderhanden te nemen zodat ik makkelijker de kracht gelijk aan kon houden. Immers billen en tieten zijn anders te behandelen dan bijv de onderrug en die verantwoording moet blijven. Ik stopte even en liep naar mijn slavin en deed de blinddoek af, vervolgens fluisterde ik in haar ook, let op haar gezicht en geef me een teken.

Hiermee legde ik een stukje verantwoording bij mijn zeer ervaren slavin. Natuurlijk dien ik zelf op non verbaal te letten maar mijn slavin is ervaren en kan me zo mooi ondersteunen. Ook wist ik dat mijn slavin het heel erg vind dat ik stop op het moment dat ze bijna klaar komt op de pijn en dus ze dit genot zeker aan Marijke zou gunnen. Daarom ook niet te snel in zou grijpen. Ik wist dat Marijke het niet kon horen wat ik tegen mijn slavin zei, dus ik gaf haar opdracht op mijn teken Marijke haar grote tepels te pakken en die zeer pijnlijk te bewerken.

Snel nam ik weer positie rechts achter Marijke  Ik kon nu Marijke goed zien, hoefde mijn hoofd maar iets naar achteren te draaien om ook mijn slavin te zien en kon de zweep goed gebruiken. Ik had nu mijn lievelingszweep in de rechterhand en de cane in de linker.

Al snel zag ik dat Marijke het weer helemaal over zich heen liet gaan en zich helemaal kon geven, ze genoot duidelijk van de zweep. Stap voor stap voerde ik het op, wetend dat alleen getrainde sletten deze intentie kunnen hebben constateerde ik tot mijn genoegen dat voor Marijke dit zeker niet de grens was. Natuurlijk voelde ze het zeer goed maar ze kon het duidelijk hebben, ik zag dat haar billen nog roder werden en de nodige striemen werden nu stap voor stap een rood geheel. Op dat moment zag ik ook dat Marijke in subspace raakte, ik keek naar mijn slavin die met een grote glimlach op haar gezicht slecht ja knikte.

Dit ten teken dat ze het zelfde zag als ik. Snel liet ik de zweep vallen en nam de cane waar ik zeer gericht de billen mee begon te bewerken. Er zeer op verdacht zeker nu de onderrug of de bovenkant van de benen niet te raken.

Ik keek naar mijn slavin en zei kort, NU. Direct reageerde mijn slavin door de tepels van Marijke te grijpen en die zeer pijnlijk te bewerken, ik wist dat ze nu zeer zeker Marijke haar tepels hard en zeer pijnlijk zou bewerken. Dus kon ik me op de billen concentreren en liet nu de cane slag na slag op de billen komen, nu met behoorlijke kracht. Door de gag heen hoorde we Marijke schreeuwen en kreunen en toen explodeerde Marijke. Ze stond klaar te komen, ze kon niet meer staan, ze liet zich aan het touw hangen en was nu helemaal niet meer op de wereld, voor het eerst van haar leven stond ze klaar te komen op pijn.

Zowel mijn slavin als ik weten hoe heerlijk dit is. Haar billen waren nu totaal rood met enkele bloeduitstortingen, maar daar hoefde we niet over in te zitten. Ik stopte met de cane en mijn slavin begon liefdevol de tieten van Marijke te strelen, hierbij omzeilde ze de tepels omdat die zeer zeker nu erg heel erg pijnlijk zouden zijn. De Meester zei je bent net wakker dus doorlopen anders kunnen de andere ook niet door.

Toen ze eindelijk terug waren kregen de meeste wat te eten en water. Maar de gene die de andere ophielden werden gestraft. Er waren in een andere ruimte allerlei SM toestellen aanwezig.

Iemand werd op een stoel gezet waar een buttplug aan vast zat en werd met handen en voeten vastgeketend. Een ander werd aan het Andreaskruis vast gezet. Toen de andere klaar waren met eten werd er gezegd jullie zijn deze vakantie maar nummers. Op de even dagen moeten de even nummer Mijn dienen en op de oneven de andere.

Jullie moeten alle dagen de klemmen dragen iedere dag word het gewicht iets zwaarder. Toen de meeste het begonnen uit te gillen van de pijn moesten ze voor de rest hun gag maar in houden. Die mocht alleen nog af om bij de Meester de voeten en schoenen te likken. De even nummers moesten om de twee dagen de oneven nummers schoon likken en omgekeerd ook. Toen op een dag moesten de even nummers in de bus stappen maar kregen eerst een briefje opgeplakt.

Ze werden naar verschillende plaatsen gebracht. Ieder moest een andere Meester gaan dienen en na een tijdje werden ze weer opgehaald en gingen terug. De andere die achter gebleven waren moesten ondertussen extra hard werken ze moesten de Meester dienen en ook elkaar schoon likken. De vakantie zat er bijna op en de Meester was tevreden als beloning werd er nog kaarsvet op hun rug gegoten.

Toen het kaarsvet goed hard was moest de even groep het bij de oneven af halen en andersom. Die nacht moest iedereen naakt gaan slapen. Er werden er telkens twee omte beurt gewekt en werden aan elkaar geboeid. Zo was iedere man aan een andere vrouw geboeid. Zo werden ze de andere dag de bus ingeloodst en reden hun vrijheid weer te gemoed. Zij werd verliefd op Bente, een negermeisje van De blanke mevrouw merkte, dat haar vriendin van sadisme hield.

Op een avond kwam Mevrouw bij haar donkere del. Mevrouw liet Bente zich uitkleden op haar hakken na. Bente moest het gordijn aan de straatkant opendoen. Toen kwam … Meer lezen over Bente wordt aangeboden. Ik en mijn slavin liepen rond op de slavinnen markt, we kwamen aan op de tiener afdeling. Ik en mijn slavin zagen meteen een 19 jarig meisje. Ze was slank, had donker haar, een D cup, veel blauwe sexy oogschaduw, ongeveer 1m70 en had een latex minirokje aan met een rits die aan haar keel … Meer lezen over De ultieme seks slavin.

Johanna, een onderdanig vrouwtje van zeven en twintig jaar, woonde in een vrij groot huis, maar voelde zich vaak alleen.

slavin te huur mooie naakte lesbische vrouwen