Ik was inmiddels al erg geil geworden en kon met niet bedwingen. Ik pakte haar bij haar achterhoofd en duwde haar hoofd over de volle lengte van mijn lul. Ze kwam even lucht te kort, dus liet ik hem weer langzaam terug glijden om meteen haar hoofd weer naar beneden te duwen.

Dit maal deed ik het wat harder. Ze keek wat verschrikt omhoog, maar dat vond ik alleen maar geil en was voor mij het sein om dit nog even vol te houden. Na een paar minuten voelde ik, dat mijn lul op springen stond en liet haar hoofd los.

Onmiddelijk liet ze, mijn harde paal uit haar mond glippen. Ze stond op en draaide zich om. Ik dacht dat ze zou vertrekken, maar in plaats daarvan schoof ze haar rok omhoog. Ik kon duidelijk een witte tanga zien zitten tussen haar bilspleet. Terwijl ze de tanga opzij schoof zei ze schor: Ik liep op haar af en pakte haar bij haar brede heupen. Ze bukte automatisch voorover en hield zich vast aan een stapel dozen. Ik leidde mijn lul naar haar kutje.

Ze was blijkbaar toch lekker nat geworden, want mijn lul gleed makkelijk naar binnen. Ze was nog lekker strak en mijn dikke lul duwde haar lippen flink opzij. Ik duwde mijn lul nog verder naar binnen en voelde hoe haar hele schacht werd gevuld. Ze begon zachtjes te kreunen. Ik trok langzaam terug, greep haar nog wat steviger bij haar heupen en ramde toen mijn hele lul hard en diep in haar kut. Een kleine gil kon ze niet voorkomen en ik begon hevig op haar in te beuken.

Ze keek even achterom en recht in mijn ogen. Haar mond viel open en zag een supergeile blik in haar ogen.

Ook dit duurde een paar minuten, want met haar kurspieren wist ze me goed uit te melken. Ik voelde dat het sperma zich omhoog begon te stuwen. Snel trok ik terug. Ze keek om en zei: Ik plantte mijn paal tegen haar aars en wilde hem voorzichtig naar binnen drukken.

Ze kwam plotseling wat rechtop en zei: Dat was ik echter niet van plan en duwde haar met flinke kracht weer voorover. Ze voelde dat ik niet naar luisterde en sprong op. Meteen pakte ik haar bij haar arm, maar ze wist zich los te rukken. Ze keek me even angstig aan en zag meteen in mijn ogen dat ik niet van plan was om op te geven.

Dat was voor genoeg en probeerde weg te komen, ze rendde met haar slip nog op haar knieen naar de deur achter in het magazijn. Ik snelde haar achterna en we kwamen in een halletje uit. Ik zag dat ze het toilet in wilde en kon nog net voorkomen dat ze de deur achterzich dicht trok. Deze kleine achtervolging had me alleen maar geiler gemaakt en draaide haar bruut om.

Opnieuw pakte ik haar bij haar hoofd en duwde hem met al mijn kracht naar beneden. Haar hoofd zat bijna in de toiletpot en haar ronde billen staken omhoog. Ik tufte wat speeksel tussen haar bilspleet en drukte mijn, nu keiharde, lul direct in haar bruine holletje. Ze gilde hard en probeerde uit alle macht er onderuit te komen. Maar het toilet was klein en ik bleef haar stevig naar beneden drukken.

Ze kon onmogelijk weg. Ik begon hard in haar in te beuken en ik hoorde haar snikken en gillen. Langzaam begon ze de strijd op te geven en zakte ze een beetje door haar knieen. Hierdoor kon ik haar nog verder naar beneden duwen en haar hoofd stak nu in de toiletpot. Met één hand bleef ik haar naar beneden duwen, terwijl ik met de andere naar het koord greep. Het toilet maakte een bulderen geluid en stortte liters water in de pot.

Haar mooie gezichtje was in 1 klap zeiknat geworden en haar natte haren plakte in haar gezicht. Dit gezicht was zo geil en bleef lekker stug doorpompen. Terwijl ik haar zo hardhandig neukte, trok ik nog een paar keer aan het koord. Het was voor een complete vernedering om zo geneukt te worden. Ik voelde dat ik het niet lang meer vol zou houden en beleefde 1 van mijn heftigste orgasmes.

Ik voelde zeker 6 golven door mijn pik heen trekken. De vorige avond had hij haar gehele lichaam bekeken, gewreven en afgedroogd met een handdoek. Hij had dingen geziendie buiten de wildste dromen lagen van een veertienjarige jongen. Zij was er verbaasd over dat hij had kunnen slapen zonder deze spanning te ontladen. Zij had er zelf ook moeite mee gehad. En nu wordt hij dadelijk wakker met een beschamende natte plek in zijn onderbroek, die hij niet kan verbergen.

Zij probeerde te bedenken of kon zij doen alsof niets gebeurd was, of zij moest opstaan voordat hij wakker wordt. Zij vermoedde dat dat niet zou werken. Wel, zij was er zelf nauw bij betrokken, ze was zijn moeder en alleen eerlijkheid zou in deze situatie kunnen werken.

Dus zij sloot ze haar ogen maar weer en probeerde nog een beetje slaap te vatten voordat hij wakker zou worden. Het was nog pas zes uur uur toen zij een doelbewuste beweging tegen haar heup aan voelde. En vervolgens een gegrom en een levendig gefluisterd: Zij rolde naar hem toe en richtte zich op, op haar elleboog. Haar bekken lag tegen zijn zijkant en haar borst rustte tegen zijn schouder. Zij realiseerde zich plotseling dat zij hem confronteerde met close-up van haar blote borst, maar zij wilde op dit moment geen plotselinge bewegingen maken.

Vroeg licht hier, nietwaar? Zij kon voelen dat hij twijfelde tussen de wens zich om te te draaien zodat zij de natte plek niet zou voelen, of lekker tegen haar aan te kruipen, tegen de warme borst die tegen zijn schouder aanlag. Hij kromp in elkaar alsof hij een electrische schok kreeg. Het gebeurt alle jonge mannen wel eens, vooral na een seksueel frustrerende avond.

Hij legde zijn hoofd tegen haar aan, met zijn wang tegen haar ene borst, terwijl zijn adem vuurkooltjes aanblies in haar andere borst. Zij bloosde terwijl hij toekeek hoe haar tepel zich oprichtte en hard werd. Zij haalde diep adem maar trok zich niet terug. Er is niets gebeurd, alleen een natte onderbroek die ik wel voor je zal wassen. En nu stil blijven liggen zoals je ligt, jonge man, en dat is een bevel!

De wastafel zat aan haar kant zodat zij alleen de kraan maar open hoefde te draaien om een washandje grondig met warm water te kunnen bevochtigen. Gedurende de nacht was haar slipje volledig in haar bilnaad getrokken, zodat Jimmy een prachtige uitzicht had op haar billen. Hij vroeg zich af waarom zij juist dit specifieke slipje had aangedaan, een slipje dat gemaakt was om door mannen bewonderd te worden. Hem omdraaiend, legde zijn moeder het warme washandje op zijn buik en begon zachtjes zijn onderbroek omlaag te trekken.

Zij trok zijn onderbroek over zijn voeten heen en gooide hem in de wasbak. Vervolgens pakte ze het de washandje, en begon voorzichtig zijn buik en en zijn jongensachtige geslachtsdelen te wassen.

Haar oorspronkelijke bedoeling was om hem op zijn gemak te stellen met wat moederlijk zorg, maar vanaf het moment dat haar vingers zijn schaamdelen raakten, begon een ander deel van haar het over te nemen. Zij voelde een bijna onweerstaanbare aandrang om zijn slap geworden penis te kussen, maar ze kon dit nog net onderdrukken en ze begon met zachte vingers, en met het washandje, hem zorgvuldig schoon te wassen.

Het feit dat er pas dertig minuten verstreken waren sinds zijn orgasme, betekende niets voor een veertienjarige jongen die door een mooie, bijna naakte vrouw met zachte handen wordt gestreeld. Hij werd opnieuw hard binnen een paar seconden. Haar gezichtsuitdrukking veranderde niet, ook al verdubbelde haar hartfrequentie zich, terwijl zij zijn stijve lid omhoog hield en het voorzichtig, maar oh zo grondig, schoonveegde. Wacht even, dan pak ik een handdoek.

Zij hulde zijn lid in de doek en wreef en wreef en wreef, om hem goed af te drogen. Tenslotte sloot zij haar hand stevig om zijn stijve piemel en trok de handdoek omhoog, om zijn voorhuid weer om zijn eikel te laten glijden. Terwijl de ruwe handdoek omhoog gleed kwam hij bijna klaar. Een moment van stilte volgde, terwijl zijn hijgende ademhaling zich langzaam weer vertraagde. Beiden keken gehypnotiseerd naar zijn kloppende erectie. God, wat voelde dat goed!

Maar wat moet ik nu doen? Het gaat vanavond vast weer gebeuren. Mams, ik denk dat ik het niet eens tot vanavond ga uithouden. Elke keer dat ik iets voor hem doe, werk ik mij dieper in de nesten. Nu begint hij al te eisen dat er een seksuele activiteit moet plaatsvinden.

Zij kwam langzaam uit haar trance, en schakelde over op haar moeder-modus. Had zij hem maar meteen gewassen, toen hij net klaargekomen was Maar nee, bij een tiener is de hersteltijd waarschijnlijk nul.

Ik wilde je alleen geruststellen. Het klinkt misschien raar, maar wij ik denk dat we onze regels maar moeten veranderen, zodat masturberen ook is toegestaan. Nee, niet alleen toegestaan, het wordt zelfs aangemoedigd. Als je wilt, mag je jezelf gerust bevredigen. Hij leek wel een schaakmeester die zijn strategie uitdenkt tot vele zetten in de toekomst. Zijn uitdrukking ging over in onschuldige nieuwsgierigheid.

Want ik zie dat jij ook heel opgewonden bent! Tussen haar gespreide dijen was het hele gebied verkleurd en zichtbaar vochtig geworden. Zij liet haar armen zakken en keek verslagen, tot vreugde van haar zoon, die wist dat er een grote kans was dat zij opnieuw iets aan hem zou toegeven.

En ja, ik denk dat ik seksueel opgewonden ben doordat ik jou heb gewassen. Maar ik denk niet dat het een goed idee is voor mij om die dingen te doen Vergeet niet dat ik je moeder ben, en jij bent pas veertien! Denk je soms dat het gemakkelijk voor mij is om mij af te trekken als jij zit toe te kijken? En jij hebt het net zo nodig als ik, is het niet?

Je was gisteravond al opgewonden en jij hebt niet eens een natte droom gehad, zoals ik! Toen zijn moeder niet antwoordde, maar hem alleen uitdrukkingsloos aanstaarde, voelde hij dat hij op het punt stond te winnen, als hij voorzichtig te werk ging, zonder haar verantwoordelijkheids gevoel op te wekken. Hij legde voorzichtig zijn handen op haar schouders en trok haar naar beneden, naast zich op het bed.

Zij bood geen verzet. Hij ging naast haar liggen en trok haar slipje met twee handen langs haar lichaam omlaag. Terwijl hij het uit haar bilspleet trok voelde hij hoe de plakkerige kleverigheid het slipje op zijn plaats probeerde te houden. Zijn moeder voelde het ook, maar zij leek zich over te leveren aan haar geheime lustgevoelens, want ze hief haar heupen en benen op, om hem te helpen. Hij wierp het slipje in de wastafel. Hij deed haar benen uit elkaar, net zoals op de Penthouse-foto's.

Zij had zich daar niet gschoren, zoals de meeste van de fotomodellen, maar hij zag wel een klein knopje door de haren heen steken, en wist dat dit haar kietelaar was. En die was nu veel groter en roder dan hij gisteravond was geweest. Hij hoorde iets wat klonk als een gesmoorde snik in haar keel. Hij nam haar verste hand op, en legde die op haar buik en duwde haar wijsvinger omlaag tussen haar benen. Haar andere hand legde hij op haar boezem. Hij zag hoe ze haar borst behoedzaam streelde, vervolgens begon ze haar tepel met de toppen van haar vingers te strelen.

Kleine pukkeltjes vormden zich op de bruine vlek rond haar stijve tepel. Zij begon te knijpen en te trekken aan de donkere centrale pukkel, harder en harder. Zij kreunde maar ging door, schijnbaar in trance. Tegelijkertijd begon haar andere hand te bewegen, haar vingers gleden zachtjes over de hele regio van haar navel, tot aan haar heupbeenderen en het schaamhaar, rondom haar opgezwollen schaamlippen en over de binnenkant van haar dijen.

Na een aantal minuten vingeren, begonnen haar drie middelste vingers zich te concentreren op haar schaamlippen, de middelste draaide zachtjes om het rode opgezwollen knopje, haar kietelaar!

De andere twee streelden naast haar klitje tussen schaamlippen. Volgens de ingezonden brieven in Penthouse was dit het gebied waar vrouwen echt geprikkeld van werden. En wow, het werkte inderdaad zo bij zijn moeder! Haar heupen begonnen mee te schokken in het ritme van haar strelingen. Het verbazingwekkende succes van zijn gedurfde gok maakte dat hij nog wel iets meer wilde proberen. Haar ogen waren nu helemaal open, maar zij staarde zonder iets te zien naar het plafond, alsof ze zichzelf probeerde wijs te maken dat zij alleen was.

Hij pakte haar andere hand en probeerde hem zachtjes weg te trekken van haar borst. Hij legde haar arm tussen hun beider lichamen, en terwijl hij zich iets omdraaide, zorgde hij ervoor dat haar hand tegen zijn penis aan kwam te liggen. Toen hij ook die hand wilde weghalen, zodat zij haar haast dwangmatige masturbatie moest stoppen, stuitte hij op verzet en hij moest flink trekken terwijl zij hevig kreunde en zich verzette.

Hij legde hem op aan haar andere borst waar zij automatisch in de gezwollen tepel begon te knijpen en te rollen met drie vingers. Hij legde nu zijn eigen hand op haar onderbuik. De huid, de gevoelige huid van zijn moeder, was soepel en zacht. Haar buikspieren spanden zich en ze mompelde zachtjes "Nee.. Maar zij liet zijn hand toe om precies doen wat haar eigen hand eerder had gedaan en zijn vingers streelden zachtjes langs de binnenkant van haar dijen. Hij concentreerde zich op het juiste gebied, raakte haar kietelaar heel even aan, en vervolgens plaatste hij zijn drie vingers, net zoals hij het haar had zien doen, op haar schaamlippen naast haar clitoris.

Hij drukte op de kern met zijn middelste vinger, trok weer terug en drukte wijs en ringvinger in de gleuf ernaast, en herhaalde dit patroon ritmisch totdat haar bekken opnieuw begon te bewegen.

Zijn ontdekkingsreis was nog niet compleet. Hij besloot om deze puzzel helemaal op te lossen. De ultieme vraag van alle puberende jongens is altijd "Waar zit het gaatje? Jimmy wilde dit uitzoeken. Zijn vingers gleden door zijn moeders gleuf, probeerden zich naar binnen te drukken, verplaatsten zich verder naar beneden en, heel plotseling, en tot zijn grote verbazing, werden ze naar binnen gezogen in een warme natte zuigende put!

Hij voelde aan, dat hij zich niet aan haar aan haar woorden hoefde te houden. Zij probeerde de verantwoordelijkheid van zich af te schuiven, omdat ze zijn moeder was, verder niet. In plaats daarvan nam hij zijn andere hand van haar borst en gebruikte die om haar vrije hand rondom zijn erectie te leggen.

Zij greep zijn erectie vast met een kracht die bijna pijnlijk voor hem was. Terwijl hij zijn vingers in en uit haar glibberige kut bewoog, voerde zij een tegengestelde beweging uit op zijn stijve lul. Na een paar seconden voelde hij dat hij zou klaarkomen, als zij hiermee doorging.

Hij verplaatste haar hand van zijn piemel naar zijn ballen. Dit is het lekkerste wat ik ooit heb meegemaakt. Ik wil nog niet klaarkomen! Zij stootte een dierlijke kreun uit en kuste hem hartstochtelijk met open mond en haar tong drong bij hem binnen. Hij leerde snel, zijn vingers gingen dieper en dieper, steeds verder in haar glibberige kut. Ondertussen streelden haar vingers zachtjes over zijn binnenste dijen, over zijn ballen en zijn kloppende lul, met vrouwelijke deskundigheid.

Tenslotte werden haar heupbewegingen wilder. Vreemde geluiden kwamen achter uit haar keel. Zij kneep haar vuist bikkelhard om zijn lul en bewoog hem snel omhoog en omlaag.

Hij probeerde haar tempo bij te houden met zijn vingers in haar vagina. Toen zijn sperma onverbiddelijk uit zijn ballen begon op te borrelen, gingen de heupen van zijn moeder omhoog vanaf het bed, en haar kut sperde zich zo ver open, dat zijn vingers de zijkanten niet meer konden voelen.

Haar gezicht vertrok zich tot een grimas terwijl zij wilde een wilde kreet probeerde te smoren. Haar kringspieren krompen plotseling ineen en knepen in zijn vingers alsof het een bankschroef was. Hijgend opende zij haar kut opnieuw, precies op het moment dat de tweede golf zaad over haar borsten spoot. Hun wederzijdse krampen gingen door en door Hij viel op zijn rug, volledig uitgeput. Zij lagen naast elkaar, bang om elkaar aan te kijken, terwijl hun ademhaling langzaam weer normaal werd.

Zij kon niets bedenken om te zeggen, niets om de emoties uit te drukken die zij voelde. Na een paar minuten - het leek en eeuwigheid - ging haar hand langzaam naar de zijne en voorzichtig gaf zij er een kneepje in. Hij kneep zachtjes terug. Hun communicatie was voltooid, hun ogen vielen dicht en terwijl de nieuwe dag aanbrak vielen beiden in slaap.

Danielle werd weer wakker toen het al bijna acht uur was. Zij lag nog steeds op haar rug, maar Jimmy had zich opgerold, met zijn rug naar haar toe. Zij besloot hem te laten slapen - dan kon zij mooi het wasje even doen. Zij stond op, rekte zich uit, en keek naar haar benen. Zij zou later wel douchen. Jimmy zou zich bedrogen voelen als hij niet had mogen kijken Hmmm, eigenlijk mocht zij niet zo denken, maar op deze bijzondere ochtend kon het haar voor deze keer niets schelen! Zij liet de wasbak vollopen met warm water en terwijl zij het ondergoed op de hand waste, begon ze van de ene op de andere voet te dansen.

Het toilet was twee deuren verderop en ze stond hier poedelnaakt. Zij wrong haar slipje en zijn onderbroek uit en hing ze snel op het handdoeken rekje. Haar ogen doorzochten de kamer naar iets om snel aan te kunnen trekken.

Nee, dan zou Jimmy denken dat zij terugkwam op haar belofte. Haar bloes en spijkerbroekbroek: Vlug in haar nakie, dan maar? Toen zij nog met haar vroegere man Gerard was, zou zij waarschijnlijk poedelnaakt de gang opgelopen zijn, en iedereen die zij tegenkwam in verlegenheid hebben gebracht met een glimlachend "Good Morning. Maar dat deel van haar leven was voorbij.

Het was tamelijk lang, en zij was wat korter dan hij, met name haar romp. Het zou de vitale delen wel omhullen. Zij trok snel het T-shirt aan, en voelde zich ondeugend en schaamteloos. Behalve dat het strak zat om haar borsten, en dat het een klein beetje te kort was, zodat het kon opwaaien en haar billen ontbloten, leek het wel goed genoeg te zijn.

En zij had geen tijd om haar mening te veranderen. Oh, God, als het toilet maar niet bezet was, anders zou de vloerbedekking op de gang wel eens nat kunnen worden.

Zij deed de deur open en dacht er net op tijd aan om de sleutel mee te nemen. Ze haalde diep adem en hief haar hoofd omhoog en haar schouders naar achteren. Zij was vast van plan op niet te letten op de onderkant van het T-shirt. Zij liep langzaam de gang op en sloot de deur zachtjes achter zich. Het toilet was vrij, zodat zij kon gaan zitten en zichzelf met een zucht van verlichting leeg liet lopen.

Toen ze weer buitenkwam en terug liep, hoorde zij een deur open gaan. Was haar voorkant wel bedekt? Het voelde alsof dat wel zo was, maar de achterkant van het T-shirt was veel te kort. Haar billen waren bloot. Zij liep langzaam en statig verder. Kon die persoon iets zien? Wist hij dat zij niets onder het T-shirt aan had? Na wat een eeuwigheid leek, bereikte zij haar eigen deur en stak de sleutel erin. Het slot ging open en zij opende de deur En ze struikelde over de drempel, viel op het bed met haar blote billen hoog in de lucht.

Jimmy schrok wakker toen zijn moeders lichaam op zijn benen viel. Hij keek nog het op tijd naar het voeteneind om haar met haar mooie, blote achterwerk over de grond te zien kruipen en de deur te zien sluiten.

Daarna kreeg hij het hele verhaal van zijn in verlegenheid gebrachte moeder te horen. Zijn nauwelijks onderdrukte gegrinnik was besmettelijk, en Danielle begon giechelend samen met haar zoon te speculeren over wat die mysterieuze toeschouwer wel gedacht moest hebben van haar optreden. Toen zij bedaard waren, kreeg Jimmy ook hevige aandrang om te plassen, maar tot zijn teleurstelling vond zijn moeder dat het T-shirt niet lang genoeg was om zijn bungelende lid te verhullen.

Dus trok hij zijn broek aan en haastte zich over de gang. Nadat hij terugkwam gingen ze om beurten douchen en Jimmy stond er weer op om zijn moeder af te drogen. Er was deze keer geen enkele twijfel over of hij ook haar voorkant mocht afdrogen. Met een melodramatisch klinkende teleurgestelde grom, stopte de jongen zijn alweer stijve geslacht in zijn broek. Zij kleedden zich aan en gingen naar beneden voor het ontbijt. Een Engels ontbijt is een waar feest, en de herbergier, een logge, wat vette veertiger, was bijzonder beleefd tegen die Nederlandse moeder en haar zoon.

Hij deed erg zijn best om te vragen of hun kamer naar wens was geweest. Zijn grijns werd bijna een glimlach toen Jimmy hem zei dat ze een heerlijke nacht hadden gehad, terwijl Danielle, hevig blozend, wel door haar stoel kon zakken. Zij verslikte zich bijna in een speksliertje toen de man eraan toevoegde dat hij blij was dat zij zonder problemen het toilet had gevonden, die ochtend.

En hij knipoogde naar Jimmy toen hij daana opmerkte dat hij vandaag hun drempel beter ou moeten vastzetten. Ze pakte hun fotocamera, de paraplu's en andere toeristische benodigdheden, en vertrokken om Stratford en het omringende platteland te bekijken.

Het was een warme dag en het weer bleef wat de Engelsen "glorieus" noemen en afgezien van de gebruikelijke problemen die buitenlanders hebben als ze op Britse wegen rijden, was hun trip heel bevredigend. Stratford zelf was een beetje een teleurstelling, zelfs voor Danielle, zodat ze snel deze toeristische trekpleister verlieten en afdaalden naar de Cotswolds. Naarmate de dag vorderde, kreeg Danielle echter steeds meer twijfels over de gebeurtenissen van de afgelopen nacht en de vroege ochtend.

Zij was verstandig genoeg om te beseffen dat zij niet een misdadig monster was dat seksueel misbruik had gemaakt van een kind. Misschien moesten sommige dertien jaar oude meisjes wel beschermd worden tegen sommige volwassen mannen, maar elke veertienjarige jongen zou wensen om met een rijpe vrouw te mogen doen wat Jimmy bij haar had mogen doen.

Nee, het was niet zozeer het maatschappelijke taboe. Het grootste probleem was, dat zij de controle die zij als zijn moeder nodig had, niet wilde verliezen.

Zij kon nog steeds zijn zachte maar oh zo vastberaden handen voelen, die vanochtend in bed de leiding va haar overgenomen hadden. Zij was als een marionet in zijn handen geweest, ze had precies gedaan en zelfs gevoeld wat haar poppenspeler had gewild dat ze deed en voelde. Laat in de namiddag liepen ze over een openbaar voetpad tussen de velden. Het briesje was heerlijk koel, de uitzicht was prachtig er was geen mens te bekennen binnen een afstand van een paar kilometer.

Jimmy pakte haar hand voorzichtig in de zijne en bleef naast haar lopen. Een paar minuten later legde hij zijn arm om haar taille. En toen ze op een heuveltop stilstonden om te genieten van het uitzicht, trok hij haar zachtjes maar vastberaden tegen zich aan. Zijn lippen raakten haar mond, zijn handen gleden langs haar taille naar haar billen, en hij kneedde eerst de ene en toen de andere.

Haar sensaties waren zo direct en krachtig dat zij zich bijna had overgegeven aan haar vurige zoon. Maar met een grote wilsinspanning draaide zij soepel haar mond opzij, schurend over zijn warme lippen. Zij gaf hem een moederlijk kneepje in zijn wang en tegelijkertijd bevrijdde zij zich handig uit zijn greep. Zij mompelde een lachende waarschuwing over voorzichtig zijn in het openbaar, maar haar brein piekerde al over de komende nacht in die piepkleine kamer.

Weer in dat smalle tweepersoons bed! Het ergste kwam tijdens het avondeten. Zij waren gestopt bij een klein restaurant dat werd aanbevolen in hun reisgids. Terwijl ze het dessert aan het eten waren, begon Jimmy enthousiast te kletsen: Ik wed dat geen van ons tweeen in slaap kan vallen vanavond een snelle streel over haar knie onder de tafel.

Wij kunnen maar het beste wachten met te douchen tot na.. Omdat ze geen confrontatie wilde aangaan ten overstaan van omstanders hield Danielle een glimlach op haar gezicht. Haar enige bijdrage aan zijn hartstochtelijke woorden was haar regelmatige vraag aan hem om zachter te praten. Zij betaalde de rekening en pas toen zij naar de auto liepen begon zij haar bedenkingen te uiten over hun gedrag van de vorige nacht.

Zij probeerde zijn ego te strelen door te benadrukken dat, als hij net zo volwassen en sensueel met zijn toekomstige vriendinnen zou omgaan zoals hij die ochtend bij haar had gedaan, dan zou hij de meest populaire jongen van zijn school worden. Zij onderstreepte dat zij het heel fijn had gevonden, dat hij het ook fijn had gevonden, maar dat zij beiden het moesten laten bij deze mooie herinnering.

Terwijl zij door de gang liepen, vertelde zij hem dat ze alweer nieuwe regels moesten afspreken voor hun laatste nacht op deze kleine kamer. Jimmy sprak haar niet tegen. Ze wist niet hoe het ze erover moest beginnen, maar ze wilde hem iets laten beloven. Het is beter om dit geheim te houden en te verbergen voor iedereen. We moeten het vergeten en doen alsof het nooit gebeurd is. Ze begreep dat hij niet wilde praten en hevig teleurgesteld was, misschien moest zij het hem op een andere wijze duidelijk maken.

We moeten elkaar wat privacy gunnen, ondanks de moeilijke omstandigheden, met name bij het omkleden, en ook als we onder de douche gaan. Nog nooit in zijn jonge leven had hij een afwijzing meegemaakt, zijn jonge en onschuldige ogen zochten de hare, heel verdrietig en enigszins vochtig. Wij zijn te ver gegaan, maar ik schaam mij niet, ik weet niet wat ik erover moet zeggen, of wat ik eraan kan doen.

Ik wilde echt niet dat dit zou gebeuren. Oh Jimmy, waarom ben je ook zo ver gegaan? Waarom hij had haar bevredigd? Zij had alles gedaan wat in haar vermogen lag, om het te voorkomen. Waarom was het dan toch gebeurd? Zij voelde een brandende pijn.

Ze wist dat het niet alleen zijn schuld was, dat zij zelf ook schuldig was aan het verwaarlozen van haar verantwoordelijkheden ten opzichte van de Jimmy. Zij wilde nu het liefst alleen zijn, het gezelschap van Jimmy vermijden, maar dat was onmogelijk.

Haar tranen begonnen over haar wangen te lopen, ze kon het niet meer aan. Hij zag haar tranen, maar bleef kalm. Na wat een eeuwigheid leek, voelde zij dat hij naast haar kwam zitten. Hij sloeg zijn arm heel voorzichtig om haar heen. Wat zul je wel denken van mij? Nu zul je mij gaan haten omdat ik het niet meer wil. Oh Jimmy, het spijt me zo. Hij drukte haar steviger tegen zich aan, en tenslotte ontspande zij zich, zij had een schouder nodig om op uit te huilen op en die schouder was gelukkig vlakbij.

Ik zou nooit zoiets doen. Zij lag met haar hoofd op zijn schouder, maar toen ze naar beneden keek, zag zij de bult in zijn broek, hij had een erectie. Zij realiseerde zich vagelijks dat haar bloes wat open hing aan de voorzijde en vanuit het standpunt dat hij had, moest hij haar naakte borsten hebben kunnen zien. Vlug trok zij de bloes dichter om zich heen, zijn arm lag nog altijd rondom haar.

Zijn andere hand gleed naar beneden naar de onderkant van haar bloes en deed een paar knoopjes open. Zij was verrast door deze plotselinge daad, maar werd nog meer verbaasd toen zij zijn hand voelde glijden over haar huid, toen hij haar borst aanraakte met zijn hand, er zachtjes in kneep en haar bloes helemaal open knoopte.

Ik houd zoveel van je dat ik zou kunnen sterven. Ziet je het dan niet? Sinds ik bij je ben komen wonen, heb ik deze gevoelens gekregen. Ik heb elke nacht van je gedroomd, maar ik dacht dat er nooit iets zou gebeuren. Maar vannacht, toen is er iets gebeurd waar ik al heel lang naar verlangde.

Het is niet iets waar je van zou moeten dromen. Het spijt mij heel erg. Plotseling voelde zij zijn lippen op haar tepel zuigen, zoals hij als baby had had gedaan, lang geleden.

Zij liet zijn hand los en wilde zijn hoofd wegtrekken, maar zijn arm die rondom haar schouders lag, gaf haar niet genoeg ruimte. Zij voelde hoe hij haar lichaam langzaam achterover drukte op het bed, en ze wist al wat hij zou gaan doen.

Zijn handen deden haar bloes helemaal uit, daalden af naar haar spijkerbroek, openden haar riem. Stop ermee, doe jezelf dit niet aan. Het gaat me niet om mij, Jimmy. Stop nu, voordat het te laat is. Op de een of andere manier probeerde zij nog om hem van zich af te duwen, maar zijn lichaam was sterker, en duwde haar stevig op het bed. Ik heb het echt nodig. Stop, laat me los. Vanmorgen liet je het toch toe! Waarom wilt je nu niet een beetje vrijen met mij?

Je bent mijn zoon. Hij opende zijn eigen broek, en zijn erectie sprong tevoorscbijn, en raakte haar buik, dezelfde buik waaruit hij was ontstaan.

Zij voelde zich vol schaamte en schuldbesef, terwijl de tranen over haar wangen stroomden, en haar haren nat maakten. Ja, het was waar wat hij had gezegd, zij had het toegelaten, haar eigen zoon, maar was dat een rechtvaardiging voor Jimmy, om nu deze daad op haar uit te willen voeren? Wat wilde hij van haar maken? Zij voelde zijn penis bij de ingang van haar vagina, zij voelde hem aandringen, haar schaamlippen waren al vochtig en gleden van elkaar.

Het point of no return was bijna bereikt. Zij lag op haar rug op het bed, het lichaam van Jimmy op het hare, zijn warmte verspreidde zich over haar, zijn mond hijgde bij haar oor.

Zij had haar zoon, zo kwetsbaar en onschuldig nog, vanochtend toegestaan om datgene met haar te doen, waarvan hij altijd gedroomd had. Zij had al vaak gelezen over de fantasieen die jongens hebben over seks met hun moeder, en ze realiseerde zich dat zij en Jimmy voor die verleiding gevallen waren. Zij streelde zijn mooie haren terwijl hij teleurgesteld naast haar lag.

Zij dacht na over haar toekomstige relatie met Jimmy, wat haar zorgen baarde, omdat hij niet meer naar haar wilde luisteren, omdat hij haar wil had genegeerd. Aan de andere kant wist zij, dat bij het zien van welke blote vrouw dan ook, Jimmy opgewonden raakte, hij was jong en onervaren, zoals alle jongens.

En hij vond dat wat gisteren mocht, ook vandaag moest worden toegestaan. Jimmy had zich naast haar gelegd, zijn penis op haar blote bovenbeen. Hij lag nu naar haar toegekeerd, slapend, zijn ademhaling klonk kalm en tevreden, zijn warme hoofd lag tegen haar tepel. Zachtjes, om zijn slaap niet te storen, stond ze op en kleedde zich verder uit. Ze ging naast hem liggen, trok de deken over hen beiden heen en viel uitgeput in slaap. Zij droomde van haar man Gerard. Zij lagen tegen dicht elkaar aan, haar grote, zachte borsten tegen zijn blote borst gedrukt, haar lange benen raakten zijn penis, zij voelde hoe zijn zijn penis zich oprichtte, tussen haar benen, aandringend bij de ingang van haar vagina, kietelend aan haar clitoris, in een ritme van lome bewegingen van golvend water.

Ze voelde zich smelten bij deze behandeling en de penis groeide tot zijn volledige stijfheid, en verdienende werkelijk de naam mannelijkheid. Het leek een eeuwigheid, en vervolgens nam de natuur de controle over haar lichaam over, en ze verlangde vurig naar bevrediging. Haar man begon met regelmatige bewegingen, hoewel zijn penis haar niet penetreerde, hij bewoog zijn penis langs haar schaamlippen.

Haar passie ontvlamde met een hete lust, ze had geen logica meer, geen verstand, geen moraal. Een zuiver dierlijke lust nam bezit van haar lichaam. Ze voelde dat ze het wilde, en ze wilde het nu. Zijn penis speelde met haar vagina, zij voelde haar opwinding groeien, ze realiseerde zich dat ze hem binnen in zich wilde!

Ze wilde ik hem in haar poesje, diep, diep, ze wilde zeks, ze was zo geil. Ze kreunde met gesloten ogen, haar oogleden trilden terwijl hij tot haar grote genot zijn stijve penis tussen haar natte schaamlippen duwde, zijn handen lagen op haar heupen, hielden haar dicht tegen hem aan, zijn onderlichaam gewoog in een snel tempo, de dierlijke drang om te paren, te bevruchten, zonder rationeel te denken, haar hele lichaam schokte zonder controle, ze voelde de uiterste lust.

Het is mijn zoon! Het is zonde, het is incest! Maar ze voelde zijn erectie langs haar schede glijden, langs haar gevoelige clitoris. En zij wilde het ineens net zo graag als hij het wilde.

Zij greep zijn penis stevig vast met haar hand.

..

Swingers prive ontvangst thuis

Imme wrijft haar kruis tegen het zijne en slaagt er zo in ook nog te komen. Snel kleden ze zich weer aan en keren terug in de zaal.

Als Rob het later aan Diana vertelt, is die niet jaloers, maar raakt er door opgewonden. Dan kan ze meteen haar bisexuele neigingen weer eens uitleven, dat is lang geleden. Daags erop achtervolgt Rob Imme naar het magazijn, waar hij haar vastgrijpt en vurig kust. Ze spartelt eerst een beetje tegen, maar als zijn tong het binnenste van haar mond verkent, zijn ene hand haar borst kneedt, en de andere haar dijen, om vervolgens onder de rok en op haar venusheuvel te belanden, geeft ze de weerstand op en tongzoent hem gretig terug, terwijl ze haar onderlichaam tegen hem aanwrijft.

Dan gaat Rob door zijn knieën en trekt haar slipje naar beneden, waarop hij met zijn hoofd onder haar rokje en tussen haar benen duikt. Imme drukt zijn hoofd stevig in haar kruis, en als Rob geroutineerd met zijn tong haar kut en klit bewerkt, wordt ze weldra nat en begint hijgend en kreunend haar onderlichaam heen en weer te wringen en verder in zijn gezicht te persen. Ze draait zich om en leunt voorover tegen een kast, daarbij haar billen uitnodigend achteruit stekend.

Rob ritst snel zijn gulp open en haalt zijn reeds knoeperharde penis tevoorschijn. Terwijl hij met zijn ene hand zijn grote pik vasthoudt, slaat hij met de ander haar rok omhoog, zodat haar fraaie billen bloot komen, en hij daartussen haar reeds glinsterende en openstaande kutlippen kan zien.

Zonder omwegen duwt hij zijn pik ertussen. Hij wrijft de eikel eerst nog wat tussen haar natte kutlippen heen en weer, waarop Imme reageert door met haar achterlijf heen en weer te wringen en vervolgens achteruit te bokken, net als Rob zijn heupen vooruit stoot. De glibberige dikke pik schiet zo in één keer tot diep in haar malse kutje, hetgeen zij met een langgerekte kreet van genoegen, en hij met een grom begroet.

Hij grijpt zich vast aan haar heupen, en zij aan de kast, waarop het neukfestijn goed kan beginnen. In een hels tempo pompt Rob meedogenloos zijn forse pik diep in haar kut, en zij ondergaat dat steunend en hijgend. Zijn ballen klotsen tegen haar billen en zijn eikel boort zich steeds opnieuw tegen haar baarmoederhals.

Hij glijdt er soepel in en neukt in een gestaag tempo door, tot hij merkt dat ze klaarkomt. Dan laat ook hij zijn teugels vieren en pompt zijn zaad diep in haar kut. Trillend op zijn knieën leunt hij over haar heen, de laatste kwakjes zaad met de laatste zwakke stootjes in haar krampende vagina deponerend.

Imme verbreekt echter de idyllische après-fuck sfeer, doordat ze merkt dat zijn zaad uit haar kut begint te druipen en langs haar dijen begint te stromen. Uit angst haar slip, rok en de vloer te besmeuren komt ze nu snel overeind, met haar hand proberend de straaltjes zaad in haar kut te laten.

Maar het is veel, en sijpelt tussen haar vingers op de vloer. Rob vindt een stofdoek, die Imme snel tussen haar samengeknepen benen frommelt. Nadat ze zich gereinigd heeft, en beiden er weer enigszins presentabel uitzien, vraagt Rob of ze misschien eens zin heeft aan een triootje mee te doen, met hem en zijn vrouw.

Natuurlijk trok ik mij regelmatig af zodat ik best wist wat klaarkomen was. Zo ook op die zaterdagmiddag toen ik in het magazijn van de supermarkt, waar ik af en toe de vakken hielp vullen, weer last van een volgelopen piemel kreeg. Gelukkig had ik een stofjas aan zodat het niet direct opviel en ik nog het een en ander kon verbergen. Echter de binnenkomende vrouw van de baas gelaste mij van de bovenste plank een artikel te pakken, waar ze zelf niet bij kon.

Op het trapje staande hielp ze mij vasthouden waarbij haar hand ongelukkiger wijze tegen mijn met bloed gevulde piemel aankwam. Ik schaamde me dood op dat moment, vooral omdat ze het niet door had dacht ik.

Ze begon echter over mijn lul heen en weer te wrijven zodat ik stijf van angst onbeweeglijk op het trapje bleef staan. Ze maakte de stofjas los liet mijn spijkerbroek en slip zakken en begon mij staande op het trapje af te trekken.

Binnen de korst mogelijke tijd kwam ik klaar, waarbij ze behendig mijn sperma in haar hand opving en afveegde aan haar zakdoek. Ik was verbijsterd en was overrompeld door het geen mij overkomen was.

Ik achttien jaar en zij vermoedelijk de veertig al wel gepasseerd. De volgende zaterdag ging ik met meer plezier als anders naar de supermarkt. Maar helaas ze was niet aanwezig en vragen durfde ik niet. In de loop van de middag kreeg ik plotseling de opdracht om twee kassaboeken naar mevrouw te brengen boven de winkel waar ze woonden.

En kom direct terug zei de baas, want het is vandaag extra druk. En daar stond ze boven aan de trap terwijl ze de boeken aannam. Schoorvoetend moest ik bekennen dat dit nog niet het geval was geweest. Op een schapenvacht voor de open haard ging ze liggen, trok haar rok omhoog en daar zag ik een prachtig bloot onderlijf van een veertig jarige.

Schitterend donkerblond schaamhaar een prachtig driehoekje was te zien. Nu trok ik zelf mijn broek en slip naar beneden, vooral omdat mijn lul onmiddellijk op 45 graden ging staan.


Ik was inmiddels al erg geil geworden en kon met niet bedwingen. Ik pakte haar bij haar achterhoofd en duwde haar hoofd over de volle lengte van mijn lul. Ze kwam even lucht te kort, dus liet ik hem weer langzaam terug glijden om meteen haar hoofd weer naar beneden te duwen. Dit maal deed ik het wat harder.

Ze keek wat verschrikt omhoog, maar dat vond ik alleen maar geil en was voor mij het sein om dit nog even vol te houden. Na een paar minuten voelde ik, dat mijn lul op springen stond en liet haar hoofd los. Onmiddelijk liet ze, mijn harde paal uit haar mond glippen. Ze stond op en draaide zich om. Ik dacht dat ze zou vertrekken, maar in plaats daarvan schoof ze haar rok omhoog. Ik kon duidelijk een witte tanga zien zitten tussen haar bilspleet. Terwijl ze de tanga opzij schoof zei ze schor: Ik liep op haar af en pakte haar bij haar brede heupen.

Ze bukte automatisch voorover en hield zich vast aan een stapel dozen. Ik leidde mijn lul naar haar kutje. Ze was blijkbaar toch lekker nat geworden, want mijn lul gleed makkelijk naar binnen. Ze was nog lekker strak en mijn dikke lul duwde haar lippen flink opzij. Ik duwde mijn lul nog verder naar binnen en voelde hoe haar hele schacht werd gevuld. Ze begon zachtjes te kreunen. Ik trok langzaam terug, greep haar nog wat steviger bij haar heupen en ramde toen mijn hele lul hard en diep in haar kut.

Een kleine gil kon ze niet voorkomen en ik begon hevig op haar in te beuken. Ze keek even achterom en recht in mijn ogen. Haar mond viel open en zag een supergeile blik in haar ogen. Ook dit duurde een paar minuten, want met haar kurspieren wist ze me goed uit te melken. Ik voelde dat het sperma zich omhoog begon te stuwen. Snel trok ik terug. Ze keek om en zei: Ik plantte mijn paal tegen haar aars en wilde hem voorzichtig naar binnen drukken.

Ze kwam plotseling wat rechtop en zei: Dat was ik echter niet van plan en duwde haar met flinke kracht weer voorover. Ze voelde dat ik niet naar luisterde en sprong op. Meteen pakte ik haar bij haar arm, maar ze wist zich los te rukken. Ze keek me even angstig aan en zag meteen in mijn ogen dat ik niet van plan was om op te geven.

Dat was voor genoeg en probeerde weg te komen, ze rendde met haar slip nog op haar knieen naar de deur achter in het magazijn. Ik snelde haar achterna en we kwamen in een halletje uit. Ik zag dat ze het toilet in wilde en kon nog net voorkomen dat ze de deur achterzich dicht trok. Deze kleine achtervolging had me alleen maar geiler gemaakt en draaide haar bruut om.

Opnieuw pakte ik haar bij haar hoofd en duwde hem met al mijn kracht naar beneden. Haar hoofd zat bijna in de toiletpot en haar ronde billen staken omhoog. Ik tufte wat speeksel tussen haar bilspleet en drukte mijn, nu keiharde, lul direct in haar bruine holletje. Ze gilde hard en probeerde uit alle macht er onderuit te komen. Maar het toilet was klein en ik bleef haar stevig naar beneden drukken. Ze kon onmogelijk weg. Ik begon hard in haar in te beuken en ik hoorde haar snikken en gillen.

Langzaam begon ze de strijd op te geven en zakte ze een beetje door haar knieen. Hierdoor kon ik haar nog verder naar beneden duwen en haar hoofd stak nu in de toiletpot.

Met één hand bleef ik haar naar beneden duwen, terwijl ik met de andere naar het koord greep. Het toilet maakte een bulderen geluid en stortte liters water in de pot.

Haar mooie gezichtje was in 1 klap zeiknat geworden en haar natte haren plakte in haar gezicht. Dit gezicht was zo geil en bleef lekker stug doorpompen. Terwijl ik haar zo hardhandig neukte, trok ik nog een paar keer aan het koord. Het was voor een complete vernedering om zo geneukt te worden. Ik voelde dat ik het niet lang meer vol zou houden en beleefde 1 van mijn heftigste orgasmes. Ik voelde zeker 6 golven door mijn pik heen trekken. De vorige avond had hij haar gehele lichaam bekeken, gewreven en afgedroogd met een handdoek.

Hij had dingen geziendie buiten de wildste dromen lagen van een veertienjarige jongen. Zij was er verbaasd over dat hij had kunnen slapen zonder deze spanning te ontladen. Zij had er zelf ook moeite mee gehad. En nu wordt hij dadelijk wakker met een beschamende natte plek in zijn onderbroek, die hij niet kan verbergen.

Zij probeerde te bedenken of kon zij doen alsof niets gebeurd was, of zij moest opstaan voordat hij wakker wordt. Zij vermoedde dat dat niet zou werken. Wel, zij was er zelf nauw bij betrokken, ze was zijn moeder en alleen eerlijkheid zou in deze situatie kunnen werken.

Dus zij sloot ze haar ogen maar weer en probeerde nog een beetje slaap te vatten voordat hij wakker zou worden. Het was nog pas zes uur uur toen zij een doelbewuste beweging tegen haar heup aan voelde. En vervolgens een gegrom en een levendig gefluisterd: Zij rolde naar hem toe en richtte zich op, op haar elleboog.

Haar bekken lag tegen zijn zijkant en haar borst rustte tegen zijn schouder. Zij realiseerde zich plotseling dat zij hem confronteerde met close-up van haar blote borst, maar zij wilde op dit moment geen plotselinge bewegingen maken.

Vroeg licht hier, nietwaar? Zij kon voelen dat hij twijfelde tussen de wens zich om te te draaien zodat zij de natte plek niet zou voelen, of lekker tegen haar aan te kruipen, tegen de warme borst die tegen zijn schouder aanlag.

Hij kromp in elkaar alsof hij een electrische schok kreeg. Het gebeurt alle jonge mannen wel eens, vooral na een seksueel frustrerende avond. Hij legde zijn hoofd tegen haar aan, met zijn wang tegen haar ene borst, terwijl zijn adem vuurkooltjes aanblies in haar andere borst. Zij bloosde terwijl hij toekeek hoe haar tepel zich oprichtte en hard werd.

Zij haalde diep adem maar trok zich niet terug. Er is niets gebeurd, alleen een natte onderbroek die ik wel voor je zal wassen. En nu stil blijven liggen zoals je ligt, jonge man, en dat is een bevel!

De wastafel zat aan haar kant zodat zij alleen de kraan maar open hoefde te draaien om een washandje grondig met warm water te kunnen bevochtigen. Gedurende de nacht was haar slipje volledig in haar bilnaad getrokken, zodat Jimmy een prachtige uitzicht had op haar billen.

Hij vroeg zich af waarom zij juist dit specifieke slipje had aangedaan, een slipje dat gemaakt was om door mannen bewonderd te worden. Hem omdraaiend, legde zijn moeder het warme washandje op zijn buik en begon zachtjes zijn onderbroek omlaag te trekken. Zij trok zijn onderbroek over zijn voeten heen en gooide hem in de wasbak. Vervolgens pakte ze het de washandje, en begon voorzichtig zijn buik en en zijn jongensachtige geslachtsdelen te wassen.

Haar oorspronkelijke bedoeling was om hem op zijn gemak te stellen met wat moederlijk zorg, maar vanaf het moment dat haar vingers zijn schaamdelen raakten, begon een ander deel van haar het over te nemen. Zij voelde een bijna onweerstaanbare aandrang om zijn slap geworden penis te kussen, maar ze kon dit nog net onderdrukken en ze begon met zachte vingers, en met het washandje, hem zorgvuldig schoon te wassen.

Het feit dat er pas dertig minuten verstreken waren sinds zijn orgasme, betekende niets voor een veertienjarige jongen die door een mooie, bijna naakte vrouw met zachte handen wordt gestreeld. Hij werd opnieuw hard binnen een paar seconden. Haar gezichtsuitdrukking veranderde niet, ook al verdubbelde haar hartfrequentie zich, terwijl zij zijn stijve lid omhoog hield en het voorzichtig, maar oh zo grondig, schoonveegde.

Wacht even, dan pak ik een handdoek. Zij hulde zijn lid in de doek en wreef en wreef en wreef, om hem goed af te drogen. Tenslotte sloot zij haar hand stevig om zijn stijve piemel en trok de handdoek omhoog, om zijn voorhuid weer om zijn eikel te laten glijden.

Terwijl de ruwe handdoek omhoog gleed kwam hij bijna klaar. Een moment van stilte volgde, terwijl zijn hijgende ademhaling zich langzaam weer vertraagde. Beiden keken gehypnotiseerd naar zijn kloppende erectie. God, wat voelde dat goed! Maar wat moet ik nu doen? Het gaat vanavond vast weer gebeuren. Mams, ik denk dat ik het niet eens tot vanavond ga uithouden. Elke keer dat ik iets voor hem doe, werk ik mij dieper in de nesten. Nu begint hij al te eisen dat er een seksuele activiteit moet plaatsvinden.

Zij kwam langzaam uit haar trance, en schakelde over op haar moeder-modus. Had zij hem maar meteen gewassen, toen hij net klaargekomen was Maar nee, bij een tiener is de hersteltijd waarschijnlijk nul. Ik wilde je alleen geruststellen. Het klinkt misschien raar, maar wij ik denk dat we onze regels maar moeten veranderen, zodat masturberen ook is toegestaan. Nee, niet alleen toegestaan, het wordt zelfs aangemoedigd.

Als je wilt, mag je jezelf gerust bevredigen. Hij leek wel een schaakmeester die zijn strategie uitdenkt tot vele zetten in de toekomst. Zijn uitdrukking ging over in onschuldige nieuwsgierigheid. Want ik zie dat jij ook heel opgewonden bent! Tussen haar gespreide dijen was het hele gebied verkleurd en zichtbaar vochtig geworden. Zij liet haar armen zakken en keek verslagen, tot vreugde van haar zoon, die wist dat er een grote kans was dat zij opnieuw iets aan hem zou toegeven.

En ja, ik denk dat ik seksueel opgewonden ben doordat ik jou heb gewassen. Maar ik denk niet dat het een goed idee is voor mij om die dingen te doen Vergeet niet dat ik je moeder ben, en jij bent pas veertien! Denk je soms dat het gemakkelijk voor mij is om mij af te trekken als jij zit toe te kijken? En jij hebt het net zo nodig als ik, is het niet? Je was gisteravond al opgewonden en jij hebt niet eens een natte droom gehad, zoals ik!

Toen zijn moeder niet antwoordde, maar hem alleen uitdrukkingsloos aanstaarde, voelde hij dat hij op het punt stond te winnen, als hij voorzichtig te werk ging, zonder haar verantwoordelijkheids gevoel op te wekken. Hij legde voorzichtig zijn handen op haar schouders en trok haar naar beneden, naast zich op het bed. Zij bood geen verzet. Hij ging naast haar liggen en trok haar slipje met twee handen langs haar lichaam omlaag. Terwijl hij het uit haar bilspleet trok voelde hij hoe de plakkerige kleverigheid het slipje op zijn plaats probeerde te houden.

Zijn moeder voelde het ook, maar zij leek zich over te leveren aan haar geheime lustgevoelens, want ze hief haar heupen en benen op, om hem te helpen. Hij wierp het slipje in de wastafel.

Hij deed haar benen uit elkaar, net zoals op de Penthouse-foto's. Zij had zich daar niet gschoren, zoals de meeste van de fotomodellen, maar hij zag wel een klein knopje door de haren heen steken, en wist dat dit haar kietelaar was. En die was nu veel groter en roder dan hij gisteravond was geweest. Hij hoorde iets wat klonk als een gesmoorde snik in haar keel. Hij nam haar verste hand op, en legde die op haar buik en duwde haar wijsvinger omlaag tussen haar benen. Haar andere hand legde hij op haar boezem.

Hij zag hoe ze haar borst behoedzaam streelde, vervolgens begon ze haar tepel met de toppen van haar vingers te strelen. Kleine pukkeltjes vormden zich op de bruine vlek rond haar stijve tepel. Zij begon te knijpen en te trekken aan de donkere centrale pukkel, harder en harder. Zij kreunde maar ging door, schijnbaar in trance. Tegelijkertijd begon haar andere hand te bewegen, haar vingers gleden zachtjes over de hele regio van haar navel, tot aan haar heupbeenderen en het schaamhaar, rondom haar opgezwollen schaamlippen en over de binnenkant van haar dijen.

Na een aantal minuten vingeren, begonnen haar drie middelste vingers zich te concentreren op haar schaamlippen, de middelste draaide zachtjes om het rode opgezwollen knopje, haar kietelaar! De andere twee streelden naast haar klitje tussen schaamlippen. Volgens de ingezonden brieven in Penthouse was dit het gebied waar vrouwen echt geprikkeld van werden. En wow, het werkte inderdaad zo bij zijn moeder! Haar heupen begonnen mee te schokken in het ritme van haar strelingen.

Het verbazingwekkende succes van zijn gedurfde gok maakte dat hij nog wel iets meer wilde proberen. Haar ogen waren nu helemaal open, maar zij staarde zonder iets te zien naar het plafond, alsof ze zichzelf probeerde wijs te maken dat zij alleen was.

Hij pakte haar andere hand en probeerde hem zachtjes weg te trekken van haar borst. Hij legde haar arm tussen hun beider lichamen, en terwijl hij zich iets omdraaide, zorgde hij ervoor dat haar hand tegen zijn penis aan kwam te liggen.

Toen hij ook die hand wilde weghalen, zodat zij haar haast dwangmatige masturbatie moest stoppen, stuitte hij op verzet en hij moest flink trekken terwijl zij hevig kreunde en zich verzette. Hij legde hem op aan haar andere borst waar zij automatisch in de gezwollen tepel begon te knijpen en te rollen met drie vingers. Hij legde nu zijn eigen hand op haar onderbuik.

De huid, de gevoelige huid van zijn moeder, was soepel en zacht. Haar buikspieren spanden zich en ze mompelde zachtjes "Nee.. Maar zij liet zijn hand toe om precies doen wat haar eigen hand eerder had gedaan en zijn vingers streelden zachtjes langs de binnenkant van haar dijen. Hij concentreerde zich op het juiste gebied, raakte haar kietelaar heel even aan, en vervolgens plaatste hij zijn drie vingers, net zoals hij het haar had zien doen, op haar schaamlippen naast haar clitoris. Hij drukte op de kern met zijn middelste vinger, trok weer terug en drukte wijs en ringvinger in de gleuf ernaast, en herhaalde dit patroon ritmisch totdat haar bekken opnieuw begon te bewegen.

Zijn ontdekkingsreis was nog niet compleet. Hij besloot om deze puzzel helemaal op te lossen. De ultieme vraag van alle puberende jongens is altijd "Waar zit het gaatje? Jimmy wilde dit uitzoeken. Zijn vingers gleden door zijn moeders gleuf, probeerden zich naar binnen te drukken, verplaatsten zich verder naar beneden en, heel plotseling, en tot zijn grote verbazing, werden ze naar binnen gezogen in een warme natte zuigende put!

Hij voelde aan, dat hij zich niet aan haar aan haar woorden hoefde te houden. Zij probeerde de verantwoordelijkheid van zich af te schuiven, omdat ze zijn moeder was, verder niet. In plaats daarvan nam hij zijn andere hand van haar borst en gebruikte die om haar vrije hand rondom zijn erectie te leggen.

Zij greep zijn erectie vast met een kracht die bijna pijnlijk voor hem was. Terwijl hij zijn vingers in en uit haar glibberige kut bewoog, voerde zij een tegengestelde beweging uit op zijn stijve lul. Na een paar seconden voelde hij dat hij zou klaarkomen, als zij hiermee doorging. Hij verplaatste haar hand van zijn piemel naar zijn ballen.

Dit is het lekkerste wat ik ooit heb meegemaakt. Ik wil nog niet klaarkomen! Zij stootte een dierlijke kreun uit en kuste hem hartstochtelijk met open mond en haar tong drong bij hem binnen.

Hij leerde snel, zijn vingers gingen dieper en dieper, steeds verder in haar glibberige kut. Ondertussen streelden haar vingers zachtjes over zijn binnenste dijen, over zijn ballen en zijn kloppende lul, met vrouwelijke deskundigheid. Tenslotte werden haar heupbewegingen wilder.

Vreemde geluiden kwamen achter uit haar keel. Zij kneep haar vuist bikkelhard om zijn lul en bewoog hem snel omhoog en omlaag.

Hij probeerde haar tempo bij te houden met zijn vingers in haar vagina. Toen zijn sperma onverbiddelijk uit zijn ballen begon op te borrelen, gingen de heupen van zijn moeder omhoog vanaf het bed, en haar kut sperde zich zo ver open, dat zijn vingers de zijkanten niet meer konden voelen. Haar gezicht vertrok zich tot een grimas terwijl zij wilde een wilde kreet probeerde te smoren.

Haar kringspieren krompen plotseling ineen en knepen in zijn vingers alsof het een bankschroef was. Hijgend opende zij haar kut opnieuw, precies op het moment dat de tweede golf zaad over haar borsten spoot.

Hun wederzijdse krampen gingen door en door Hij viel op zijn rug, volledig uitgeput. Zij lagen naast elkaar, bang om elkaar aan te kijken, terwijl hun ademhaling langzaam weer normaal werd. Zij kon niets bedenken om te zeggen, niets om de emoties uit te drukken die zij voelde. Na een paar minuten - het leek en eeuwigheid - ging haar hand langzaam naar de zijne en voorzichtig gaf zij er een kneepje in. Hij kneep zachtjes terug. Hun communicatie was voltooid, hun ogen vielen dicht en terwijl de nieuwe dag aanbrak vielen beiden in slaap.

Danielle werd weer wakker toen het al bijna acht uur was. Zij lag nog steeds op haar rug, maar Jimmy had zich opgerold, met zijn rug naar haar toe. Zij besloot hem te laten slapen - dan kon zij mooi het wasje even doen. Zij stond op, rekte zich uit, en keek naar haar benen. Zij zou later wel douchen. Jimmy zou zich bedrogen voelen als hij niet had mogen kijken Hmmm, eigenlijk mocht zij niet zo denken, maar op deze bijzondere ochtend kon het haar voor deze keer niets schelen!

Zij liet de wasbak vollopen met warm water en terwijl zij het ondergoed op de hand waste, begon ze van de ene op de andere voet te dansen. Het toilet was twee deuren verderop en ze stond hier poedelnaakt.

Zij wrong haar slipje en zijn onderbroek uit en hing ze snel op het handdoeken rekje. Haar ogen doorzochten de kamer naar iets om snel aan te kunnen trekken. Nee, dan zou Jimmy denken dat zij terugkwam op haar belofte. Haar bloes en spijkerbroekbroek: Vlug in haar nakie, dan maar? Toen zij nog met haar vroegere man Gerard was, zou zij waarschijnlijk poedelnaakt de gang opgelopen zijn, en iedereen die zij tegenkwam in verlegenheid hebben gebracht met een glimlachend "Good Morning.

Maar dat deel van haar leven was voorbij. Het was tamelijk lang, en zij was wat korter dan hij, met name haar romp. Het zou de vitale delen wel omhullen.

Zij trok snel het T-shirt aan, en voelde zich ondeugend en schaamteloos. Behalve dat het strak zat om haar borsten, en dat het een klein beetje te kort was, zodat het kon opwaaien en haar billen ontbloten, leek het wel goed genoeg te zijn. En zij had geen tijd om haar mening te veranderen.

Oh, God, als het toilet maar niet bezet was, anders zou de vloerbedekking op de gang wel eens nat kunnen worden. Zij deed de deur open en dacht er net op tijd aan om de sleutel mee te nemen. Ze haalde diep adem en hief haar hoofd omhoog en haar schouders naar achteren. Zij was vast van plan op niet te letten op de onderkant van het T-shirt.

Zij liep langzaam de gang op en sloot de deur zachtjes achter zich. Het toilet was vrij, zodat zij kon gaan zitten en zichzelf met een zucht van verlichting leeg liet lopen. Toen ze weer buitenkwam en terug liep, hoorde zij een deur open gaan. Was haar voorkant wel bedekt? Het voelde alsof dat wel zo was, maar de achterkant van het T-shirt was veel te kort. Haar billen waren bloot. Zij liep langzaam en statig verder. Kon die persoon iets zien? Wist hij dat zij niets onder het T-shirt aan had?

Na wat een eeuwigheid leek, bereikte zij haar eigen deur en stak de sleutel erin. Het slot ging open en zij opende de deur En ze struikelde over de drempel, viel op het bed met haar blote billen hoog in de lucht.

Jimmy schrok wakker toen zijn moeders lichaam op zijn benen viel. Hij keek nog het op tijd naar het voeteneind om haar met haar mooie, blote achterwerk over de grond te zien kruipen en de deur te zien sluiten. Daarna kreeg hij het hele verhaal van zijn in verlegenheid gebrachte moeder te horen. Zijn nauwelijks onderdrukte gegrinnik was besmettelijk, en Danielle begon giechelend samen met haar zoon te speculeren over wat die mysterieuze toeschouwer wel gedacht moest hebben van haar optreden.

Toen zij bedaard waren, kreeg Jimmy ook hevige aandrang om te plassen, maar tot zijn teleurstelling vond zijn moeder dat het T-shirt niet lang genoeg was om zijn bungelende lid te verhullen. Dus trok hij zijn broek aan en haastte zich over de gang. Nadat hij terugkwam gingen ze om beurten douchen en Jimmy stond er weer op om zijn moeder af te drogen. Er was deze keer geen enkele twijfel over of hij ook haar voorkant mocht afdrogen. Met een melodramatisch klinkende teleurgestelde grom, stopte de jongen zijn alweer stijve geslacht in zijn broek.

Zij kleedden zich aan en gingen naar beneden voor het ontbijt. Een Engels ontbijt is een waar feest, en de herbergier, een logge, wat vette veertiger, was bijzonder beleefd tegen die Nederlandse moeder en haar zoon. Hij deed erg zijn best om te vragen of hun kamer naar wens was geweest. Zijn grijns werd bijna een glimlach toen Jimmy hem zei dat ze een heerlijke nacht hadden gehad, terwijl Danielle, hevig blozend, wel door haar stoel kon zakken.

Zij verslikte zich bijna in een speksliertje toen de man eraan toevoegde dat hij blij was dat zij zonder problemen het toilet had gevonden, die ochtend.

En hij knipoogde naar Jimmy toen hij daana opmerkte dat hij vandaag hun drempel beter ou moeten vastzetten. Ze pakte hun fotocamera, de paraplu's en andere toeristische benodigdheden, en vertrokken om Stratford en het omringende platteland te bekijken.

Het was een warme dag en het weer bleef wat de Engelsen "glorieus" noemen en afgezien van de gebruikelijke problemen die buitenlanders hebben als ze op Britse wegen rijden, was hun trip heel bevredigend. Stratford zelf was een beetje een teleurstelling, zelfs voor Danielle, zodat ze snel deze toeristische trekpleister verlieten en afdaalden naar de Cotswolds. Naarmate de dag vorderde, kreeg Danielle echter steeds meer twijfels over de gebeurtenissen van de afgelopen nacht en de vroege ochtend.

Zij was verstandig genoeg om te beseffen dat zij niet een misdadig monster was dat seksueel misbruik had gemaakt van een kind. Misschien moesten sommige dertien jaar oude meisjes wel beschermd worden tegen sommige volwassen mannen, maar elke veertienjarige jongen zou wensen om met een rijpe vrouw te mogen doen wat Jimmy bij haar had mogen doen. Nee, het was niet zozeer het maatschappelijke taboe.

Het grootste probleem was, dat zij de controle die zij als zijn moeder nodig had, niet wilde verliezen. Zij kon nog steeds zijn zachte maar oh zo vastberaden handen voelen, die vanochtend in bed de leiding va haar overgenomen hadden. Zij was als een marionet in zijn handen geweest, ze had precies gedaan en zelfs gevoeld wat haar poppenspeler had gewild dat ze deed en voelde.

Laat in de namiddag liepen ze over een openbaar voetpad tussen de velden. Het briesje was heerlijk koel, de uitzicht was prachtig er was geen mens te bekennen binnen een afstand van een paar kilometer. Jimmy pakte haar hand voorzichtig in de zijne en bleef naast haar lopen. Een paar minuten later legde hij zijn arm om haar taille. En toen ze op een heuveltop stilstonden om te genieten van het uitzicht, trok hij haar zachtjes maar vastberaden tegen zich aan.

Zijn lippen raakten haar mond, zijn handen gleden langs haar taille naar haar billen, en hij kneedde eerst de ene en toen de andere. Haar sensaties waren zo direct en krachtig dat zij zich bijna had overgegeven aan haar vurige zoon. Maar met een grote wilsinspanning draaide zij soepel haar mond opzij, schurend over zijn warme lippen. Zij gaf hem een moederlijk kneepje in zijn wang en tegelijkertijd bevrijdde zij zich handig uit zijn greep.

Zij mompelde een lachende waarschuwing over voorzichtig zijn in het openbaar, maar haar brein piekerde al over de komende nacht in die piepkleine kamer. Weer in dat smalle tweepersoons bed!

Het ergste kwam tijdens het avondeten. Zij waren gestopt bij een klein restaurant dat werd aanbevolen in hun reisgids. Terwijl ze het dessert aan het eten waren, begon Jimmy enthousiast te kletsen: Ik wed dat geen van ons tweeen in slaap kan vallen vanavond een snelle streel over haar knie onder de tafel.

Wij kunnen maar het beste wachten met te douchen tot na.. Omdat ze geen confrontatie wilde aangaan ten overstaan van omstanders hield Danielle een glimlach op haar gezicht. Haar enige bijdrage aan zijn hartstochtelijke woorden was haar regelmatige vraag aan hem om zachter te praten. Zij betaalde de rekening en pas toen zij naar de auto liepen begon zij haar bedenkingen te uiten over hun gedrag van de vorige nacht. Zij probeerde zijn ego te strelen door te benadrukken dat, als hij net zo volwassen en sensueel met zijn toekomstige vriendinnen zou omgaan zoals hij die ochtend bij haar had gedaan, dan zou hij de meest populaire jongen van zijn school worden.

Zij onderstreepte dat zij het heel fijn had gevonden, dat hij het ook fijn had gevonden, maar dat zij beiden het moesten laten bij deze mooie herinnering. Terwijl zij door de gang liepen, vertelde zij hem dat ze alweer nieuwe regels moesten afspreken voor hun laatste nacht op deze kleine kamer.

Jimmy sprak haar niet tegen. Ze wist niet hoe het ze erover moest beginnen, maar ze wilde hem iets laten beloven. Het is beter om dit geheim te houden en te verbergen voor iedereen. We moeten het vergeten en doen alsof het nooit gebeurd is.

Ze begreep dat hij niet wilde praten en hevig teleurgesteld was, misschien moest zij het hem op een andere wijze duidelijk maken. We moeten elkaar wat privacy gunnen, ondanks de moeilijke omstandigheden, met name bij het omkleden, en ook als we onder de douche gaan. Nog nooit in zijn jonge leven had hij een afwijzing meegemaakt, zijn jonge en onschuldige ogen zochten de hare, heel verdrietig en enigszins vochtig. Wij zijn te ver gegaan, maar ik schaam mij niet, ik weet niet wat ik erover moet zeggen, of wat ik eraan kan doen.

Ik wilde echt niet dat dit zou gebeuren. Oh Jimmy, waarom ben je ook zo ver gegaan? Waarom hij had haar bevredigd? Zij had alles gedaan wat in haar vermogen lag, om het te voorkomen. Waarom was het dan toch gebeurd? Zij voelde een brandende pijn.

Ze wist dat het niet alleen zijn schuld was, dat zij zelf ook schuldig was aan het verwaarlozen van haar verantwoordelijkheden ten opzichte van de Jimmy. Zij wilde nu het liefst alleen zijn, het gezelschap van Jimmy vermijden, maar dat was onmogelijk. Haar tranen begonnen over haar wangen te lopen, ze kon het niet meer aan. Hij zag haar tranen, maar bleef kalm. Na wat een eeuwigheid leek, voelde zij dat hij naast haar kwam zitten. Hij sloeg zijn arm heel voorzichtig om haar heen.

Wat zul je wel denken van mij? Nu zul je mij gaan haten omdat ik het niet meer wil. Oh Jimmy, het spijt me zo. Hij drukte haar steviger tegen zich aan, en tenslotte ontspande zij zich, zij had een schouder nodig om op uit te huilen op en die schouder was gelukkig vlakbij.

Ik zou nooit zoiets doen. Zij lag met haar hoofd op zijn schouder, maar toen ze naar beneden keek, zag zij de bult in zijn broek, hij had een erectie. Zij realiseerde zich vagelijks dat haar bloes wat open hing aan de voorzijde en vanuit het standpunt dat hij had, moest hij haar naakte borsten hebben kunnen zien. Vlug trok zij de bloes dichter om zich heen, zijn arm lag nog altijd rondom haar.

Zijn andere hand gleed naar beneden naar de onderkant van haar bloes en deed een paar knoopjes open. Zij was verrast door deze plotselinge daad, maar werd nog meer verbaasd toen zij zijn hand voelde glijden over haar huid, toen hij haar borst aanraakte met zijn hand, er zachtjes in kneep en haar bloes helemaal open knoopte. Ik houd zoveel van je dat ik zou kunnen sterven. Ziet je het dan niet? Sinds ik bij je ben komen wonen, heb ik deze gevoelens gekregen. Ik heb elke nacht van je gedroomd, maar ik dacht dat er nooit iets zou gebeuren.

Maar vannacht, toen is er iets gebeurd waar ik al heel lang naar verlangde. Het is niet iets waar je van zou moeten dromen. Het spijt mij heel erg. Plotseling voelde zij zijn lippen op haar tepel zuigen, zoals hij als baby had had gedaan, lang geleden.

Zij liet zijn hand los en wilde zijn hoofd wegtrekken, maar zijn arm die rondom haar schouders lag, gaf haar niet genoeg ruimte. Zij voelde hoe hij haar lichaam langzaam achterover drukte op het bed, en ze wist al wat hij zou gaan doen. Zijn handen deden haar bloes helemaal uit, daalden af naar haar spijkerbroek, openden haar riem.

Stop ermee, doe jezelf dit niet aan. Het gaat me niet om mij, Jimmy. Stop nu, voordat het te laat is. Op de een of andere manier probeerde zij nog om hem van zich af te duwen, maar zijn lichaam was sterker, en duwde haar stevig op het bed. Ik heb het echt nodig. Stop, laat me los. Vanmorgen liet je het toch toe! Waarom wilt je nu niet een beetje vrijen met mij? Je bent mijn zoon. Hij opende zijn eigen broek, en zijn erectie sprong tevoorscbijn, en raakte haar buik, dezelfde buik waaruit hij was ontstaan.

Zij voelde zich vol schaamte en schuldbesef, terwijl de tranen over haar wangen stroomden, en haar haren nat maakten. Ja, het was waar wat hij had gezegd, zij had het toegelaten, haar eigen zoon, maar was dat een rechtvaardiging voor Jimmy, om nu deze daad op haar uit te willen voeren?

Wat wilde hij van haar maken? Zij voelde zijn penis bij de ingang van haar vagina, zij voelde hem aandringen, haar schaamlippen waren al vochtig en gleden van elkaar.

Het point of no return was bijna bereikt. Zij lag op haar rug op het bed, het lichaam van Jimmy op het hare, zijn warmte verspreidde zich over haar, zijn mond hijgde bij haar oor. Zij had haar zoon, zo kwetsbaar en onschuldig nog, vanochtend toegestaan om datgene met haar te doen, waarvan hij altijd gedroomd had. Zij had al vaak gelezen over de fantasieen die jongens hebben over seks met hun moeder, en ze realiseerde zich dat zij en Jimmy voor die verleiding gevallen waren.

Zij streelde zijn mooie haren terwijl hij teleurgesteld naast haar lag. Zij dacht na over haar toekomstige relatie met Jimmy, wat haar zorgen baarde, omdat hij niet meer naar haar wilde luisteren, omdat hij haar wil had genegeerd. Aan de andere kant wist zij, dat bij het zien van welke blote vrouw dan ook, Jimmy opgewonden raakte, hij was jong en onervaren, zoals alle jongens. En hij vond dat wat gisteren mocht, ook vandaag moest worden toegestaan.

Jimmy had zich naast haar gelegd, zijn penis op haar blote bovenbeen. Hij lag nu naar haar toegekeerd, slapend, zijn ademhaling klonk kalm en tevreden, zijn warme hoofd lag tegen haar tepel. Zachtjes, om zijn slaap niet te storen, stond ze op en kleedde zich verder uit. Ze ging naast hem liggen, trok de deken over hen beiden heen en viel uitgeput in slaap. Zij droomde van haar man Gerard. Zij lagen tegen dicht elkaar aan, haar grote, zachte borsten tegen zijn blote borst gedrukt, haar lange benen raakten zijn penis, zij voelde hoe zijn zijn penis zich oprichtte, tussen haar benen, aandringend bij de ingang van haar vagina, kietelend aan haar clitoris, in een ritme van lome bewegingen van golvend water.

Ze voelde zich smelten bij deze behandeling en de penis groeide tot zijn volledige stijfheid, en verdienende werkelijk de naam mannelijkheid. Het leek een eeuwigheid, en vervolgens nam de natuur de controle over haar lichaam over, en ze verlangde vurig naar bevrediging. Haar man begon met regelmatige bewegingen, hoewel zijn penis haar niet penetreerde, hij bewoog zijn penis langs haar schaamlippen. Haar passie ontvlamde met een hete lust, ze had geen logica meer, geen verstand, geen moraal.

Een zuiver dierlijke lust nam bezit van haar lichaam. Ze voelde dat ze het wilde, en ze wilde het nu. Zijn penis speelde met haar vagina, zij voelde haar opwinding groeien, ze realiseerde zich dat ze hem binnen in zich wilde! Ze wilde ik hem in haar poesje, diep, diep, ze wilde zeks, ze was zo geil. Ze kreunde met gesloten ogen, haar oogleden trilden terwijl hij tot haar grote genot zijn stijve penis tussen haar natte schaamlippen duwde, zijn handen lagen op haar heupen, hielden haar dicht tegen hem aan, zijn onderlichaam gewoog in een snel tempo, de dierlijke drang om te paren, te bevruchten, zonder rationeel te denken, haar hele lichaam schokte zonder controle, ze voelde de uiterste lust.

Het is mijn zoon! Het is zonde, het is incest! Maar ze voelde zijn erectie langs haar schede glijden, langs haar gevoelige clitoris. En zij wilde het ineens net zo graag als hij het wilde. Zij greep zijn penis stevig vast met haar hand.

..Geile hollandse meiden gratis plas

  • Meesteres friesland thuisontvangst limburg
  • Stijve lul in onderbroek sex in het magazijn
  • DIKE TIETE GRATIS SEKS BELGIE
  • Body to body massage met hp spullen voor sex