vibrator in kut spuitende pik

...

Lesbische sm dikke ronde tieten

Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». De harige spuit doos van mijn vrouw. Close up op een extreem natte kut. Amateur gaat met dildo naar spuitend hoogtepunt.

Vieze slet squirt een beker vol en zuipt haar eigen vocht. Botergeile brunette laat eigen poesje spuiten. Spuiten door anaal stimulatie. Volle Hollandse neukt haar eigen kutje klaar.

Neukmachine laat alle nattigheid uit kaar kutje spuiten. Heerlijk melkkutje wordt stevig uitgemolken. Uiteindelijk komt blonde Dasha spuitend klaar. Een zwarte kut met een roze clitje. Japanse tienertje pleziert haar eigen rosbief met een kleine vibrator. Japanse met dikke tieten word zeiknat gevingerd en gefist. Squirten door een vibo op haar klit en vinger in kontje. Anya laat haar poesje spuiten. Tienertje in haar sappige spuitkutje geneukt. Als ze binnen is gebaart hij dat ze even moet gaan zitten.

Hij loopt naar een kast en pakt daar een koffertje uit. Hij legt deze op de hoge tafel en klapt deze open. Als ze bij de tafel komt kan ze in het koffertje kijken, er liggen een aantal verschillende dildo´s en vibrators in. Zachtjes wreef ze met de dildo tussen haar kutlipje tot deze goed nat was geworden, voorzichtig duwde ze de dildo haar schede in. Ze bewoog de dildo een paar keer op en neer en trok deze er weer uit. Ze stond op en liep terug naar Pete " Zullen we nu dan ruilen?

Hij pakte de dildo aan en keek er aandachtig naar " hmm, hij is nog niet zo erg nat, ik vind het nog niet goed genoeg, ik zal het zelf moeten doen als ik het goed wil hebben. Ga op de lage tafel liggen, en bied me je kutje aan, zodat ik het goed kan doen. Ze spreidde haar benen en pakte haar enkels vast "duw hem er maar in dan. Hij knielde voor haar neer en streelde met zijn vingers over haar natte kutlipjes. Hij sloep opnieuw, nu iets harder, en nogmaals, en nogmaals, hij zag haar kutlipjes dikker en roder worden, hij voelde zijn vingers natter en natter worden.

Hij hoorde haar zachtjes kreunen en hijgen. Hij hoorde haar geil kreunen, hij pakte de dildo goed vast, zodat zijn vuist tegen haar natte kut kwam en hij de dildo stevig vast kon houden. Langzaam begon hij tegen haar kutje te stoten, Mara kreunde geil, haar benen trilden van inspanning.

Pete pakte met zijn vrije hand haar enkel over en zette deze achter hem op de bank, ze deed zelf haar andere voet op de bank achter hem, hij zat tussen haar gespreide dijen en stootte de dildo diep in haar super natte kut, zijn vuist tegen haar natte dikke schaamlippen.

Hij hoorde haar kermen en hijgen, hij hoorde hoe de dildo sopte in haar natte kut, hij rook haar geil en voelde zijn lul hard tegen zijn pantalon duwen. Hij genoot van haar geilheid, en zag hoe ze verkrampte, ze slaakte een gil, en terwijl hij door pompte met de dildo, spoot het geil uit haar kutje over hem heen. Pete zag dat ze zich geneerde voor haar ´spottende´orgasme. Ze aarzelde even, maar toen boog ze zich naar hem toe, knoopte zijn broek open en nam zijn stijve lid vast.

Terwijl ze hem aan keek nam ze de top van zijn paal in haar mond en zoog er zachtjes op. Pete keek op haar neer en glimlachte even, "wacht even, ik heb een idee, liep naar zijn koffertje en paktje er een nieuwe dildo uit, er zat een zuignap aan. Hij drukte deze op de salon tafel vast "ga lekker zitten terwijl ze dat doet" Mara glimlachte geil, ze knielde over de hoek van de tafel en liet zich langzaam op de dildo zakken.

Toen ze voorover boog om opnieuw zijn paal in haar mond te nemen voelde ze de druk van de dildo en begon zachtjes op de paal te rijden. De harde lul in haar mond en de dildo in haar kut, ze kreunde zacht van genot. Pete drukte zijn lul af en toe diep in haar keel, hij merkte dat ze er nog geiler van werd, ondanks dat ze het er wat benauwt van kreeg.

Op het moment dat hij voelde dat hij klaar ging komen trok hij zijn lul uit haar mond "daar komt het " kreunde hij zacht. Mara drukte zijn harde spuitende lul diep in haar keel en maakte slikkende bewegingen. Pete slaakte een rauwe kreet toen zijn zaad diep in haar keel spoot. Mara bewoog zachtjes met haar heupen, de dildo in haar kut was heerlijk, ze was nog steeds geil. Pete pakte een vibrator uit de koffer en ging tegenover haar zitten.

Hij gaf haar de vib aan "maak je zelf nog een keer klaar" zijn stem klonk gebiedend. Mara glimlachte even en pakte de vibrator aan, ze zette deze aan en liet het topje over haar strak gespannen schaamlippen glijden.

Ze bereed de dildo, en liet de vibrator er omheen dansen, toen ze haar hoogtepunt naderde wreef ze er zachtjes mee over haar klitje. Een golf van vocht spatte op de tafel en Pete kon haar nog net ondersteunen toen ze klaar kwam anders was ze gevallen.

Hij tilde haar van de dildo en legde haar achterover op de salontafel. Hij knielde tussen haar dijen en likte zachtjes over haar natte kut. Hij nam de dildo van de tafel en legde deze zorgvuldig bij de andere die gebruikt was. Mara kwam overeind en gaf hem een kus "ik moet snel terug voordat Rob terug komt" ze pakte haar dildo en deed snel haar badjas aan. Ik keek haar na hoe ze door de achtertuin naar de haag liep en er doorheen gluurde en zag haar daarna verdwijnen.

Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Mara - keer gelezen.vibrator in kut spuitende pik

...